Canim gelismeler varmi merak ettimAyy ne guzel boyle seyler duymak bende yaptim cnm 2 gun once bitti 15 gün yaptim bakalim adetime 1 hafta kaldi insallah tutmuştur... seninde Allah kucagina almayi nasip etsin cnm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canim gelismeler varmi merak ettimAyy ne guzel boyle seyler duymak bende yaptim cnm 2 gun once bitti 15 gün yaptim bakalim adetime 1 hafta kaldi insallah tutmuştur... seninde Allah kucagina almayi nasip etsin cnm
Anladim peki bos gebelik nasil oluyor tam olarak
Mantar ilacı bi hafta kullandm snra ilşki yaşadık ama bakalm gene ümidiim var Allahım hayırlısını versin inşallah :)Hayırlısı olsun üzülme.. hepimiz bekliyoruz bakalım.. :)
Bir kere düşük yaptığım için diken üstündeyim devamlı lavabodaydım. Sevinemedim bile..Çok teşekkür ederim inşaAllah Rabbim isteyen herkese nasip etsinDeger az degil bence daha az olup yukseleni gordum hayirli olsun canim:)
Sen icini ferah tut bi kere oldu diye hep olacak degilBir kere düşük yaptığım için diken üstündeyim devamlı lavabodaydım. Sevinemedim bile..Çok teşekkür ederim inşaAllah Rabbim isteyen herkese nasip etsin
Tabi öyle de birde beynimi susturabilsem :)Sen icini ferah tut bi kere oldu diye hep olacak degil
Ay az once esimin israrina dayanamayip test yaptim koskoca trk cizgi. 4 gun kaldi persembe bat kizlar sizce ihtimal var mi?
Zaten bi tane vardi gunum gecince yapacaktim. Bilmem zaten ben umutlu diildim pek. Gidip bir daha almam trst gecikmedikce. Hayirlisi ama uzuldum yaniBence var canım
Bi de bence en iyisi evde sadece 1 adet gebelik.testi bulundurmak ve gün geçmeden yapmamak
Ben de geçen ay bol bol yaptım.ama bu ay sadece 1 tane var evde o yüzden gunumun geçmesini bekleyeceğim :)
Cnm öyle bi kasık agrim olduki hastaneye gitcektim nerdeyse dün... bugun biraz daha hafif agrilar var göğuslerime tişortümün degimesine bile dayanamiyorum okadar hasaslasti adete 5-6 gün kaldi insallah vardir cnm insallah dua et hamilelerin duasi kabul olurmus diyolar... senin belirtiler varmiydi adet gunun gelmeden cnmCanim gelismeler varmi merak ettim
Tek ilişkiyle bile hamile kalan o kadar çok ki canım.. Güzel düşün güzel olsun :)Merhaba kızlar ben bu ay ovu testi kullanmama rağmen galiba yumurtlama gününü kaçırdım bugün 18. Günüm çünkü. Bide eşimin işlerinden dolayı ilişki sadece 3 kere olabildi oda 8-14-18 bugünlerde oldu sadece. Hiç ümidim yok
İnşallah öyledir canım ya bat 9 haziran bide 12 haziranda tatile gidicez gebelik olursa napıcam deniz havuz normalde çok sakıncalı değil ama ilk ay olacağından çekiniyorumda bakalım hayırlısı olsun.Tek ilişkiyle bile hamile kalan o kadar çok ki canım.. Güzel düşün güzel olsun :)