2016 HAZİRAN AYINDA HAMİLE KALMAK İSTEYENLER

Ay az once esimin israrina dayanamayip test yaptim koskoca trk cizgi. 4 gun kaldi persembe bat kizlar sizce ihtimal var mi?

Ay az once esimin israrina dayanamayip test yaptim koskoca trk cizgi. 4 gun kaldi persembe bat kizlar sizce ihtimal var mi?

Bence var canım

Bi de bence en iyisi evde sadece 1 adet gebelik.testi bulundurmak ve gün geçmeden yapmamak

Ben de geçen ay bol bol yaptım.ama bu ay sadece 1 tane var evde o yüzden gunumun geçmesini bekleyeceğim :)

Bence var canım

Bi de bence en iyisi evde sadece 1 adet gebelik.testi bulundurmak ve gün geçmeden yapmamak

Ben de geçen ay bol bol yaptım.ama bu ay sadece 1 tane var evde o yüzden gunumun geçmesini bekleyeceğim :)
Zaten bi tane vardi gunum gecince yapacaktim. Bilmem zaten ben umutlu diildim pek. Gidip bir daha almam trst gecikmedikce. Hayirlisi ama uzuldum yani

%80 doğru çıkıyor ama bence çokta ümit bağlamamak lazım testlere.
Okuyorumda bazısı testte pozitifi görüyor gidiyor ki gebelik yok o yüzden hiç belli olmaz.

Mesajım birazda sanaydı ruzigarr :) Regl gelmedikçe her zaman ümit var bence hoş ben pek beklemiyorum kendimden yarın ya da salı reglim geliyor bilemedim 1 Haziran testte yapmadım regl olucam gibi hissettiğimden.
Belkide gelmez
Yani inşallah
Ama bizim daha ilk ayımız

Beni hic yaniltmadi testler hep tek cizgi 3 gun kalada 5 gun kalada bu ayda 3 gun kala yaptim yine tek anlicaginiz umudum yok bat yarin :)

Geneli doğru çıkıyor zaten
Hazirana taşıyalım o zaman umutları

Canim gelismeler varmi merak ettim
Cnm öyle bi kasık agrim olduki hastaneye gitcektim nerdeyse dün... bugun biraz daha hafif agrilar var göğuslerime tişortümün degimesine bile dayanamiyorum okadar hasaslasti adete 5-6 gün kaldi insallah vardir cnm insallah dua et hamilelerin duasi kabul olurmus diyolar... senin belirtiler varmiydi adet gunun gelmeden cnm

Merhaba kızlar ben bu ay ovu testi kullanmama rağmen galiba yumurtlama gününü kaçırdım bugün 18. Günüm çünkü. Bide eşimin işlerinden dolayı ilişki sadece 3 kere olabildi oda 8-14-18 bugünlerde oldu sadece. Hiç ümidim yok

Tek ilişkiyle bile hamile kalan o kadar çok ki canım.. Güzel düşün güzel olsun :)

günaydın kızlar...
bugün beklenen kırmızılar dünden geldi.. bu ay sürekli ilişki olduğu için açıkcası eşimde bende çok büyük hayal kırıklığı yaşadık. daha yeni yeni geçti ağrılarım..
maalesef yine olmadı.
bu akşam doktora gidicez.. bakalım ne önerecek bize.. bat 24 haziran morordek

Herkese günaydın. Uzun süredir girmiyordum siteye, hatta ilk diğer konuya gittim sonra aylara bölündüğünü görünce mayıs grubuna geldim:) Ben ocaktan beri bebek isteyen ve deneyen biriyim 5. ayımızda çok şükür güzel haberi aldık. Daha çok yeni ama sizinle paylaşmak istedim. Çünkü ilk ay çok üzülmüştüm niye olmadı diye ama öle bizim planladığımız gibi olmuyormuş bu işler. İlk aylardan kendinizi üzmeyin bebek isteyenlerde sakın ertelemesin ve erkenden başlasın çalışmalara. Kiminin hemen oluyor kiminin benim gibi 5-6 ay sonra oluyor.

Tek ilişkiyle bile hamile kalan o kadar çok ki canım.. Güzel düşün güzel olsun :)
İnşallah öyledir canım ya bat 9 haziran bide 12 haziranda tatile gidicez gebelik olursa napıcam deniz havuz normalde çok sakıncalı değil ama ilk ay olacağından çekiniyorumda bakalım hayırlısı olsun.

Kızlar adetim 5 gün gecikti. Hatırlayanınız vardır belki iki tane test yapıp birinde silik diğerinde daha netçe ikinci çizgiyi görmüştüm. İlk gebeliğim kötü sonlandı. 17. haftada bebeğimi kaybettim. İnsanın ilk tecrübesi kötü olunca hep diken üstünde oluyor. Dün göğüslerimdeki hassasiyet azaldı gibi hissettim. Sürekli tuvalete taşınıp kontrol ettim. Toplu iğne başı kadar minicik bir lekelenme oldu. İlk başta farketmemiştim ama dikkatlice inceleyince gördüm. Umarım her şey yolundadır. Benim için de dua edin lütfen... Bugün sabah ilk iş sağlık ocağına gidip kan verdim. Hepimiz hakkında hayırlısı...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…