• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 HAZİRAN AYINDA HAMİLE KALMAK İSTEYENLER

Pazartesi olsa da test yapsam tekrar :110:
Psikolojik mi bilmiyorum ama midem bulanıyor kızlar :(

yesa yesa 10 ve 11. günler su gibi akıntı vardı kıvam olarak. 12. ve 13. günler yani şuan daha koyu kıvamlı evet yumurta akı gibi.

canım emin olmayarak o 10. ve 11. günlerdeki akıntıyı normal her kadında olan akıntı olarak kabul ediyorum

önemli olan şu anki yumurta akı diyorum ve çatlama henüz gerçekleşmedi ama bugün çok önemli mutlaka değerlendirin

ovu testi varsa resim de atarsan süper olur :)

Merhabalar bende bu aydan hamile kalabilmeyi çok isterdim ama sanırım reglim geldi gelecek hayırlısı bakalım:KK200::anneadayı:

yesa yesa canım sana bir sey soracagım.
28 yada 27 günde adet oluyorum hiç sasmaz. 10. Günümün sabahı baslayan su gibi akıntım vardı o gece birlikte olduk 11. Günde o kıvamda akıntı devam etti. Dün ve bugun yanı 12. Ve 13. Günde akıntım daha kıvamlı devam ediyor. Simdi benim yumurtam ne zaman catladı ya da catlayacak? 11. Ve 12. Gün birlikte olamadık maalesef. Bu aksam olacak inşallah (13.gün bugun)
Yumurta aki kivamindaki akintinin en yogun oldugu gun yumurtlama oluyor. Zaten ertesi gun akintinin formu degisiyor

Kizlarr gunaydinlar mutlu pazarlar:)
Benim son 4 gun ama belirti sifir yani. Gecen ay da belirti hic yoktu ve olmamisti. Bakalim hayirlisi:))

yesa yesa ovulasyon kiti hiç kullanmadım ama bu ay olmazsa bir dahaki ay alıp kullanmayı planlıyorum. 10. 13. 14. günleri değerlendirebildik. bakalım Allah tan hayırlısı.

yesa yesa inşallah canım. sadece erken yumurtlamış olmaktan şüpheleniyorum bakalım artık. sağ ol canım herşey için. eğer adet olursam ovu kiti için senden yardım alacağım.:KK200::KK19:

Bunu görmek bile iyi geldi kızlar :KK70: iki gün geciktim

Eklentiler

• image.png
    image.png
    99,9 KB · Görüntüleme: 189
Back