- 11 Ocak 2015
- 3.106
- 4.134
- 208
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet idrar testi yaptım silik bir cizgi vardı sonra hemen gidip kan verdimİdrar testi yapmış mıydın canım?
yesa 10 ve 11. günler su gibi akıntı vardı kıvam olarak. 12. ve 13. günler yani şuan daha koyu kıvamlı evet yumurta akı gibi.
Mecbur öyle yapacağım bu gidişle
Ayy inşallah ama hayılısı olsun bana sanki tutmamış gibi gelmeye başladı ya
Benim de 6 haziran inşallah tutmuştur
InşaAllah teşekkür ederim bunları duymak iyi geliyorEslemM001 canım korkma hiç önemli olan katlanarak gitmesi 48 saat sonra 2 katına çıkması önemli
27 çıkan arkadaşlar falan vardı mesela yükseldiği için sıkıntı olmadı
Yumurta aki kivamindaki akintinin en yogun oldugu gun yumurtlama oluyor. Zaten ertesi gun akintinin formu degisiyoryesa canım sana bir sey soracagım.
28 yada 27 günde adet oluyorum hiç sasmaz. 10. Günümün sabahı baslayan su gibi akıntım vardı o gece birlikte olduk 11. Günde o kıvamda akıntı devam etti. Dün ve bugun yanı 12. Ve 13. Günde akıntım daha kıvamlı devam ediyor. Simdi benim yumurtam ne zaman catladı ya da catlayacak? 11. Ve 12. Gün birlikte olamadık maalesef. Bu aksam olacak inşallah (13.gün bugun)
Deger az degil bence daha az olup yukseleni gordum hayirli olsun canim:)InşaAllah teşekkür ederim bunları duymak iyi geliyor
yesa ovulasyon kiti hiç kullanmadım ama bu ay olmazsa bir dahaki ay alıp kullanmayı planlıyorum. 10. 13. 14. günleri değerlendirebildik. bakalım Allah tan hayırlısı.
yesa sen hangi marka ovu testi kullanıyorsun canım?
yesa inşallah canım. sadece erken yumurtlamış olmaktan şüpheleniyorum bakalım artık. sağ ol canım herşey için. eğer adet olursam ovu kiti için senden yardım alacağım.
Merhaba kizlar dis gebelik nasil oluyo yaaaa cok merak edyrm
Anladim peki bos gebelik nasil oluyor tam olarakCanım dış gebelikte birleşen sperm ve yumurta rahim içine yerlesmiyor başka bir yere yerleşiyor o yüzden sıkıntı çıkıyor kanama ve cok ağrı oluyor sanirim