- 18 Kasım 2015
- 14.137
- 45.342
- 598
Canım gecmis olsunCanim beni listeden cikarabilirsin,maalesef dış gebelik geçirdim
İnsallah bir dahakine saglıkla gerceklesir gebeligin.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım gecmis olsunCanim beni listeden cikarabilirsin,maalesef dış gebelik geçirdim
Canım senin durumun nedir? BAT dun gorunuyor.Kızlar bu ay kime hayirlar getirdi
Allah kimseyi umutsuz bırakmasın
insallah bide doktor 3 ay beklicez dedi bu ay tutmassabide kasiklarim agrio bugünHamilelik belirtisir o inşAllah canımm
Merhaba canim malesef olmadi adet olmak uzereyim diger ayki sayfanda gorusmek umuduyla. .
Canım haziranı da burada tutuyoruz, temmuzu ben tutmayacagım artık :)Merhaba canim malesef olmadi adet olmak uzereyim diger ayki sayfanda gorusmek umuduyla. .
Tamam öyleyse canım yeni bat 28 haziran olarak ekler misinCanım haziranı da burada tutuyoruz, temmuzu ben tutmayacagım artık :)
İstersen yeni BAT söyle haziran icin
Canım burada bu seviyelerde değeri çok gördüm. İnşallah yükselir. Herkeste farkı oluyor sonuçta canını sıkma5 ay önce düşük yaptım o yüzden korkuyorum sevinemedim bile değer düşük gibi geldi ama adet günüm bugün geçmedi daha o Yüzden dir deyip teselli oluyorum ama çok endişeliyim
Off sorma her ay aynı sitres yaşamak insanı yoruo bizde istioruz 7 senedir ilk bebegimiz olucak inşallah allah izin verirse herseyin zamani var işte sıkma canini bende bugün hasta olucam gibi belirtiler var bilmiorum bu ay ümitliydim ama yine hüsran olucak herledeKızlar 1 gün geciktim.. Ama gebelik testi yaptım negatif moralim çok bozuldu.. Baya umutlanmıştım gecikince
InşaAllah içimi Rahatlattınız teşekkür ederim nasıl tedirginimCanım burada bu seviyelerde değeri çok gördüm. İnşallah yükselir. Herkeste farkı oluyor sonuçta canını sıkma
İdrar testi yapmış mıydın canım?Arkadaşlar Ben forumu sadece okuyordum ilk defa yorum yapıyorum :) bugün kan tahlili verdim 32.58 çıktı bugün adet günümdü değer nasıl Sizce
Canım benim.. Bizi birbirimizden daha iyi anlayan olmaz herhalde.. Güzel düşünelim ki güzel olsun.. Allah biliyor bugün kaç defa tuvalete gittim adet oldum mu diye meğer beklemek ne zormuş en kötüsü de belirsizlikO
Off sorma her ay aynı sitres yaşamak insanı yoruo bizde istioruz 7 senedir ilk bebegimiz olucak inşallah allah izin verirse herseyin zamani var işte sıkma canini bende bugün hasta olucam gibi belirtiler var bilmiorum bu ay ümitliydim ama yine hüsran olucak herlede
yesa canım sana bir sey soracagım.
28 yada 27 günde adet oluyorum hiç sasmaz. 10. Günümün sabahı baslayan su gibi akıntım vardı o gece birlikte olduk 11. Günde o kıvamda akıntı devam etti. Dün ve bugun yanı 12. Ve 13. Günde akıntım daha kıvamlı devam ediyor. Simdi benim yumurtam ne zaman catladı ya da catlayacak? 11. Ve 12. Gün birlikte olamadık maalesef. Bu aksam olacak inşallah (13.gün bugun)