• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 HAZİRAN AYINDA HAMİLE KALMAK İSTEYENLER

Kızlar hsgden sonra kontrole çağırmıştı doktor bugün bi sagda bi solda 16mm 2 yumurta varmış cumaya kadar her gün ilişki dedi.dün gece yumurta aki gibi çatlama sıvısı gelmisti.geçen aya göre erken çatlatacak sanırım

5 ay önce düşük yaptım o yüzden korkuyorum sevinemedim bile değer düşük gibi geldi ama adet günüm bugün geçmedi daha o Yüzden dir deyip teselli oluyorum ama çok endişeliyim

5 ay önce düşük yaptım o yüzden korkuyorum sevinemedim bile değer düşük gibi geldi ama adet günüm bugün geçmedi daha o Yüzden dir deyip teselli oluyorum ama çok endişeliyim
Canım burada bu seviyelerde değeri çok gördüm. İnşallah yükselir. Herkeste farkı oluyor sonuçta canını sıkma

O
:KK12:Kızlar 1 gün geciktim.. Ama gebelik testi yaptım negatif :KK43: :KK43: moralim çok bozuldu.. Baya umutlanmıştım gecikince :KK43:
Off sorma her ay aynı sitres yaşamak insanı yoruo bizde istioruz 7 senedir ilk bebegimiz olucak inşallah allah izin verirse herseyin zamani var işte sıkma canini bende bugün hasta olucam gibi belirtiler var bilmiorum bu ay ümitliydim ama yine hüsran olucak herlede

İlk defa doktor catlama ignesi yaptı prengnly 2 kutu ondan önce yumurtam büyüsün die ilaç ictim bir kutu doktor ilaç iyi gelmiş dedi çok sevindim ama bide üç ay beklicem offf test yapaym diorum adetime daha 6 gun var erken gebelik testi varmış 4 gün önce ama cikarmi acaba

EslemM001 EslemM001 canım korkma hiç önemli olan katlanarak gitmesi 48 saat sonra 2 katına çıkması önemli

27 çıkan arkadaşlar falan vardı mesela yükseldiği için sıkıntı olmadı ;)

O

Off sorma her ay aynı sitres yaşamak insanı yoruo bizde istioruz 7 senedir ilk bebegimiz olucak inşallah allah izin verirse herseyin zamani var işte sıkma canini bende bugün hasta olucam gibi belirtiler var bilmiorum bu ay ümitliydim ama yine hüsran olucak herlede
Canım benim.. Bizi birbirimizden daha iyi anlayan olmaz herhalde.. Güzel düşünelim ki güzel olsun.. Allah biliyor bugün kaç defa tuvalete gittim adet oldum mu diye :( meğer beklemek ne zormuş en kötüsü de belirsizlik

yesa yesa canım sana bir sey soracagım.
28 yada 27 günde adet oluyorum hiç sasmaz. 10. Günümün sabahı baslayan su gibi akıntım vardı o gece birlikte olduk 11. Günde o kıvamda akıntı devam etti. Dün ve bugun yanı 12. Ve 13. Günde akıntım daha kıvamlı devam ediyor. Simdi benim yumurtam ne zaman catladı ya da catlayacak? 11. Ve 12. Gün birlikte olamadık maalesef. Bu aksam olacak inşallah (13.gün bugun)

yesa yesa canım sana bir sey soracagım.
28 yada 27 günde adet oluyorum hiç sasmaz. 10. Günümün sabahı baslayan su gibi akıntım vardı o gece birlikte olduk 11. Günde o kıvamda akıntı devam etti. Dün ve bugun yanı 12. Ve 13. Günde akıntım daha kıvamlı devam ediyor. Simdi benim yumurtam ne zaman catladı ya da catlayacak? 11. Ve 12. Gün birlikte olamadık maalesef. Bu aksam olacak inşallah (13.gün bugun)

Yumurta aki kıvamında akinti olmadı mı canim

yesa yesa 10 ve 11. günler su gibi akıntı vardı kıvam olarak. 12. ve 13. günler yani şuan daha koyu kıvamlı evet yumurta akı gibi.

Son düzenleme:
Back