• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 HAZİRAN AYINDA HAMİLE KALMAK İSTEYENLER

Yeni BAT nedir hanımlar?[/QUOTE]
23 haziran diye tahmin ediyorum. Bu ay 27sini bekliyordum. 25inde oldum. 23 haziran diyorum ya bakalım doktora da gid3cem regliden sonra ra

canım ikinci konuyu hiç bilmiyorum

rahim filmi çektirdikten sonraki ay hamile kalan sayısı inanılmaz yüksek.. boş umut vermek istemem ama hayırlısıyla gelecek ay senden güzel haber gelsin inşallah :)
İnşallah canım insallah ama beş yumurtasindan hiçbiri dollenmemis biri olarak pek de umutlanamiyorum.Hepimiz mujdeli haberler alalim insallah...

Merhaba bende araniza yeni katıldım pregnly igne oldum ondan önce bir hafalik kılomen ilaç ictim gideyi vurulduktan sonra 2 gün ağrım oldu ama bugün 4 gün ağrı yok bu normal mi acaba yardimci olursaniz sevinicem
Ignenin boyle etkileri oluyor normal telaslanmayin

Hayırlısı olsun canım benim.

Gelecek ay beraber alalım. Güzel haberi

Hamilelikte beraber geçer güzel olur sürekli senin bebek söyle benim bebek söyle diye konuşuruz :)
Insallah canim innnsallah:) daha zamani varmis demekki diyorum. Moral bozmak yok.

:KK12:Kızlar 1 gün geciktim.. Ama gebelik testi yaptım negatif :( :( moralim çok bozuldu.. Baya umutlanmıştım gecikince :(

Canim beni listeden cikarabilirsin,maalesef dış gebelik geçirdim
çok geçmiş olsun çok üzüldüm hakkında hayırlısı olsun canım bende kimyasal geçirdim 3 ay önce sağlıklısını isteyelim elimizden başka bişey gelmiyor üzülme bu senin elinde olan bişey değil inşallah tekrar yaşamayız :110:

Hamilesinnnn arkadasim hamileeeee ikisindede cikmis mavi olan clerblue onu biliyorum iyi bir test %99 kesin sonuc vermekte hadi allah kucagina almayi nasip etsin bizedw dua et
İnşallah arkadaşım. Zaten sizler için de kendim için de ediyorum inanın ki. Forumda bebiş isteyen kızlar için de benim için de eğer hayırlısıysa kucağımıza bebeklerimizi almayı nasip et Allah'ım diyorum. Hepimiz için hayırlısı...

Back