- 24 Temmuz 2008
- 25.483
- 44.483
- 1.123
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yesa1 en dogrusunu bilir. :)) ben de ondan ve diger topiklerden ogrendigim kadariyla soyluyorum. :) daha 15 gun once ayni soruyu ben soruyordum resmen. :)))))Aynen canım pozitif bugün mutlaka olsun
Yumurta catlamadan önce içeride sperm olmalı önemli diyorlar
Yarın sabah yine yap hafif siliklesmis ise yumurta catladi demektir :)
Bi de bu AkSam kahve muz kuruyemis falan güzel olabilir
Yesa1 en dogrusunu bilir. :)) ben de ondan ve diger topiklerden ogrendigim kadariyla soyluyorum. :) daha 15 gun once ayni soruyu ben soruyordum resmen. :)))))
olmadım canım, salı günü doktora gittim. bir hafta geciktim dedim. Bir hafta daha bekle, test yap dedi. Sıkıntılı durumlar yani kötüyüm@nisandeniz canım senin durum ne oldu? Regl olabildin mi? Yazdıysan da kacırdım sanırım kusura bakma
olmadım canım, salı günü doktora gittim. bir hafta geciktim dedim. Bir hafta daha bekle, test yap dedi. Sıkıntılı durumlar yani kötüyüm
Burnunu tutup iç canımTestin varsa bir gun sonra falan birdaha yapabilirsin ya da canini sıkma hic dusunme adeti bekle tabi stres olmam diyorsan zor ama
Ben de bu ay baslayacaktim tadi kotu dediler korktum
pazar günü kan testi yaptırdım canım. negatifKan testi yapmadı mi canım
pazar günü kan testi yaptırdım canım. negatif
Hayırlısı olsun canım ya
Gelecek aya inşallah güzel haber getir bizlere :)
Adet söktürücü alayım diyordun, vermedi mi onu da?olmadım canım, salı günü doktora gittim. bir hafta geciktim dedim. Bir hafta daha bekle, test yap dedi. Sıkıntılı durumlar yani kötüyüm
Regl oldum:) yesa
Yeni BAT nedir hanımlar?Yine kırmızı kart regli oldum.. miniğimin daha vakti var demek ki
Adet söktürücü alayım diyordun, vermedi mi onu da?
Yeni BAT nedir hanımlar?
bir hafta sonra test negatif çıkarsa verecek canım. geç döllenme ihtimaline karşı bekleyelim dedi.Adet söktürücü alayım diyordun, vermedi mi onu da?
Yeni BAT nedir hanımlar?
Hamilesinnnn arkadasim hamileeeee ikisindede cikmis mavi olan clerblue onu biliyorum iyi bir test %99 kesin sonuc vermekte hadi allah kucagina almayi nasip etsin bizedw dua etBenzer durum bende de var. Regli tarihim 3 gün gecikti. Regli olmam gereken gün ve ertesi gün yaptığım iki testi ekliyorum size. Pembe olan ilk yaptığım test, 4 TL lik olanlardan mavi olan da bir gün sonra yaptığım daha pahalıca bir test. Sanırım duyarlılıkları farklı. Mavi olan da aynen arkadaşın dediği gibi önce pozitif çıktı sonra aradan yarım saat geçtikten sonra bir baktım ki yok olmuş. Hiç bir şey anlamadım. Dün yine dayanamadım pembe olandan yaptım iyice belli belirsiz bir ikinci çizgi var. Pazartesiye kadar bekleyip kan testi yaptırmayı düşünüyorum.
Eki Görüntüle 1838813
Eki Görüntüle 1838814
Aynen cnm ayni gunde olmuşuz bende sabirsizca bekliyorum Allahim bizede nasip et benim 2 gun erken geliyo genelde bakalim insallah tutmusturBat 06.05.2016 test yapmak için sabırsızlanıyorum.. reglime sayılı günler kaldı regl olucakmıyım diye merak içindeyim