• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 HAZİRAN AYINDA HAMİLE KALMAK İSTEYENLER

yarın da çatlayacak olsa bugunden içerde spermın bekliyor olması iyidir değil mi , tşk cnm M Molly123

Aynı şeyi yazmışız canım

Benim doktorumdan duyduğum cümle bu

Ovu testi kullanıyorum tam yumurtlama gününu yakaladim deyince

Öncesinde sperm olmasi çok önemli hatta bizim asıl istediğimiz bu dedi

Aynen canım pozitif bugün mutlaka olsun

Yumurta catlamadan önce içeride sperm olmalı önemli diyorlar

Yarın sabah yine yap hafif siliklesmis ise yumurta catladi demektir :)

Bi de bu AkSam kahve muz kuruyemis falan güzel olabilir :KK66:
Yesa1 en dogrusunu bilir. :)) ben de ondan ve diger topiklerden ogrendigim kadariyla soyluyorum. :) daha 15 gun once ayni soruyu ben soruyordum resmen. :)))))

Yesa1 en dogrusunu bilir. :)) ben de ondan ve diger topiklerden ogrendigim kadariyla soyluyorum. :) daha 15 gun once ayni soruyu ben soruyordum resmen. :)))))

Ayy yok canım o nasıl soz

Sen de süper aciklamissin valla

Sperm kaliteli ise 3 4 gün yaşayabiliyormus :)

Kızlar gün sayıyordum ya 1 haziranda aşılama yapılırsa 15'inde hamile olduğumu öğrenirim diye hayal kuruyordum ama on gün geçti regl olamadım. Bu bebiş iki buçuk yıldır bekletiyor bizi :(

Kızlar bu ay kime hayirlar getirdi
Allah kimseyi umutsuz bırakmasın

Benzer durum bende de var. Regli tarihim 3 gün gecikti. Regli olmam gereken gün ve ertesi gün yaptığım iki testi ekliyorum size. Pembe olan ilk yaptığım test, 4 TL lik olanlardan mavi olan da bir gün sonra yaptığım daha pahalıca bir test. Sanırım duyarlılıkları farklı. Mavi olan da aynen arkadaşın dediği gibi önce pozitif çıktı sonra aradan yarım saat geçtikten sonra bir baktım ki yok olmuş. Hiç bir şey anlamadım. Dün yine dayanamadım pembe olandan yaptım iyice belli belirsiz bir ikinci çizgi var. Pazartesiye kadar bekleyip kan testi yaptırmayı düşünüyorum.
Eki Görüntüle 1838813
Eki Görüntüle 1838814
Hamilesinnnn arkadasim hamileeeee ikisindede cikmis mavi olan clerblue onu biliyorum iyi bir test %99 kesin sonuc vermekte hadi allah kucagina almayi nasip etsin bizedw dua et

Back