Ayy yy inşallah ya 7 gün kaldı ama 7 ay gibi geliyoAynen cnm ayni gunde olmuşuz bende sabirsizca bekliyorum Allahim bizede nasip et benim 2 gun erken geliyo genelde bakalim insallah tutmustur
Mecbur öyle yapacağım bu gidişleBurnunu tutup iç canım
Bat 06.05.2016 test yapmak için sabırsızlanıyorum..reglime sayılı günler kaldı regl olucakmıyım diye merak içindeyim
İnşallah canım insallah ama beş yumurtasindan hiçbiri dollenmemis biri olarak pek de umutlanamiyorum.Hepimiz mujdeli haberler alalim insallah...canım ikinci konuyu hiç bilmiyorum
rahim filmi çektirdikten sonraki ay hamile kalan sayısı inanılmaz yüksek.. boş umut vermek istemem ama hayırlısıyla gelecek ay senden güzel haber gelsin inşallah :)
Canim beni listeden cikarabilirsin,maalesef dış gebelik geçirdim@Gojiberries - 2 Mayıs
C capque - 5 Mayıs
@kuzu66 - 8 Mayıs
@Helenece - 10 Mayıs
@ArzuErcann - 12 Mayıs
1 123mine - 13 Mayıs
@1melekvardi - 14 Mayıs
@fufucukkk - 15 Mayıs
@dream7 - 16 Mayıs
Sevgili hamilelerimiz :)
Bir arkadasımızın ricası ile sizden kacıncı denemenizde hamile kaldıgınızı ogrenebilir miyiz? Tabi sakıncası yoksa :)
Ignenin boyle etkileri oluyor normal telaslanmayinMerhaba bende araniza yeni katıldım pregnly igne oldum ondan önce bir hafalik kılomen ilaç ictim gideyi vurulduktan sonra 2 gün ağrım oldu ama bugün 4 gün ağrı yok bu normal mi acaba yardimci olursaniz sevinicem
regl oldum. Yeni bat 28 haziran
Amin cnm bnm amiiiin darisibisteyen herkese inslhhhhAyy ne guzel boyle seyler duymak bende yaptim cnm 2 gun once bitti 15 gün yaptim bakalim adetime 1 hafta kaldi insallah tutmuştur... seninde Allah kucagina almayi nasip etsin cnm
Ben oglen ve aksam ictim reglim bitti 3 gun snra basladim 15 gun uyguladimCanım sabah ve akşam yemekten önce soğan kürü içtin di mi? Reglin kaçıncı günü başladın?
Teşekkürler canım. Bir hasta olsam gerek kalmayacak zaten aşılama yapılacakBen oglen ve aksam ictim reglim bitti 3 gun snra basladim 15 gun uyguladim
Canım Çok geçmiş olsun. önümüzdeki ay olur inşallah. Sen kendine dikkat et yine hemen hamile kalırsın inşallahCanim beni listeden cikarabilirsin,maalesef dış gebelik geçirdim
Insallah canim innnsallah:) daha zamani varmis demekki diyorum. Moral bozmak yok.Hayırlısı olsun canım benim.
Gelecek ay beraber alalım. Güzel haberi
Hamilelikte beraber geçer güzel olur sürekli senin bebek söyle benim bebek söyle diye konuşuruz :)
Hamilelik belirtisir o inşAllah canımmKızlar benim bu ay yok herelde bebek test yapmadim ama göğüslerim acio hep hastalancagimda öğle oluo
Canim beni listeden cikarabilirsin,maalesef dış gebelik geçirdim
çok geçmiş olsun arkadaşim, yenıden olur Allahın izniyle. çok özür dileyerek sorucam ; dış gebelik durumunda gebelik nasıl sonlandırıldı?Canim beni listeden cikarabilirsin,maalesef dış gebelik geçirdim
çok geçmiş olsun çok üzüldüm hakkında hayırlısı olsun canım bende kimyasal geçirdim 3 ay önce sağlıklısını isteyelim elimizden başka bişey gelmiyor üzülme bu senin elinde olan bişey değil inşallah tekrar yaşamayızCanim beni listeden cikarabilirsin,maalesef dış gebelik geçirdim
İnşallah arkadaşım. Zaten sizler için de kendim için de ediyorum inanın ki. Forumda bebiş isteyen kızlar için de benim için de eğer hayırlısıysa kucağımıza bebeklerimizi almayı nasip et Allah'ım diyorum. Hepimiz için hayırlısı...Hamilesinnnn arkadasim hamileeeee ikisindede cikmis mavi olan clerblue onu biliyorum iyi bir test %99 kesin sonuc vermekte hadi allah kucagina almayi nasip etsin bizedw dua et
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?