2016 HAZİRAN AYINDA HAMİLE KALMAK İSTEYENLER

yarın da çatlayacak olsa bugunden içerde spermın bekliyor olması iyidir değil mi , tşk cnm M Molly123

Aynı şeyi yazmışız canım

Benim doktorumdan duyduğum cümle bu

Ovu testi kullanıyorum tam yumurtlama gününu yakaladim deyince

Öncesinde sperm olmasi çok önemli hatta bizim asıl istediğimiz bu dedi

Yesa1 en dogrusunu bilir. :)) ben de ondan ve diger topiklerden ogrendigim kadariyla soyluyorum. :) daha 15 gun once ayni soruyu ben soruyordum resmen. :)))))

Yesa1 en dogrusunu bilir. :)) ben de ondan ve diger topiklerden ogrendigim kadariyla soyluyorum. :) daha 15 gun once ayni soruyu ben soruyordum resmen. :)))))

Ayy yok canım o nasıl soz

Sen de süper aciklamissin valla

Sperm kaliteli ise 3 4 gün yaşayabiliyormus :)

Kızlar gün sayıyordum ya 1 haziranda aşılama yapılırsa 15'inde hamile olduğumu öğrenirim diye hayal kuruyordum ama on gün geçti regl olamadım. Bu bebiş iki buçuk yıldır bekletiyor bizi

Kızlar bu ay kime hayirlar getirdi
Allah kimseyi umutsuz bırakmasın

Hamilesinnnn arkadasim hamileeeee ikisindede cikmis mavi olan clerblue onu biliyorum iyi bir test %99 kesin sonuc vermekte hadi allah kucagina almayi nasip etsin bizedw dua et

Bat 06.05.2016 test yapmak için sabırsızlanıyorum.. reglime sayılı günler kaldı regl olucakmıyım diye merak içindeyim
Aynen cnm ayni gunde olmuşuz bende sabirsizca bekliyorum Allahim bizede nasip et benim 2 gun erken geliyo genelde bakalim insallah tutmustur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…