- 11 Ocak 2015
- 3.106
- 4.134
- 208
Benzer durum bende de var. Regli tarihim 3 gün gecikti. Regli olmam gereken gün ve ertesi gün yaptığım iki testi ekliyorum size. Pembe olan ilk yaptığım test, 4 TL lik olanlardan mavi olan da bir gün sonra yaptığım daha pahalıca bir test. Sanırım duyarlılıkları farklı. Mavi olan da aynen arkadaşın dediği gibi önce pozitif çıktı sonra aradan yarım saat geçtikten sonra bir baktım ki yok olmuş. Hiç bir şey anlamadım. Dün yine dayanamadım pembe olandan yaptım iyice belli belirsiz bir ikinci çizgi var. Pazartesiye kadar bekleyip kan testi yaptırmayı düşünüyorum.
Eki Görüntüle 1838813
Eki Görüntüle 1838814
Evet hamilesin ama ben suna takildim neden sonradan silinmis cizgi? Ilk defa duydum buni da
İnsallah hamilesindir canım :)Kızlar inşallah dediğiniz gibi hamileyimdir... Çok umutlanamıyorum. Sonrasında hayal kırıklığı çok büyük olur çünkü. Hiç bilmiyorum neden silindiğini. Yarım saat sonra baktığımda silinmişti. Testlerde yarım saatten sonraki sonuçları ciddiye almayınız yazıyor gerçi. En son yaptığım testte ise ikinci çizgi ise çok çok çok belirsizdi. Oysa gittikçe belirginleşmesi gerekmez miydi bu çizginin? Belki de gebelik oluştu ve tutunamadan regli ile atılacak vücuttan
Emin olmak için beklemekten başka çare yok. Pazartesiye kadar regli olmazsam kan testi yaptıracağım.
Kendi adıma konusacak olursam daha once ne hamile kalmıslıgım ne de denemisligim oldugu icin burada sorulan bircok soruya cevap verecek bilgiye sahip degilim. Diger kızların da gözünden kacmıs olabilir.
Genel olarak listeye girmek isteyenleri, hamile kalanları ya da yeni BAT bildirenleri listede düzenliyorum. Yine de çıkmak istersen kendin bilirsin tabi ki...
Canım benim anladigim bir konu ise cevap vermeye çalışıyorum tüm gün isteyim ama elimden geldiğince yardimci olmaya çalışıyorum senin sorunu ya görmedim. Ya da bilmediğim bir konuydu kusura bakma
12. Gün yumurtladım canım ilk defa bu kadar erken olduBu ay kacinci gin yumurtladin. Benim 1t. Gun feci sancim oldu o gunden sonra ertesi gun yumurta aki akintim gelmedi ben 15. Gun mu yumurtladim simdi?
Ya ben cok kararsizim ne diyorsun bu ay olmazsa ovu test alsam mi? Yani sanci ve akintidan anliyorum gerek var mi bilemedim12. Gün yumurtladım canım ilk defa bu kadar erken oldu
Ayy inşallah Valla güzel haberler alınca ilk senle paylaşıcam hatta eşimden bile önce seninle. Ya ne kadar yardımcı oldun bana çok tşk. Ederim :)
Senin de guzel haberini alirsak hepimiz sevinecegiz canim:)Est. Canım ne yaptim ki keşke hamile kalsan da hep beraber sevinsek
Ayy inşallah Valla güzel haberler alınca ilk senle paylaşıcam hatta eşimden bile önce seninle. Ya ne kadar yardımcı oldun bana çok tşk. Ederim :)
Senin de guzel haberini alirsak hepimiz sevinecegiz canim:)
yesa sen bilirsin ben muhtemelen 13-14 mayıs gibi yumurtladım. Sence regl tarihi ne olur? Bat'ı dün beklemekle hata mı ettim?
Canım hesaplama söyle yapılıyorMuş
Mesela ayin 1. De koyu çift çizgi yakaladim
ayin 2.sinde hafif siliklesti işte o gün yumurtlamis oluyorsun
ayin 3. Ünden itibaren say 15 ekle diyorlar yani 15 gun sonra adet oluyorsun
Ama ben 17 gün sonra oldum benim yumurtlama erken olduğu için öyle oluyor sanırım :)
Kızlar dün rahim filmi çekildim doktor tiplerin açık dedi ufak yedek yapisikliklarda vardı ise onlar açıldı dedi.bide benim rahmim ters duruyormuş haberin var miydi diye sordu.Ben bilmiyordum.Sorun olmaz dedi ama rahmi ters olanlar farklı pozisyonda ilişki oneriyorlarmis öyle birşeyler okudum netten sizin bu bilginiz var mi???
Gayet net pozitif canim. Yunurtlama donemindesin. Aksam iyice koyulasmis. Muhtemelen yarin siliklesecektir.arkadaşlar mrb bugun 11.gunum sabah işe giderken ve az önce olmak uzere 2 defa ovu testi yaptım foto paylaşiyorum. pozitif görunuyor di mi? yorumlarınız nedır? bugun ilişki olmalı mı.. tşk ederım
arkadaşlar mrb bugun 11.gunum sabah işe giderken ve az önce olmak uzere 2 defa ovu testi yaptım foto paylaşiyorum. pozitif görunuyor di mi? yorumlarınız nedır? bugun ilişki olmalı mı.. tşk ederım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?