2016 HAZİRAN AYINDA HAMİLE KALMAK İSTEYENLER

Evet hamilesin ama ben suna takildim neden sonradan silinmis cizgi? Ilk defa duydum buni da

Kızlar benim ki yarım saat sonra da deil bi baktım ikinci çizgi var silik ama bariz gördüm sonra yaklaşık 3 dk sonra kayboldu bende pazartesiyi bekleyeceö bi halsizlik var şuan da da

İnsallah hamilesindir canım :)

Canım benim anladigim bir konu ise cevap vermeye çalışıyorum tüm gün isteyim ama elimden geldiğince yardimci olmaya çalışıyorum senin sorunu ya görmedim. Ya da bilmediğim bir konuydu kusura bakma

Kızlar özür dilerim stresden alınganlığım tuttu sanırım kusura bakmayın lütfen

yesa sen bilirsin ben muhtemelen 13-14 mayıs gibi yumurtladım. Sence regl tarihi ne olur? Bat'ı dün beklemekle hata mı ettim?

yesa sen bilirsin ben muhtemelen 13-14 mayıs gibi yumurtladım. Sence regl tarihi ne olur? Bat'ı dün beklemekle hata mı ettim?

Canım hesaplama söyle yapılıyorMuş

Mesela ayin 1. De koyu çift çizgi yakaladim
ayin 2.sinde hafif siliklesti işte o gün yumurtlamis oluyorsun
ayin 3. Ünden itibaren say 15 ekle diyorlar yani 15 gun sonra adet oluyorsun

Ama ben 17 gün sonra oldum benim yumurtlama erken olduğu için öyle oluyor sanırım :)

Amaaaan hesaplamayacağım artık bir şey ben :) Bebek yoksa regl çok gecikmese bari :))))

Kızlar dün rahim filmi çekildim doktor tiplerin açık dedi ufak yedek yapisikliklarda vardı ise onlar açıldı dedi.bide benim rahmim ters duruyormuş haberin var miydi diye sordu.Ben bilmiyordum.Sorun olmaz dedi ama rahmi ters olanlar farklı pozisyonda ilişki oneriyorlarmis öyle birşeyler okudum netten sizin bu bilginiz var mi???

canım ikinci konuyu hiç bilmiyorum

rahim filmi çektirdikten sonraki ay hamile kalan sayısı inanılmaz yüksek.. boş umut vermek istemem ama hayırlısıyla gelecek ay senden güzel haber gelsin inşallah :)

arkadaşlar mrb bugun 11.gunum sabah işe giderken ve az önce olmak uzere 2 defa ovu testi yaptım foto paylaşiyorum. pozitif görunuyor di mi? yorumlarınız nedır? bugun ilişki olmalı mı.. tşk ederım

Eklentiler

• a1 (2).png
    368,5 KB · Görüntüleme: 57
  • a1 (1).png
    343,7 KB · Görüntüleme: 56
arkadaşlar mrb bugun 11.gunum sabah işe giderken ve az önce olmak uzere 2 defa ovu testi yaptım foto paylaşiyorum. pozitif görunuyor di mi? yorumlarınız nedır? bugun ilişki olmalı mı.. tşk ederım
Gayet net pozitif canim. Yunurtlama donemindesin. Aksam iyice koyulasmis. Muhtemelen yarin siliklesecektir.

Aynen canım pozitif bugün mutlaka olsun

Yumurta catlamadan önce içeride sperm olmalı önemli diyorlar

Yarın sabah yine yap hafif siliklesmis ise yumurta catladi demektir :)

Bi de bu AkSam kahve muz kuruyemis falan güzel olabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…