2016 HAZİRAN AYINDA HAMİLE KALMAK İSTEYENLER

Ya hanımlar bırakın hesap yapmayı, yok dönem izniymis yok bilmem neymis :) Her sey hesapladıgımız gibi oluyor mu sanki? Hayırlı ve saglıklı bir sekilde olur insallah, illa şu ayda olsun demeye gelmiyor bu işler maalesef, bizim elimizde degil :)

Ben kan testi yaptırdım sonuç bekliyorum 12 gibi çıkcakmış muhtemelen
İnsallah güzel haberlerle gelirsin canım :)

Canım tek düşüncem bebeğimle (olursa tabii inşAllah) daha çok vakit geçirebilmek.. Yoksa tabii ki haklısın, Rabbim ne zaman uygun görürse o zaman olacak :)

sen deyince meraktan ölçtüm 36.4 çıktı ama normalde kaç bilmem
Benim de denemediğim şey kalmadı dün internetten gördüm karbonat testi yaptım. Güya hamileysek köpürüyormuş değilsek köpürmüyormuş ilk gün yaptım köpürdü, ikincide köpürmedi.

Canım benimki işin latifesi zaten.. Rabbim yeter ki hayırlı ve sağlıklı bir evlat nasip etsin.. Gerisi mühim değil :)) dediğin gibi zaten planlar tutmuyor hiç

Valla planlar tutsa keskeeee

Bekkiyoruz sabırla hayırlısı olsun da rabbim ne zaman dilerse olur

ufff forumlara bakıyorum da herkeste bi kasık bel ağrısı herkeste bir 1 hafta kala gelen kahverengi akıntı iyice morslim bozuldu
bende tık yok

Bende de yok hiç bir belirti.. Umudumu kaybetmeye başladım

Benim de denemediğim şey kalmadı dün internetten gördüm karbonat testi yaptım. Güya hamileysek köpürüyormuş değilsek köpürmüyormuş ilk gün yaptım köpürdü, ikincide köpürmedi.
slm kızlar bende dün çamaşır suyu testini gördüm tesadüfen deneyen var mı doğru mu acaba

ufff forumlara bakıyorum da herkeste bi kasık bel ağrısı herkeste bir 1 hafta kala gelen kahverengi akıntı iyice morslim bozuldu
bende tık yok
aynen canım ya herkeste kasık bel ağrısı pembe kahverengi akıntı bende de hiç bişey yok bende umutsuzum artık

İşin ilginç yanı ben adet olacağım zaman bile daha çok belirtim olurdu.. Bu ay hiç bir şey hissetmiyorum
ayy ne güzel senin bat gelmiş.. ya ne bileyim aslında benim ilk hamileliğimde de pek yoktu ama bikaç kez kasık ağrım bel ağrım olmuştu az da olsa

bende tık yok

Bende de yok hiç bir belirti.. Umudumu kaybetmeye başladım

Bendede yok ;( adet olacam hissediyorum

aynen canım ya herkeste kasık bel ağrısı pembe kahverengi akıntı bende de hiç bişey yok bende umutsuzum artık
Hepinizi oklavayla sıra dayagına cekecegim ama

Yahu daha ne belirtisi arıyorsunuz bi durun bi sakin olun! :) Hamileyseniz bile bu aşamada belirti olmaması cok normal! umutsuzluk istemiyorum topigimde

Kizlar benim degerler 256 cikti cumartesi 56 idi pazartesi 256 olmus.....hemsire normal dedi ama aile hekimi dusuk dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…