• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 HAZİRAN AYINDA HAMİLE KALMAK İSTEYENLER

yaptım canım da çok silikler işte, evde testim çok internetten getirtmiştim bir sürü.
etmem mi hepimiz için ederim dua, hayırlısıyla gelsin bebişler yeter ki :anneadayı:
Bariz silik gorunuyorsa var demek zaten hakkında hayırlısı olsun Amin canım güzel haberle gel :anneadayı::KK200:

Canm günaydn ümidni kırmak istemm ama gecen aylarda bnmde basıma geldi malesef ki doğru sonuç değil 5 dk.dan snrasnı dikkate almayın diyor zaten meleklerim benim2 meleklerim benim2 inşaallah tez vakitee kop koyu 2 çizgyi şipşak görürsün, görelim :) hatta sabh bn yine test yaptm aldım tek czgiyi oturdum aşağı .. bnmde takvme göre bat 24 mayıs gelen giden yok 26 mayıs olsun bat dedm geç yum.ladım ya nasip bakalım:KK39:

Ben de Türkçe öğretmeniyim canım. İkinci dönemi kapatmak için temmuzda hamile kalmamız lazım :KK76::KK76::KK76:
Ben de varımm :) İngilizce öğretmeniyim kızlar.. Sizce doğum izni için hangi ay hamile kalmak en güzeli olur? Ben hesaplamıştım Mayıs gibi bulmuştum sanki :)

Kızlar dijital gebelik testi kullanan bilgi sahibi olan var mı merak ettim o nasıl bişey :anne:

akıntım arttı bugün kızlar bat 1 gün geçti test negatifff yarnda olmazsam ve testte çıkmazsa kan vericem artk pıhtılaşma var bnde önlemni erken almam lazım inşaalah hamileyizdir hayırlısylaaa :KK200::anneadayı::anne:

C
canım o akıntın kaşıntı yapmıyorsa fizyolojik korkma bende de oluyor her ay yumurtlama bitip adet gelene kadar.
Ay çok teşekkür ederim rahatladim biraz :))
Cnm aynısı bendede var bikaç aydır iki ayrı özele gittim tahliller yapıldı muayne yapıldı ama hiçbirşey çıkmıyor
anlamadım gitti ayrıca kaşıntıda yapıyor mantardan şüheleniyorum özellere para dökmekten bıktım ben,ayrıca seninde dediğin gibi bende ne olur ne olmaz diye ilaç kullanamıyorum :KK12:
Hiç söyleme ozele para bayilmaktan biktim her muayene nerden baksan 50 tl :KK43:
bırkaç öğretmen arkadaş var galiba: ) doğum ıznını bıle hesaplıyorum kızlar 2.dönemı kapatsam falan filan: ) süt izni nasıl kullanılıyor onu bılmıyorum. ayy olsa da bunları konuşsak oolmuyooooo : (((

ben de öğretmenin kızımda martta kaldım hamile ekimde izne ayrıldım ve ikinci donemden 4qy ücretsiz izin almıştım. Sut izni bizde yok gibi. Öğleden önce ve öğleden sonra Bi saati boşaltıyorlar o da benim işime gelmemişti. Bir de bir yaşına gelene kadar nöbet tutmuyorsun:)
Ben de ingilizce öğretmeniyim sonradan nöbet tutulmadigini bilmiyordum hamileykenkini biliyordum öğrendiğim iyi oldu :KK76:

Ben de varımm :) İngilizce öğretmeniyim kızlar.. Sizce doğum izni için hangi ay hamile kalmak en güzeli olur? Ben hesaplamıştım Mayıs gibi bulmuştum sanki :)

Ben hesaplamistim nisanda hamile kalmam lazımdı o tutmadı işler planlanan gibi gitmedi şimdi de temmuzda kalmam lazım ay inşallah :anneadayı: o zaman martta dogar inşallah mart nisan mayis haziran kapatirdim yoksa da ücretsiz izin düşünüyorum:anne:

öğretmenler hep mayıs derlerdi ama bilmiyorum bu işler hesba hiç gelmiyor:)
ben de edebiyat:KK66:
Valla hic hesap yapmiyorum ben. Korkarim hesap yapmaktan. Bazen kafamdan gecirir gibi oluyorum tabi seytana uyup. Saglicakla olsun hayirli zamanda olsun deyip ic sesimi bastiriyorum. Insanlar yillarca beklerken hesap yapmak neyime Diyorum. Hepimizin saglicakla cocuklari olsun da izinmis oymus buymus hallolur bir sekilde. Ben de matematikciyim bu arada.

Ay çok teşekkür ederim rahatladim biraz :))

Hiç söyleme ozele para bayilmaktan biktim her muayene nerden baksan 50 tl :KK43:

Ben de ingilizce öğretmeniyim sonradan nöbet tutulmadigini bilmiyordum hamileykenkini biliyordum öğrendiğim iyi oldu :KK76:

Ben hesaplamistim nisanda hamile kalmam lazımdı o tutmadı işler planlanan gibi gitmedi şimdi de temmuzda kalmam lazım ay inşallah :anneadayı: o zaman martta dogar inşallah mart nisan mayis haziran kapatirdim yoksa da ücretsiz izin düşünüyorum:anne:
Canım benimki işin latifesi zaten.. Rabbim yeter ki hayırlı ve sağlıklı bir evlat nasip etsin.. Gerisi mühim değil :)) dediğin gibi zaten planlar tutmuyor hiç :D

şimdi bi yandan sürekli bi tedirginim Allahım neden olmuyor diyorum diğer yandan da bu işin kolay bişey olmadığını açık bi şekilde buradan görüyorum..

kaç kişiyiz... bir ay boyunca bekledik aylardır deniyoruz ve her ay neredeyse 8-10 şanslı kadın oluyor aramızda..
yani bu pat diye olan bişey değil sorun hiç birimizde değil..
streste yapmanın anlamı yok.
günleri belli.. bu iş nasip işi.

onlar gelecekleri zamanı biliyorlar geleceğin anneleri.. birlikte bekliyoruz acımızı mutluluğumuzu hep beraber yaşıyoruz ne güzel..

güzel haberlerinizi bekliyorum..
size güzel haber vermek için de sabırsızlanıyorum inşallah dolar göbüşlerimiz :KK200:

Kızlar sizin ateşiniz kaç ? benim 36.3 . kişiden kişiye değişir ama merak ettim

Back