- 8 Eylül 2013
- 2.322
- 3.501
- 133
Kızlar sizin ateşiniz kaç ? benim 36.3 . kişiden kişiye değişir ama merak ettim
ya bu ateş olayı ne ben anlamadım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kızlar sizin ateşiniz kaç ? benim 36.3 . kişiden kişiye değişir ama merak ettim
Hamilelikte vücut ısısı yükseliyormuş..ya bu ateş olayı ne ben anlamadım
İnsallah güzel haberlerle gelirsin canım :)Ben kan testi yaptırdım sonuç bekliyorum 12 gibi çıkcakmış muhtemelen
sen deyince meraktan ölçtüm 36.4 çıktı ama normalde kaç bilmemHamilelikte vücut ısısı yükseliyormuş..
Canım tek düşüncem bebeğimle (olursa tabii inşAllah) daha çok vakit geçirebilmek.. Yoksa tabii ki haklısın, Rabbim ne zaman uygun görürse o zaman olacak :)Ya hanımlar bırakın hesap yapmayı, yok dönem izniymis yok bilmem neymis :) Her sey hesapladıgımız gibi oluyor mu sanki? Hayırlı ve saglıklı bir sekilde olur insallah, illa şu ayda olsun demeye gelmiyor bu işler maalesef, bizim elimizde degil :)
İnsallah güzel haberlerle gelirsin canım :)
Benim de denemediğim şey kalmadı dün internetten gördüm karbonat testi yaptım. Güya hamileysek köpürüyormuş değilsek köpürmüyormuş ilk gün yaptım köpürdü, ikincide köpürmedi.sen deyince meraktan ölçtüm 36.4 çıktı ama normalde kaç bilmem
Benim de denemediğim şey kalmadı dün internetten gördüm karbonat testi yaptım. Güya hamileysek köpürüyormuş değilsek köpürmüyormuş ilk gün yaptım köpürdü, ikincide köpürmedi.
Canım benimki işin latifesi zaten.. Rabbim yeter ki hayırlı ve sağlıklı bir evlat nasip etsin.. Gerisi mühim değil :)) dediğin gibi zaten planlar tutmuyor hiç
Ya hanımlar bırakın hesap yapmayı, yok dönem izniymis yok bilmem neymis :) Her sey hesapladıgımız gibi oluyor mu sanki? Hayırlı ve saglıklı bir sekilde olur insallah, illa şu ayda olsun demeye gelmiyor bu işler maalesef, bizim elimizde degil :)
İnsallah güzel haberlerle gelirsin canım :)
senin ne zamanBende de yok hiç bir belirti.. Umudumu kaybetmeye başladım
Bugün 28.günüm.. 28-30 gün arası adet süremsenin ne zaman
İşin ilginç yanı ben adet olacağım zaman bile daha çok belirtim olurdu.. Bu ay hiç bir şey hissetmiyorumBendede yok ;( adet olacam hissediyorum
slm kızlar bende dün çamaşır suyu testini gördüm tesadüfen deneyen var mı doğru mu acabaBenim de denemediğim şey kalmadı dün internetten gördüm karbonat testi yaptım. Güya hamileysek köpürüyormuş değilsek köpürmüyormuş ilk gün yaptım köpürdü, ikincide köpürmedi.
aynen canım ya herkeste kasık bel ağrısı pembe kahverengi akıntı bende de hiç bişey yok bende umutsuzum artıkufff forumlara bakıyorum da herkeste bi kasık bel ağrısı herkeste bir 1 hafta kala gelen kahverengi akıntı iyice morslim bozuldu
bende tık yok
ayy ne güzel senin bat gelmiş.. ya ne bileyim aslında benim ilk hamileliğimde de pek yoktu ama bikaç kez kasık ağrım bel ağrım olmuştu az da olsaİşin ilginç yanı ben adet olacağım zaman bile daha çok belirtim olurdu.. Bu ay hiç bir şey hissetmiyorum
slm kızlar bende dün çamaşır suyu testini gördüm tesadüfen deneyen var mı doğru mu acaba
yok canım ya yalandır onlarslm kızlar bende dün çamaşır suyu testini gördüm tesadüfen deneyen var mı doğru mu acaba
ufff forumlara bakıyorum da herkeste bi kasık bel ağrısı herkeste bir 1 hafta kala gelen kahverengi akıntı iyice morslim bozuldu
bende tık yok
Bende de yok hiç bir belirti.. Umudumu kaybetmeye başladım
Bendede yok ;( adet olacam hissediyorum
Hepinizi oklavayla sıra dayagına cekecegim amaaynen canım ya herkeste kasık bel ağrısı pembe kahverengi akıntı bende de hiç bişey yok bende umutsuzum artık