• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 HAZİRAN AYINDA HAMİLE KALMAK İSTEYENLER

bırkaç öğretmen arkadaş var galiba: ) doğum ıznını bıle hesaplıyorum kızlar 2.dönemı kapatsam falan filan: ) süt izni nasıl kullanılıyor onu bılmıyorum. ayy olsa da bunları konuşsak oolmuyooooo : (((

Merhaba ben cumartesi kan vermistim ve degerlerim 56.6 cikmisti....bugun ise saglik ocagina gittim kan vermeye sonuclari yarin alabilecekmisim..degerlerin nasil olmasi gerekiyor acaba?

bırkaç öğretmen arkadaş var galiba: ) doğum ıznını bıle hesaplıyorum kızlar 2.dönemı kapatsam falan filan: ) süt izni nasıl kullanılıyor onu bılmıyorum. ayy olsa da bunları konuşsak oolmuyooooo : (((
Benim onu planlamaya vaktim olmadi ama denk gelecek insallah:halay:

Merhaba ben cumartesi kan vermistim ve degerlerim 56.6 cikmisti....bugun ise saglik ocagina gittim kan vermeye sonuclari yarin alabilecekmisim..degerlerin nasil olmasi gerekiyor acaba?

cumartesi 56
pazartesi 56 çarpı 2 = 112
çarşamba 112 çarpı 2 = 224

48 saatte 2ye katlanması gerekiyor canım

Canım şimdi cansu0812 cansu0812

1. Sıvı alımına dikkat et (son 2 saat su içme ve idrarını tut)
2. Saat 11 gibi yap
3. İlk idrar ile yapma
4. Akinti takip et
5. 12. Gün yumurtlayan da var 21. Gun yumurtlayan da 10. gün başlayabilirsin

Duammmm Duammmm , canım benin bata 2 gün var senin yarındı de mi? ben test yapmayacağım dedim ama dün evde birkaç gün önce yaptığım test vardı duruyordu, ikinci defa kullandım onu eve gelince 2. çizgiyi gördüm. Sonra bugün iki tane daha yaptım eşime de gösterdim çok silik ikinci çizgi var sanki ama umutlanmak istemiyorum. bir de adet sancısı var bildiğin :dua::dua:

ben boşvericem artık düşünmek bile istemiyorum.
korunmadan kafa rahat ne zaman olursa olsun.. ALLAH bilir.
stres yapma için rahat olsun.
Canım ben de gördüğüm tedavilerin arasında hep altı ay ara verip denedim. Kafaya takmamaya çalıştım ama şimdi diyorum ki gidip direkt tüp bebek yaptırsaymışım keşke :(

Ben de Türkçe öğretmeniyim canım. İkinci dönemi kapatmak için temmuzda hamile kalmamız lazım :KK76::KK76::KK76:

İyi akşamlar kızlar. Bugün doktora gittim. Bir hafta geciktim, dedim. 31.gün şeffaf akıntım oldu, dedim. O gün yumurtlamış olabilir miyim diye sordum. Olabilir dedi. Bir hafta daha bekleyip test yapmamı söyledi . Pek tatmin edici değildi yani. Bunun için 100km yol gittim ve döndüm :(

Duammmm Duammmm , canım benin bata 2 gün var senin yarındı de mi? ben test yapmayacağım dedim ama dün evde birkaç gün önce yaptığım test vardı duruyordu, ikinci defa kullandım onu eve gelince 2. çizgiyi gördüm. Sonra bugün iki tane daha yaptım eşime de gösterdim çok silik ikinci çizgi var sanki ama umutlanmak istemiyorum. bir de adet sancısı var bildiğin :dua::dua:
Benim regl yarın inş ama geç gelmesi muhtemel arada gecikiyor cunku:KK200:
Bende pek birsey yok bugün çok başım ağrıdı oda bir belirti ama hayirlisi:KK46:
Kasık ağrım pek yok suan.
Hayırlı olsun bu arada kan testi yaptı ne bekliyorsun :KK46::halay::halay:

Duammmm Duammmm eşimi ikna edemiyorum canım. yakında gidebileceğim bir yer de yok. yarın bir test daha yaparım o da öyle çıkarsa hemen sabah kan vermeye gideceğim.

ben de öğretmenin kızımda martta kaldım hamile ekimde izne ayrıldım ve ikinci donemden 4qy ücretsiz izin almıştım. Sut izni bizde yok gibi. Öğleden önce ve öğleden sonra Bi saati boşaltıyorlar o da benim işime gelmemişti. Bir de bir yaşına gelene kadar nöbet tutmuyorsun:)

Back