- 28 Nisan 2016
- 97
- 112
- 8
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yeni BAT nedir? :)Maalesef kırmızı kartı yedim diğer aya artık .
Benim onu planlamaya vaktim olmadi ama denk gelecek insallahbırkaç öğretmen arkadaş var galiba: ) doğum ıznını bıle hesaplıyorum kızlar 2.dönemı kapatsam falan filan: ) süt izni nasıl kullanılıyor onu bılmıyorum. ayy olsa da bunları konuşsak oolmuyooooo : (((
Şu anlık bilmiyorum 36 günde oldum. Kafam karıştı normalde 28 günde oluyorum geçen ayda 32 günde olmuştum. Emin deqilim yaniYeni BAT nedir? :)
daha olmadım beklemedeyim test negatif ama hala ümit varOgemibirgungelecek - 24 Mayıs
meleklerim benim2 - 24 Mayıs
@refiaa90 - 24 Mayıs
Hanımlar bugun sıra sizdeymis, ne var ne yok anlatın bakalım :)
Merhaba ben cumartesi kan vermistim ve degerlerim 56.6 cikmisti....bugun ise saglik ocagina gittim kan vermeye sonuclari yarin alabilecekmisim..degerlerin nasil olmasi gerekiyor acaba?
Ben de kırmızı kart yedim maalesef umutlar hazirana kaldiOgemibirgungelecek - 24 Mayıs
meleklerim benim2 - 24 Mayıs
@refiaa90 - 24 Mayıs
Hanımlar bugun sıra sizdeymis, ne var ne yok anlatın bakalım :)
Canım ben de gördüğüm tedavilerin arasında hep altı ay ara verip denedim. Kafaya takmamaya çalıştım ama şimdi diyorum ki gidip direkt tüp bebek yaptırsaymışım keşkeben boşvericem artık düşünmek bile istemiyorum.
korunmadan kafa rahat ne zaman olursa olsun.. ALLAH bilir.
stres yapma için rahat olsun.
Çok tşk. Ederim canımCanım şimdi cansu0812
1. Sıvı alımına dikkat et (son 2 saat su içme ve idrarını tut)
2. Saat 11 gibi yap
3. İlk idrar ile yapma
4. Akinti takip et
5. 12. Gün yumurtlayan da var 21. Gun yumurtlayan da 10. gün başlayabilirsin
Ben de Türkçe öğretmeniyim canım. İkinci dönemi kapatmak için temmuzda hamile kalmamız lazımbırkaç öğretmen arkadaş var galiba: ) doğum ıznını bıle hesaplıyorum kızlar 2.dönemı kapatsam falan filan: ) süt izni nasıl kullanılıyor onu bılmıyorum. ayy olsa da bunları konuşsak oolmuyooooo : (((
Benim regl yarın inş ama geç gelmesi muhtemel arada gecikiyor cunkuDuammmm , canım benin bata 2 gün var senin yarındı de mi? ben test yapmayacağım dedim ama dün evde birkaç gün önce yaptığım test vardı duruyordu, ikinci defa kullandım onu eve gelince 2. çizgiyi gördüm. Sonra bugün iki tane daha yaptım eşime de gösterdim çok silik ikinci çizgi var sanki ama umutlanmak istemiyorum. bir de adet sancısı var bildiğin
3 tane yapmadın mi zaten senDuammmm eşimi ikna edemiyorum canım. yakında gidebileceğim bir yer de yok. yarın bir test daha yaparım o da öyle çıkarsa hemen sabah kan vermeye gideceğim.
yaptım canım da çok silikler işte, evde testim çok internetten getirtmiştim bir sürü.3 tane yapmadın mi zaten sen
Tamam canım haber bekliyorum banada et dua
ben de öğretmenin kızımda martta kaldım hamile ekimde izne ayrıldım ve ikinci donemden 4qy ücretsiz izin almıştım. Sut izni bizde yok gibi. Öğleden önce ve öğleden sonra Bi saati boşaltıyorlar o da benim işime gelmemişti. Bir de bir yaşına gelene kadar nöbet tutmuyorsun:)bırkaç öğretmen arkadaş var galiba: ) doğum ıznını bıle hesaplıyorum kızlar 2.dönemı kapatsam falan filan: ) süt izni nasıl kullanılıyor onu bılmıyorum. ayy olsa da bunları konuşsak oolmuyooooo : (((