• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 HAZİRAN AYINDA HAMİLE KALMAK İSTEYENLER

Bu ay hamile kalininca ocakta dogum oluyor. Dogum izni donemi kapatmaya yetmiyor canim yanlis hesaplamissin.

öğretmenler hep mayıs derlerdi ama bilmiyorum bu işler hesba hiç gelmiyor:)
ben de edebiyat:KK66:

Ben de öyle sanmıştım ocakta bırakınca ama şimdi aman olsun da dönem kapanmasa da olur kafasına geçtim :)

Kızlar ne olur belirti aramayın. Kendinizi ne üzün ne de kasın. Dua edelim sadece. Rabbim hayırlı Zaman'da hayırlısını versin diye.
doğru valla ilk aylar herşeyi hamılelık belırtisi sanıp triplere giriyodum bikaç ay hayal kırıklığına ugrayınca bıraktım belirti işini akışına bırakmak en güzeli tatlım :dondurma:

Sen bilirsin o zaman canım istersen Doktorunu dinle ama ben bunu kulaktan dolma bilgi ile söylemedim beta hcg değerin Kaç olmalı ne kadar artmali diye yazarsan güvenilir sitelerde yazıyor bu zaten
:KK33:Ay yok yanlis anladiniz benim icim rahat size guvendim ..bu arada yeni oldugum icin ifadelerde sorun yasiyorum kullanamiyorum henuz

Ben de varımm :) İngilizce öğretmeniyim kızlar.. Sizce doğum izni için hangi ay hamile kalmak en güzeli olur? Ben hesaplamıştım Mayıs gibi bulmuştum sanki :)
Merhaba canım temmuzda hamile kalıp ağustosta öğrensen tam denk geliyor :D Ben ameliyat olduğun için mecbur sezaryen yapacağım. Yani iki hafta önceye göre söylüyorum

Ya hanımlar bırakın hesap yapmayı, yok dönem izniymis yok bilmem neymis :) Her sey hesapladıgımız gibi oluyor mu sanki? Hayırlı ve saglıklı bir sekilde olur insallah, illa şu ayda olsun demeye gelmiyor bu işler maalesef, bizim elimizde degil :)

İnsallah güzel haberlerle gelirsin canım :)
Canım benim pek çok arkadaşım hesaplayarak yaptı. Mayısta korunmayı bırakıp temmuzda hamile kaldılar ve böylece bebek 6 aylık olana kadar işe gitmemiş oldular. Şimdi düşünüyorum da ne kadar şanslı insanlarmış. Ben 27 aydır uğraşıyorum olmuyor

gerçekten hiç ağrı sızı yaşamadan hamile olan var mıdır ya?
Bugün arkadaşım anlattı. Kızının 2.yaş gününe hazırlık yapıyormuş ve kendini kötü hissetmeye başlamış. Aile hekimine gitmiş, o da soğuk algınlığı ilaçları yazmış. Sonra demiş ki ben birkaç gün geciktim. Kan vermiş ve pozitif. Hem de korunuyorken. Maşallah diyeyim ne yapayım :)

yok canım tahlil sonuçları konusunda haklı olabilirler ama kan alan hemşire ve aile hekimim biraz başından savma tavrı içindeydi. hemşire kanımı çok acele aldı, küçücük bir pamuk koydu. o halde okula gittim üstüm başım kan oldu hep, yolda fark ettim durumu o yüzden iki günde bir ölçüme gitsem kovalayacaklar gibi geldi :KK70:
biz de çok aceleciyiz ama mahrumiyet bölgesi gibi bir yer burası özel poliklinik bile bir gün sonra veriyormuş :110:
Canımmm nerede yaşıyorsun? Şanslısın bence den yüzden sordum :D Ben beş yıl İstanbul'dan sonra Sinop'a taşındım. Sinop'ta ne özel polikliniği, laboratuvar bile yok :skandal: Sadece aptal bir devlet hastanesi var. Üç kez ameliyat oldum. Hepsi için Samsun'a gitmek zorundayız maalesef :(

Canımmm nerede yaşıyorsun? Şanslısın bence den yüzden sordum :KK70: Ben beş yıl İstanbul'dan sonra Sinop'a taşındım. Sinop'ta ne özel polikliniği, laboratuvar bile yok :skandal: Sadece aptal bir devlet hastanesi var. Üç kez ameliyat oldum. Hepsi için Samsun'a gitmek zorundayız maalesef :KK43:
ayy canım sizin yere göre benim mahrumiyet bölgesi yakıştırmam baya baya abartma olacak.

istanbul' un istanbul olmayan bir yerinde yaşıyorum.eşim trafiği falan sevmediği için ve birkaç gün bekleyelim dediği için gidemedim merkezdeki hastanelere. o götürmeyince, otobüste de birkaç kere fenalık geçirdiğimden yakınlarda ne varsa onu değerlendirmek zorunda kaldım , o da bir poliklinik, bir de sağlık ocağı.
eşime gıcıklığına hamileysem veya olursam arkadaşımla gideceğim kontrollere.:sinirli:

ayy canım sizin yere göre benim mahrumiyet bölgesi yakıştırmam baya baya abartma olacak.

istanbul' un istanbul olmayan bir yerinde yaşıyorum.eşim trafiği falan sevmediği için ve birkaç gün bekleyelim dediği için gidemedim merkezdeki hastanelere. o götürmeyince, otobüste de birkaç kere fenalık geçirdiğimden yakınlarda ne varsa onu değerlendirmek zorunda kaldım , o da bir poliklinik, bir de sağlık ocağı.izmirde alıştım her yere 15 20 dk. da gitmeye, burası zor geldi.
eşime gıcıklığına hamileysem veya olursam arkadaşımla gideceğim kontrollere.:sinirli:

Bugün arkadaşım anlattı. Kızının 2.yaş gününe hazırlık yapıyormuş ve kendini kötü hissetmeye başlamış. Aile hekimine gitmiş, o da soğuk algınlığı ilaçları yazmış. Sonra demiş ki ben birkaç gün geciktim. Kan vermiş ve pozitif. Hem de korunuyorken. Maşallah diyeyim ne yapayım :)
Allah Verdim mi veriyor tebrik ederim valla

Selam kızlar oncelikle Allah bebek isteyenlerin göbüşlerini en yakin zamanda doldursun tabi benimde :) benide listeye eklermisiniz 4 hazirani sabirsizlikla bekliyorum inşallah bu ay tutmuştur.. soğan kürüde yaptim 15gün bugün bitti cok şukür inşallah guzel haberlerinizi alirim kızlar allahim isteyen herkese versin... hee bide cok uzun oldu ama belirtiler falan varmi benim göğüs uclarim sızlıyo ve damarlardan gecen bi ağri hissediyorum bazen

günaydın kızlaaar.... ben 17 haziranı bekliyorum malum.. bu ay aman aman umursamıyorum tutarsa tutar.. o yüzden de kaç gündür girmiyorum takılmıyorum.. yumurta takibi yapmıyorum elimde hiç testim yok almayacağım da.. bakalım neler olacak...

Kızlaar hepinize merhaba :) size bir şey soracağım ne zamandır kafama takılıyor. Yumurtlama döneminden sonra ilişkiye girersek (eğer yumurtamız döllenmişse) döllenmeye zararı olur mu? Bana bir arkadaşım yum. döneminde ilişkiye girdikten sonra adet olana kadar bekle demişti.. Dün 28.günümdü eşimin ısrarlarına dayanamadım ilişki oldu :oops::oops: şimdi çok huzursuzum.. Sizce sakıncalı mıdır? :KK43:

Back