• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 HAZİRAN AYINDA HAMİLE KALMAK İSTEYENLER

Kizlar benim degerler 256 cikti cumartesi 56 idi pazartesi 256 olmus.....hemsire normal dedi ama aile hekimi dusuk dedi
allah aşkına şu aile hekimlerine bişi göstermeyin anladıkları yok.. benim 46 olan değerim iki gün sonra 100 çıktı gayet güzel demişti dr. senin çokkk güzel cnm direk kadın doğuma git

Cumartesi 56
pazartesi 56 çarpı 2 = 112
çarşamba 112 çarpı 2 = 224

48 saatte 2ye katlanması gerekiyor canım

Ben sana yazmıştım canım. Yine yazıyorum aynı mesajı

K Kanatlarimruhumda

Kızlar daha önce 50 kere yazdım. Ama yine yazayım

30 belirtinin 30unu da yaşayıp hamile olmayan

Hiç bir belirti yaşamadan hamile olan bir sürü kişi var

Daha bebek yerlesmeden tutunmadan belirti sayan var
gerçekten hiç ağrı sızı yaşamadan hamile olan var mıdır ya?

benim bat yarın, dün yaptığım iki test çok silikti, bugün koyulaşmıştır diye iki test daha yaptım ama aynılar, hatta sanırım birinde yok.
kan testi verdim,aile hekimine bir gün geçti dediğim halde bari beş altı gün geçseydi dedi. bir gün var desem yapmayacaklardı herhalde. :KK61:
sonuçları yarın verirlermiş sabahın köründe yaptırdığım halde, iki günde bir kontrol için yaptırmaya kalksam kovalayacaklar galiba :110:

benim bat yarın, dün yaptığım iki test çok silikti, bugün koyulaşmıştır diye iki test daha yaptım ama aynılar, hatta sanırım birinde yok.
kan testi verdim,aile hekimine bir gün geçti dediğim halde bari beş altı gün geçseydi dedi. bir gün var desem yapmayacaklardı herhalde. :KK61:
sonuçları yarın verirlermiş sabahın köründe yaptırdığım halde, iki günde bir kontrol için yaptırmaya kalksam kovalayacaklar galiba :110:
canım öyle deme :) bnde aile hekimliğindeyim sağlık ocaklarında laboratuvar yok o yüzden kanlar tüm sağlık ocaklarından toplanıp başka bir laboratuvara gidiyor. ve akşam üzeri 5-5.30 gibi çıkıyor sonuçlar mesai bittiği içinde ertesi güne kalıyor :)

Ya hanımlar bırakın hesap yapmayı, yok dönem izniymis yok bilmem neymis :) Her sey hesapladıgımız gibi oluyor mu sanki? Hayırlı ve saglıklı bir sekilde olur insallah, illa şu ayda olsun demeye gelmiyor bu işler maalesef, bizim elimizde degil :)

İnsallah güzel haberlerle gelirsin canım :)
Sen boşver onu bunu:) Benim BAT 19 Haziran :))

canım öyle deme :) bnde aile hekimliğindeyim sağlık ocaklarında laboratuvar yok o yüzden kanlar tüm sağlık ocaklarından toplanıp başka bir laboratuvara gidiyor. ve akşam üzeri 5-5.30 gibi çıkıyor sonuçlar mesai bittiği içinde ertesi güne kalıyor :)
yok canım tahlil sonuçları konusunda haklı olabilirler ama kan alan hemşire ve aile hekimim biraz başından savma tavrı içindeydi. hemşire kanımı çok acele aldı, küçücük bir pamuk koydu. o halde okula gittim üstüm başım kan oldu hep, yolda fark ettim durumu o yüzden iki günde bir ölçüme gitsem kovalayacaklar gibi geldi :D
biz de çok aceleciyiz ama mahrumiyet bölgesi gibi bir yer burası özel poliklinik bile bir gün sonra veriyormuş :110:

arkadaşlar herkesın bunyesı ,belırtılerı farklı.. ben eğer adetımın 21. günü ağrı yaşıyosam mutlaka mens olacağimi anlıyorum.mensten 1 hafta önce mutlaka ama mutlaka ağrım oluyo,, hıç şaşmıyor. diyeceğim o ki herkes vücudunu tanımalı. oğlumda da hıç belırtım olmamıştı, ilk denemede hamıle kalmıştım. ama myomlar..myomektomi..derken olmuyo artık çocuğum..bu ay hepimiz hamiş oluruz ınşlh..:KK1:

Cumartesi 56
pazartesi 56 çarpı 2 = 112
çarşamba 112 çarpı 2 = 224

48 saatte 2ye katlanması gerekiyor canım

Ben sana yazmıştım canım. Yine yazıyorum aynı mesajı

K Kanatlarimruhumda
Evt ben de sizin hesabiniza gore cok mutlu oldum doktora soyledim hatta bozdu beni ben oyle ogrendim diye

yok canım tahlil sonuçları konusunda haklı olabilirler ama kan alan hemşire ve aile hekimim biraz başından savma tavrı içindeydi. hemşire kanımı çok acele aldı, küçücük bir pamuk koydu. o halde okula gittim üstüm başım kan oldu hep, yolda fark ettim durumu o yüzden iki günde bir ölçüme gitsem kovalayacaklar gibi geldi :KK70:
biz de çok aceleciyiz ama mahrumiyet bölgesi gibi bir yer burası özel poliklinik bile bir gün sonra veriyormuş :110:
anladım canım kişilik meselesi tabi :) inşallah olumlu sonuç alırsın

Evt ben de sizin hesabiniza gore cok mutlu oldum doktora soyledim hatta bozdu beni ben oyle ogrendim diye

Sen bilirsin o zaman canım istersen Doktorunu dinle ama ben bunu kulaktan dolma bilgi ile söylemedim beta hcg değerin Kaç olmalı ne kadar artmali diye yazarsan güvenilir sitelerde yazıyor bu zaten

Back