Gruba yeni katıldı galiba.ne zamandır çocuk istiyorsun?
29 subatta yaparsan cikar cnm varsa tabi gec dollenme degilse
Canım takılma boyle bozuk testler oldugunu burda gordum duydum artık ınancım kalmadı bı da pembelik gprmeden gıdıp kan vermıycem gıdecek olursam tutun benı :)))Ay su lanet silik teste sebep gittum kan verdim boyumun olcusunu alip geldim bozuk test banami denk geldi ya ayar oldum kursagimda kaldi resmen
Evet canim yeni katildim. Basindan beri takip ediyorum sizleri. 10 aylik evliyiz. Subatta adetim bitince gun asiri basladik calismalaradaha cok yeni yani. Kan testi yaptirmak istedim ama eşim acele etmemi istemiyor. Zamani gelince bakarsin diye. Bakalim hayirlisi tabi hepimiz icin
Merhaba herkese
Ayy ben de 10 aylik evliyim ocak sonu başladık çalışmalara ama geçen ay dolmadı göbüşüm
Gün aşırı sperm kalitesini düşürüyor falan diyorlar ama Bilemiyorum bu ay biz de mi öyle denesek geçen ay bir gün durup bir gün yaptık tutmadi
ah canım bende öyle ne kadar sevinmiştim şimdi üstünden 3 tane daha yaptım hepsi negatif yarın sabah yeniden yapıcam yine ne gatifolursa bida çarşamba yapıcamAy su lanet silik teste sebep gittum kan verdim boyumun olcusunu alip geldim bozuk test banami denk geldi ya ayar oldum kursagimda kaldi resmen
Sorma ya testlerede guvenim kalmadi :) ikinarak cocuk dusurmezsin kiz oyle seyler dusunme :))ah canım bende öyle ne kadar sevinmiştim şimdi üstünden 3 tane daha yaptım hepsi negatif yarın sabah yeniden yapıcam yine ne gatifolursa bida çarşamba yapıcam
ne bilimacaba diyorum tutunamıomu ay insan sebep arıyoSorma ya testlerede guvenim kalmadi :) ikinarak cocuk dusurmezsin kiz oyle seyler dusunme :))
Arama sebep vakti var de dusunme boyle seyler Rabbim verecekse amudada kalksan kendini yerden yerede atsan o olur zaten stres yapmane bilimacaba diyorum tutunamıomu ay insan sebep arıyo
ah canım ah keşke eşime kaç kere diyorum psikoloğa götürbeni diye gerçekten çok yıprandım sürekli ağlamaklı dolaşıyorum geçen otobüsde yanıma bebekli bi kadın oturdu bebğine şarkılar söyleyedi sürekli ince durağa kadar o kadar duygulandmki tutamadım kendimi cama yapıştım kimse görmesin diye ağladım durdumArama sebep vakti var de dusunme boyle seyler Rabbim verecekse amudada kalksan kendini yerden yerede atsan o olur zaten stres yapma
Canım benim seni çok iyi anlıyorum.bende bir yıldır bekliyorum.ama emin ol bizimde bebislerimiz olacak.bu da bizim imtihanimiz yeterki isyan etmeyelim.gecenlerde brda bi olay paylasmistim.ah canım ah keşke eşime kaç kere diyorum psikoloğa götürbeni diye gerçekten çok yıprandım sürekli ağlamaklı dolaşıyorum geçen otobüsde yanıma bebekli bi kadın oturdu bebğine şarkılar söyleyedi sürekli ince durağa kadar o kadar duygulandmki tutamadım kendimi cama yapıştım kimse görmesin diye ağladım durdum
Bu belli donem oluyor biyolojik yasin gelmis iste uzulme psikologa gidip ne yapacaksin ilaclami toparlayacaksin kendini baska seylere ver kafani eger bir sorununuz yoksa hiiiiic uzme tatli caniniah canım ah keşke eşime kaç kere diyorum psikoloğa götürbeni diye gerçekten çok yıprandım sürekli ağlamaklı dolaşıyorum geçen otobüsde yanıma bebekli bi kadın oturdu bebğine şarkılar söyleyedi sürekli ince durağa kadar o kadar duygulandmki tutamadım kendimi cama yapıştım kimse görmesin diye ağladım durdum
amin canım inşallah aslında biliyoruz hep dilimizde böyle ama hislerime engel olamıyorum işte inşallah bu sınavı gecebilirizYarım kaldı yazım yanlışlıkla yolladim.iki tanıdık var benden sonra evlendiler bebekleri oldu ama ikiside eşinden ayrıldı ve cok mutsuzlar.herkezin imtihanı farkli.kiminin çocuğu olmaz kiminin huzuru kimisinin de hayırsız evladı olur.uzulme inşallah Rabbim bi verecek pi verecek
doktor kan tahlillerime baktı normal dedi erken daha olur deneyin dedi eşim onu duydu tamam işte diyo erken daha doktora gitmemi istemiyo suan için bilmiyorum yani sorun olmasaydı olurdu diyorum sorunu tespit edlim bali düsüncesindeyim ama eşim öyle deilBu belli donem oluyor biyolojik yasin gelmis iste uzulme psikologa gidip ne yapacaksin ilaclami toparlayacaksin kendini baska seylere ver kafani eger bir sorununuz yoksa hiiiiic uzme tatli canini
bazen gerçekten hiçbir sorun olmuyor.esinde test yaptı mı canim?al aynı benimkisi.olur okur diyor.hic kafaya takmiyor.daha test yapmadik esime.doktor kan tahlillerime baktı normal dedi erken daha olur deneyin dedi eşim onu duydu tamam işte diyo erken daha doktora gitmemi istemiyo suan için bilmiyorum yani sorun olmasaydı olurdu diyorum sorunu tespit edlim bali düsüncesindeyim ama eşim öyle deil
Kac ay oldu canim niye panikliyosun bide yasin kacdoktor kan tahlillerime baktı normal dedi erken daha olur deneyin dedi eşim onu duydu tamam işte diyo erken daha doktora gitmemi istemiyo suan için bilmiyorum yani sorun olmasaydı olurdu diyorum sorunu tespit edlim bali düsüncesindeyim ama eşim öyle deil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?