• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Hamile kaldigimiz yil olsun ugur getisin :)))))))

yok kuzumm yapmafan once cok arastirdim ben bisiy olmaz eskikiler boyle kalmis hamile. bende kasik agrisi yapti ama ben 3. yapiismda cik sicakti yumurtalari hasladim dye dusunuyorm kas yaparken goz cikartcm valla. sen biraz ilik dirsegini yakmayack sekilde olck cnm. icin temizlenck mrk etme
icimi rahatlattın valla :) tamam durmak yok :)

hee anam corek otu maydonoz sut buhari. preseed prolaktin hormonum gene cikmis ilaca basladim bakalim. herife keci boynuzu pekmezi havuc suyu vitaminler falanlar filanlar ulaa imamim gevredi yaa geliosa gelsin su velet gelincede hic istegi bitmez calacam sopayi :KK70: :KK70:

Hahahaha :) adamı da şeker hastası edecen Allah korusun :KK48:
Salati tefriciye okudun mu kuzum 4444 defa okunan dua. Isterseniz burda dağıtalim okuyalım dagitabiliosun canım.

icimi rahatlattın valla :) tamam durmak yok :)
korkma cnm. 3 gun otur fazla oturma. eger akinti falan olduysa bilki icin temizlinio ama bende bir iki kez sari akinti geldi bisiyler temixlendi belki kapali tuplerim vardi acildi bilmiorm ki ama cok skldim boyle seylerle ugrasmaktn yaa onumuzdeki ay bisiy yapmicm :(

Hahahaha :) adamı da şeker hastası edecen Allah korusun :KK48:
Salati tefriciye okudun mu kuzum 4444 defa okunan dua. Isterseniz burda dağıtalim okuyalım dagitabiliosun canım.
bebegim okumustum gecen ay o duayi ama malesef olmadi. simdi kenzul arsi okuyorm aklima geldikce. hersryi denedim denemedigim.kalmadi dualar kurler yoruldum gerckten. vakti saati var iste na yoparsam bos insallah mukafatini aliriz :(

bebegim okumustum gecen ay o duayi ama malesef olmadi. simdi kenzul arsi okuyorm aklima geldikce. hersryi denedim denemedigim.kalmadi dualar kurler yoruldum gerckten. vakti saati var iste na yoparsam bos insallah mukafatini aliriz :KK43:

Seni çok iyi anlıyorum kuzum..en azından cevrendekilere düşünmüyoruz demişsin ben öyle yapmamistim işte. Herkes soruyordu yok mu bebek niye olmuyor doktora gittiniz mi burda bizim tanıdık iyi bi doktor var oraya gidelim isterseniz falan Allah im o günler gitsin bi daha geri gelmesin. Doktora gidioz bi sorun yok eee niye olmuyor o zaman düşün düşün...olacak inşallah kuzum Rabbim seninde diğer bekleyen arkadaslarin da yüzünü güldürecek insallah

korkma cnm. 3 gun otur fazla oturma. eger akinti falan olduysa bilki icin temizlinio ama bende bir iki kez sari akinti geldi bisiyler temixlendi belki kapali tuplerim vardi acildi bilmiorm ki ama cok skldim boyle seylerle ugrasmaktn yaa onumuzdeki ay bisiy yapmicm :KK43:
inan bende coook sıkıldım.her ay bisey yapmayacaz diyoruz ama yine dayanamıyoruz :( Allah tez zamanda hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin tüm isteyenlereee.

Ay su lanet silik teste sebep gittum kan verdim boyumun olcusunu alip geldim bozuk test banami denk geldi ya ayar oldum kursagimda kaldi resmen :-)

Eklentiler

• 20160226_171815.jpg
    20160226_171815.jpg
    24,7 KB · Görüntüleme: 39
Back