- 9 Nisan 2014
- 1.191
- 871
- 323
Kızlar açılış benden olsun. İlk baştakiler gebelik sonra bugün sabah ovu testi yaptım. Bu arada ben merveaydinim:) isimlimi değiştim haberiniz olsun :)@merveaydin batın yaklaşmış test yapdın mı canım? açılışı sen yap bu ay :)
hayali çizgiyi görüyorum :) hayırlı ugurlu olsuuuuun.ayy darısı bizeEki Görüntüle 1784258 Eki Görüntüle 1784258
Kızlar açılış benden olsun. İlk baştakiler gebelik sonra bugün sabah ovu testi yaptım. Bu arada ben merveaydinim:) isimlimi değiştim haberiniz olsun :)
ne yaptın bu ay?bize de tüyo verEki Görüntüle 1784258 Eki Görüntüle 1784258
Kızlar açılış benden olsun. İlk baştakiler gebelik sonra bugün sabah ovu testi yaptım. Bu arada ben merveaydinim:) isimlimi değiştim haberiniz olsun :)
yok canm pazartesi gidicemhayali çizgiyi görüyorum :) hayırlı ugurlu olsuuuuun.ayy darısı bizebaşlangıcımız iyi oldu.hamissiiiiin resmen :) kan vermeye gittin mi?
hiç bir şey yapmadım canm sadece ovu testi ile günleri değerlendirdik kasımda kimyasal gebelik geçirdim o ay ikinci ayımdı şimd 5. Ayımda kaldım cnmne yaptın bu ay?bize de tüyo verne zamandır bekliyordun unuttum
Eki Görüntüle 1784258 Eki Görüntüle 1784258
benimde bu ay bir yıl oldu.insallah bende senin gibi güzel haberler alirim.brdaki tün arkadaşlarımız da inşallah.Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin :) herhangi bir şey yaptın mi hamile kalmak icin1 yil sonra 26 subatta hamile oldugumu ogrendim. Allah bekleyen herkese nasip etsin ins.
Umarim sen de benim gibi yildonumunde alirsin mujdeli haberi =) yumurtlama zamani doktora gittim takip icin 3 aydir gidiyordum. İlacsiz catlatma ignesiz kendi catladi 3 gun sirali iliski oldu mevlam nasip etti bu ay =) umarim saglikli buyur icimdebenimde bu ay bir yıl oldu.insallah bende senin gibi güzel haberler alirim.brdaki tün arkadaşlarımız da inşallah.Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin :) herhangi bir şey yaptın mi hamile kalmak icin
Kız kimsenin sesi cikmoya
inşallah hamile kalırlar :) bu ay buhar denedim eğer hamile olmazsa Bi dahaki aya böğürtlen kökü deniyecem.3 ay önce bi aktar amca vermisti.arasirdim bugün biraz çok hamile kalan varmış.resmen alternatif tıp a yoneldimKız kimsenin sesi cikmoyaHepsi birden yıkacak buraları hamileyim
Canım ben de oglusuma hamile kaldığım ay icmistim iç kız sende hamis kalinşallah hamile kalırlar :) bu ay buhar denedim eğer hamile olmazsa Bi dahaki aya böğürtlen kökü deniyecem.3 ay önce bi aktar amca vermisti.arasirdim bugün biraz çok hamile kalan varmış.resmen alternatif tıp a yoneldimkafayı yemek üzereyim
valla mi.cok sevindim.insallah ise yarar :) peki neden tekrar denemiyorsun?Canım ben de oglusuma hamile kaldığım ay icmistim iç kız sende hamis kal
Denedin 1 Ay olmayınca bida icmedimvalla mi.cok sevindim.insallah ise yarar :) peki neden tekrar denemiyorsun?
Hatta bana tup bebek tedavisi olumsuz olan arkadaşım vermişti aynı ay hamis olduğumuzu öğrendik onun da tekrar tedavisi baslicakti çok şükür hamile kaldığını öğrenince gerek kalmadivalla mi.cok sevindim.insallah ise yarar :) peki neden tekrar denemiyorsun?
canım biz de on aylık evliyiz.5 aydır deniyoruz biz de ama hala olmadı dilerim sen benim kadar beklemeden kavuşursun bebişine..
her gün ilişki için sperm kalitesini düşürür diyorlar ancak bunun da %100 kesinliği yok kişiden kişiye değişiyor..
ay inşallah ya.hadi bakalim.bu aydan geçti artık ama bidaha aya hamile kalmazsam baslayacam.H
Hatta bana tup bebek tedavisi olumsuz olan arkadaşım vermişti aynı ay hamis olduğumuzu öğrendik onun da tekrar tedavisi baslicakti çok şükür hamile kaldığını öğrenince gerek kalmadi
İnsaAllah hamilesindir canımay inşallah ya.hadi bakalim.bu aydan geçti artık ama bidaha aya hamile kalmazsam baslayacam.
amiiin inşallah olurum bu ay canım :) hepimiz tabi :)İnsaAllah hamilesindir canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?