• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Hamile kaldigimiz yil olsun ugur getisin :)))))))

Gruba yeni katıldı galiba.ne zamandır çocuk istiyorsun?
29 subatta yaparsan cikar cnm varsa tabi gec dollenme degilse:KK22::KK66:

Evet canim yeni katildim. Basindan beri takip ediyorum sizleri. 10 aylik evliyiz. Subatta adetim bitince gun asiri basladik calismalara:oops: daha cok yeni yani. Kan testi yaptirmak istedim ama eşim acele etmemi istemiyor. Zamani gelince bakarsin diye. Bakalim hayirlisi tabi hepimiz icin:anneadayı:

Ay su lanet silik teste sebep gittum kan verdim boyumun olcusunu alip geldim bozuk test banami denk geldi ya ayar oldum kursagimda kaldi resmen :-)
Canım takılma boyle bozuk testler oldugunu burda gordum duydum artık ınancım kalmadı bı da pembelik gprmeden gıdıp kan vermıycem gıdecek olursam tutun benı :)))

Evet canim yeni katildim. Basindan beri takip ediyorum sizleri. 10 aylik evliyiz. Subatta adetim bitince gun asiri basladik calismalara:oops: daha cok yeni yani. Kan testi yaptirmak istedim ama eşim acele etmemi istemiyor. Zamani gelince bakarsin diye. Bakalim hayirlisi tabi hepimiz icin:anneadayı:

Merhaba herkese :KK54:
Ayy ben de 10 aylik evliyim ocak sonu başladık çalışmalara ama geçen ay dolmadı göbüşüm o_O

Gün aşırı sperm kalitesini düşürüyor falan diyorlar ama Bilemiyorum bu ay biz de mi öyle denesek geçen ay bir gün durup bir gün yaptık tutmadi :KK14:

Tatlim bizde ole bi gun yaptik bir gun ara verdik gun asiri ona dedim. Bakalim tutacakmi. Ben ilk 6 ay hap kullandim snra biraktim iste. Belki o yuzden tutmayabilir

Merhaba herkese :KK54:
Ayy ben de 10 aylik evliyim ocak sonu başladık çalışmalara ama geçen ay dolmadı göbüşüm o_O

Gün aşırı sperm kalitesini düşürüyor falan diyorlar ama Bilemiyorum bu ay biz de mi öyle denesek geçen ay bir gün durup bir gün yaptık tutmadi :KK14:

canım biz de on aylık evliyiz. :KK3:5 aydır deniyoruz biz de ama hala olmadı dilerim sen benim kadar beklemeden kavuşursun bebişine..
her gün ilişki için sperm kalitesini düşürür diyorlar ancak bunun da %100 kesinliği yok kişiden kişiye değişiyor..

kızlar aklıma bişi takılmaya başladı ben kabızlık problemi olan biriyim zorlanıncada akıntı geliyo o şefaf akıntıdan ıkınırken 11 aydır olmayınca acaba diyorum ıkınırken mi düşürüyorum bebeğimi ne yapmam lazım kızlar olabilirmi

Ay su lanet silik teste sebep gittum kan verdim boyumun olcusunu alip geldim bozuk test banami denk geldi ya ayar oldum kursagimda kaldi resmen :-)
ah canım bende öyle ne kadar sevinmiştim şimdi üstünden 3 tane daha yaptım hepsi negatif yarın sabah yeniden yapıcam yine ne gatifolursa bida çarşamba yapıcam

Arama sebep vakti var de dusunme boyle seyler Rabbim verecekse amudada kalksan kendini yerden yerede atsan o olur zaten stres yapma :KK54:
ah canım ah keşke eşime kaç kere diyorum psikoloğa götürbeni diye gerçekten çok yıprandım sürekli ağlamaklı dolaşıyorum geçen otobüsde yanıma bebekli bi kadın oturdu bebğine şarkılar söyleyedi sürekli ince durağa kadar o kadar duygulandmki tutamadım kendimi cama yapıştım kimse görmesin diye ağladım durdum

ah canım ah keşke eşime kaç kere diyorum psikoloğa götürbeni diye gerçekten çok yıprandım sürekli ağlamaklı dolaşıyorum geçen otobüsde yanıma bebekli bi kadın oturdu bebğine şarkılar söyleyedi sürekli ince durağa kadar o kadar duygulandmki tutamadım kendimi cama yapıştım kimse görmesin diye ağladım durdum
Canım benim seni çok iyi anlıyorum.bende bir yıldır bekliyorum.ama emin ol bizimde bebislerimiz olacak.bu da bizim imtihanimiz yeterki isyan etmeyelim.gecenlerde brda bi olay paylasmistim.

Yarım kaldı yazım yanlışlıkla yolladim.iki tanıdık var benden sonra evlendiler bebekleri oldu ama ikiside eşinden ayrıldı ve cok mutsuzlar.herkezin imtihanı farkli.kiminin çocuğu olmaz kiminin huzuru kimisinin de hayırsız evladı olur.uzulme inşallah Rabbim bi verecek pi verecek :-)

Bu belli donem oluyor biyolojik yasin gelmis iste uzulme psikologa gidip ne yapacaksin ilaclami toparlayacaksin kendini baska seylere ver kafani eger bir sorununuz yoksa hiiiiic uzme tatli canini

Yarım kaldı yazım yanlışlıkla yolladim.iki tanıdık var benden sonra evlendiler bebekleri oldu ama ikiside eşinden ayrıldı ve cok mutsuzlar.herkezin imtihanı farkli.kiminin çocuğu olmaz kiminin huzuru kimisinin de hayırsız evladı olur.uzulme inşallah Rabbim bi verecek pi verecek :-)
amin canım inşallah aslında biliyoruz hep dilimizde böyle ama hislerime engel olamıyorum işte inşallah bu sınavı gecebiliriz

Bu belli donem oluyor biyolojik yasin gelmis iste uzulme psikologa gidip ne yapacaksin ilaclami toparlayacaksin kendini baska seylere ver kafani eger bir sorununuz yoksa hiiiiic uzme tatli canini
doktor kan tahlillerime baktı normal dedi erken daha olur deneyin dedi eşim onu duydu tamam işte diyo erken daha doktora gitmemi istemiyo suan için bilmiyorum yani sorun olmasaydı olurdu diyorum sorunu tespit edlim bali düsüncesindeyim ama eşim öyle deil

doktor kan tahlillerime baktı normal dedi erken daha olur deneyin dedi eşim onu duydu tamam işte diyo erken daha doktora gitmemi istemiyo suan için bilmiyorum yani sorun olmasaydı olurdu diyorum sorunu tespit edlim bali düsüncesindeyim ama eşim öyle deil
bazen gerçekten hiçbir sorun olmuyor.esinde test yaptı mı canim?al aynı benimkisi.olur okur diyor.hic kafaya takmiyor.daha test yapmadik esime.

Kac ay oldu canim niye panikliyosun bide yasin kac

@merveaydin batın yaklaşmış test yapdın mı canım? açılışı sen yap bu ay :)

Back