• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Hamile kaldigimiz yil olsun ugur getisin :)))))))

bakmıcaksın çok dua ettm sana dualrım kabul oldu inanıyorum olcak bu ay bu ay olmadı tez zamanda üzülme sen ilk patikleri benden
cnm benim yaa benim umudum yok ne yazikki. ama senin olck ben inaniorm cnm benimm:KK19:

Bende burdayım kızlar, gitmedim hiçbiyereee sureklı okuyorum zaten.. ben minesuu sanada şeidea sanada ınanıyorum. olucak bu ay,bu ay olmadı öbür ay. Rabbim hepımızın yuzunu güldürcek inşallah...

Bende burdayım kızlar, gitmedim hiçbiyereee sureklı okuyorum zaten.. ben minesuu sanada şeidea sanada ınanıyorum. olucak bu ay,bu ay olmadı öbür ay. Rabbim hepımızın yuzunu güldürcek inşallah...

saolcnm benm Allah razı olsun inş

sagol kuzum benim.insallah Allahtan hayirlisi. sen nasilsin cnm benim nasil gidiyor hamileligin bulanti kusma varmi kalb sesini dinledin mi :KK68:

sagol kuzum benim.insallah Allahtan hayirlisi. sen nasilsin cnm benim nasil gidiyor hamileligin bulanti kusma varmi kalb sesini dinledin mi :KK68:
dinledık kuzum şükür .. kan degerlerım cok dusuk cıktı,şimdiden kan demir ilacı verdiler. bide tsh yuksek cıktı, iki kere ona baktılar ona ilaç verdiler. yanı cok bulantım olmuyor kuzum baş agrısı var genelde oda heralde kansızlıktan dolayı. şükür onların dışında işe git gel yemekti temizlikti aynı tas aynı hamam gidiyor.bide sigara bırakıyorum tabı o zorluyor benı cok kuzucum.. Allah sizede nasip etcek kuzum, bu akdar dularımız birbirimize karşılıksız kalmıyacak inşallah

dinledık kuzum şükür .. kan degerlerım cok dusuk cıktı,şimdiden kan demir ilacı verdiler. bide tsh yuksek cıktı, iki kere ona baktılar ona ilaç verdiler. yanı cok bulantım olmuyor kuzum baş agrısı var genelde oda heralde kansızlıktan dolayı. şükür onların dışında işe git gel yemekti temizlikti aynı tas aynı hamam gidiyor.bide sigara bırakıyorum tabı o zorluyor benı cok kuzucum.. Allah sizede nasip etcek kuzum, bu akdar dularımız birbirimize karşılıksız kalmıyacak inşallah
aman dikkat et kuzum.ilaclarini ihmal etme sakin. sigarayi birak artik minigine yazik annesi zehirleme kuzucugu. bende hamile.olur olmaz birakicm insallahh :D Allaha emenet ol ihmal etmr aman kuzumm:KK19:

aman dikkat et kuzum.ilaclarini ihmal etme sakin. sigarayi birak artik minigine yazik annesi zehirleme kuzucugu. bende hamile.olur olmaz birakicm insallahh :KK70: Allaha emenet ol ihmal etmr aman kuzumm:KK19:
öyle kuzum Allaha emanet . etmem etmem ilaçları. ya günde 1 tane içiyorum yada 2 haftasonları ama böyle varya hanı bunu içmesem duramıcam gıbı geliyor . bildigin deli gibi yemek istiyorum sankı dua edıyom ıste tıskıneyım nolur dıye. bulantımda yok hanı olsa belkı rahatsız etcek ama yok işte .. ıns kuzum ya bırak sende sımdıden bırakmak lazım aslında ama olmuyor ben 1 paketten fazla ıcıyordum düşün.şuan cok stres oluyor,hormonlar alt üst zaten. şükür inş atlatılcak hepsi

öyle kuzum Allaha emanet . etmem etmem ilaçları. ya günde 1 tane içiyorum yada 2 haftasonları ama böyle varya hanı bunu içmesem duramıcam gıbı geliyor . bildigin deli gibi yemek istiyorum sankı dua edıyom ıste tıskıneyım nolur dıye. bulantımda yok hanı olsa belkı rahatsız etcek ama yok işte .. ıns kuzum ya bırak sende sımdıden bırakmak lazım aslında ama olmuyor ben 1 paketten fazla ıcıyordum düşün.şuan cok stres oluyor,hormonlar alt üst zaten. şükür inş atlatılcak hepsi
insallah kuzum benim bebeginde sende Allaha emenat olun bizi unutmayinn:KK15::KK14:

Selam kızlar ✋ valla bende hep bakıyorum takip ediyorum var mı hayırlı haberler diye telefondan uzak durmaya çalışıyorum ama fırsat buldukça bakiyorum. Hepiniz dualarimdasiniz inşallah Rabbim hiç birinizin kucağına hoş bırakmasın.

unutmuyum kızzzz, ben cok sevıyorum sızı hep okuyorum bakıyorum merak edıyorum cidden yaa maşşalahı var topiğimizin hep guzel insanlarla dolu :KK68::KK19::KK19::KK19:
diger topiklere bakiyorm da hep kavga varr kadinlar heryerde ayni :D bizim bizim topigimiz meleklerlr dolu cok sukurrr:anneadayı::KK9:

Selam kızlar ✋ valla bende hep bakıyorum takip ediyorum var mı hayırlı haberler diye telefondan uzak durmaya çalışıyorum ama fırsat buldukça bakiyorum. Hepiniz dualarimdasiniz inşallah Rabbim hiç birinizin kucağına hoş bırakmasın.
sagol cnm benimm. bizde degisiklik yok habire yumuayip yumurtlayim kuluckaya yatiorm ama tutmuo civcivleerimiz :))) sen nasilsin iyimisin cnm bebegin nasil nasil gidiyor hamilelik ? ;)

sagol cnm benimm. bizde degisiklik yok habire yumuayip yumurtlayim kuluckaya yatiorm ama tutmuo civcivleerimiz :))) sen nasilsin iyimisin cnm bebegin nasil nasil gidiyor hamilelik ? :KK66:

Olacak kuzum olacak bak benim bir yılı aşkın süre sonra oldu. Allah a şükür bir rahatsızlığın yok. Esin de ameliyat oldu oh daha ne olsun. Eşimin is yerinden arkadaşı da aynı eşinin ameliyatından olMuş canım maşallah nur topu gibi bi oğulları var.
Ben nasıl olum canım ikinci ay biraz zor ya. Şikayet etmiyorum asla bebegimden gelen razıyım. Mide bulantısı ve halsizligim oluyor onun dışında iyiyim çok şükür.

Olacak kuzum olacak bak benim bir yılı aşkın süre sonra oldu. Allah a şükür bir rahatsızlığın yok. Esin de ameliyat oldu oh daha ne olsun. Eşimin is yerinden arkadaşı da aynı eşinin ameliyatından olMuş canım maşallah nur topu gibi bi oğulları var.
Ben nasıl olum canım ikinci ay biraz zor ya. Şikayet etmiyorum asla bebegimden gelen razıyım. Mide bulantısı ve halsizligim oluyor onun dışında iyiyim çok şükür.
bosverrr kuzumm 1 yil beklemissin kuss her yere anasini satayimm deger mi degerrr ben de kusmak istiormm o ay boyuncaaa hele bi olsun her yere kuscm :D

bosverrr kuzumm 1 yil beklemissin kuss her yere anasini satayimm deger mi degerrr ben de kusmak istiormm o ay boyuncaaa hele bi olsun her yere kuscm :KK70:
Allah seni emiiii :))) heryere kusacam diyon :D ya minesuu bugün bende basladım sütlü maydonoz buharına ama gruptan biri iyi degil dedi kafam karıstı.iltihap varsa çoğaltırmıs.sende batma devam ediyor mu?kafam karıstı

bosverrr kuzumm 1 yil beklemissin kuss her yere anasini satayimm deger mi degerrr ben de kusmak istiormm o ay boyuncaaa hele bi olsun her yere kuscm :KK70:

Kız deme öyle olsun yine de kolay geçsin inşallah hamileliğin ;)
Süt maydanoz yaptın dimi sen bu ay kuzum bakalım nolacak. Çörek otu devam mı? ?

Allah seni emiiii :))) heryere kusacam diyon :KK70: ya minesuu bugün bende basladım sütlü maydonoz buharına ama gruptan biri iyi degil dedi kafam karıstı.iltihap varsa çoğaltırmıs.sende batma devam ediyor mu?kafam karıstı
yok kuzumm yapmafan once cok arastirdim ben bisiy olmaz eskikiler boyle kalmis hamile. bende kasik agrisi yapti ama ben 3. yapiismda cik sicakti yumurtalari hasladim dye dusunuyorm kas yaparken goz cikartcm valla. sen biraz ilik dirsegini yakmayack sekilde olck cnm. icin temizlenck mrk etme

Kız deme öyle olsun yine de kolay geçsin inşallah hamileliğin :KK66:
Süt maydanoz yaptın dimi sen bu ay kuzum bakalım nolacak. Çörek otu devam mı? ?
hee anam corek otu maydonoz sut buhari. preseed prolaktin hormonum gene cikmis ilaca basladim bakalim. herife keci boynuzu pekmezi havuc suyu vitaminler falanlar filanlar ulaa imamim gevredi yaa geliosa gelsin su velet gelincede hic istegi bitmez calacam sopayi :KK70: :KK70:

Back