• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Hamile kaldigimiz yil olsun ugur getisin :)))))))

Merhaba hanimlar,
Benim adetim biteli 3-4 gun oldu daha ama sabirsizlikla bekliyorum gebelik testi yapmayi. Burda hamile haberlerini gormek bile heyecanlandiriyor beni. Insallah hayirlisiyla isteyen herkese nasib olur.
Bat 15 mart :110: yas 33

Merhaba hanimlar,
Benim adetim biteli 3-4 gun oldu daha ama sabirsizlikla bekliyorum gebelik testi yapmayi. Burda hamile haberlerini gormek bile heyecanlandiriyor beni. Insallah hayirlisiyla isteyen herkese nasib olur.
Bat 15 mart :110: yas 33
hoşgeldin aramıza.bizde öyleyiz beklemek cok zor oluyor gerçekten.ama bu grup çok samimi hep birbirimize destek oluyoruz.sen ne zamandır bekliyorsun?

hoşgeldin aramıza.bizde öyleyiz beklemek cok zor oluyor gerçekten.ama bu grup çok samimi hep birbirimize destek oluyoruz.sen ne zamandır bekliyorsun?

Ben daha once 2 dusuk yasadim. Psikolojik olarak cok yiprandigim icin bikac sene ara vermistik. Simdi 2 aydir falan deniyoruz. Hosbuldum Saolasin, birbirimize destek oldugumuz bir topik olur insallah

Ben daha once 2 dusuk yasadim. Psikolojik olarak cok yiprandigim icin bikac sene ara vermistik. Simdi 2 aydir falan deniyoruz. Hosbuldum Saolasin, birbirimize destek oldugumuz bir topik olur insallah
geçmiş olsun uzuldum.peki test yaptırdn mi neden kaynaklandi dusukler?kan pihtilasmasindan oluyor bazılarında batırdın mi sen?

Kızlar benim bugün sabah ovulasyonum gerçekleşti sanırım.ovu testi koyu kırmızıydı sabah hem de sol kasığıma ağrılar girdi bi iki saat kadar.o kadar zor bi çocuk büyütüyorum ki çocuk isteğim kaçtı resmen 15 gündür ateş grip bronşit memlekette gitmediğimiz hastane kalmadı.15 gündür neredeyse doktorların kapısında yatıyorum bunaldım resmen üzüntüden tam 7 kilo verdim.:110::110::KK1::KK1:diyete başlamıştım gerek kalmadı yani
eşimle bi süre çocuk yapmasak mı diye düşünmeye başladık şaka gibi resmen :63:

Kızlar benim bugün sabah ovulasyonum gerçekleşti sanırım.ovu testi koyu kırmızıydı sabah hem de sol kasığıma ağrılar girdi bi iki saat kadar.o kadar zor bi çocuk büyütüyorum ki çocuk isteğim kaçtı resmen 15 gündür ateş grip bronşit memlekette gitmediğimiz hastane kalmadı.15 gündür neredeyse doktorların kapısında yatıyorum bunaldım resmen üzüntüden tam 7 kilo verdim.:110::110::KK1::KK1:diyete başlamıştım gerek kalmadı yani
eşimle bi süre çocuk yapmasak mı diye düşünmeye başladık şaka gibi resmen :63:
Kız geçmiş olsun yok bak kaçırma yumosunu çocuk bu hasta daolur iyilesirde sen çalışmalara devamEn Büyük KK:KK70::KK70::KK70:

Kız geçmiş olsun yok bak kaçırma yumosunu çocuk bu hasta daolur iyilesirde sen çalışmalara devamEn Büyük KK:KK70::KK70::KK70:

valla özel uğraşmayacam bu aralar çok bunaldım.ruhen bedenen çöktüm canım kasımdan beri hasta ömrümü yedi.
çok üzülüyorum yani ne zor şeymiş annelik.ikincisi olursa 3. asla düşünmüyorum rabbimin gücüne gitmez inşallah psikoojik buhranlardayım. biz bi kere korunmadık sadece ona da olursa olur olmazsa da biraz psikolojim düzelir o arada :KK47::KK47::KK47:

kızlar günaydın. BAT a 1 hafta var. Şimdi bende önce pembeli sonra kahverengiye dönen lekelenme tarzı akıntılar başladı iki gündür.. ağrı sancı yok fakat renkli akıntı var. bu gebelik belirtisi olabilir mi diye düşünmekten kendimi alamıyorum. yerleşme kanaması olabilir mi dersiniz? :/

merhaba arkadaşlar. yeni geldim buraya. ben de bi oğluşum olsun istiyorummm. rabbimm inşallah aratmadan verir.
bat 10 mart. acaba bata 10 gün kala hiç belirtisi olmayan ama gebe olmuş olanlar var mı acaba?

kızlar günaydın. BAT a 1 hafta var. Şimdi bende önce pembeli sonra kahverengiye dönen lekelenme tarzı akıntılar başladı iki gündür.. ağrı sancı yok fakat renkli akıntı var. bu gebelik belirtisi olabilir mi diye düşünmekten kendimi alamıyorum. yerleşme kanaması olabilir mi dersiniz? :/
olabilir bence :KK49:

Benim bat 3 mart. Hic bi belirtim yok. Hafif gogus hassasligi ve hazimsizligim var ama adet belirtimde olabilir. Dun test yaptim negatif cikti. Bekliyoruz bakalim. Hayirlisi olsun hepimizi icin:KK46::anneadayı::KK200:

Aa kizlar subat 29 cektigi icin bi gun eklicezmi bat a ya. Mesela benim 3 mart ama 4 mart olarakmi beklemem lazim acaba.

Back