2016 Hamile kaldigimiz yil olsun ugur getisin :)))))))

icimi rahatlattın valla :) tamam durmak yok :)

Hahahaha :) adamı da şeker hastası edecen Allah korusun
Salati tefriciye okudun mu kuzum 4444 defa okunan dua. Isterseniz burda dağıtalim okuyalım dagitabiliosun canım.

icimi rahatlattın valla :) tamam durmak yok :)
korkma cnm. 3 gun otur fazla oturma. eger akinti falan olduysa bilki icin temizlinio ama bende bir iki kez sari akinti geldi bisiyler temixlendi belki kapali tuplerim vardi acildi bilmiorm ki ama cok skldim boyle seylerle ugrasmaktn yaa onumuzdeki ay bisiy yapmicm

Hahahaha :) adamı da şeker hastası edecen Allah korusun
Salati tefriciye okudun mu kuzum 4444 defa okunan dua. Isterseniz burda dağıtalim okuyalım dagitabiliosun canım.
bebegim okumustum gecen ay o duayi ama malesef olmadi. simdi kenzul arsi okuyorm aklima geldikce. hersryi denedim denemedigim.kalmadi dualar kurler yoruldum gerckten. vakti saati var iste na yoparsam bos insallah mukafatini aliriz

bebegim okumustum gecen ay o duayi ama malesef olmadi. simdi kenzul arsi okuyorm aklima geldikce. hersryi denedim denemedigim.kalmadi dualar kurler yoruldum gerckten. vakti saati var iste na yoparsam bos insallah mukafatini aliriz

Seni çok iyi anlıyorum kuzum..en azından cevrendekilere düşünmüyoruz demişsin ben öyle yapmamistim işte. Herkes soruyordu yok mu bebek niye olmuyor doktora gittiniz mi burda bizim tanıdık iyi bi doktor var oraya gidelim isterseniz falan Allah im o günler gitsin bi daha geri gelmesin. Doktora gidioz bi sorun yok eee niye olmuyor o zaman düşün düşün...olacak inşallah kuzum Rabbim seninde diğer bekleyen arkadaslarin da yüzünü güldürecek insallah

inan bende coook sıkıldım.her ay bisey yapmayacaz diyoruz ama yine dayanamıyoruz Allah tez zamanda hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin tüm isteyenlereee.

Ay su lanet silik teste sebep gittum kan verdim boyumun olcusunu alip geldim bozuk test banami denk geldi ya ayar oldum kursagimda kaldi resmen

Eklentiler

• 20160226_171815.jpg
    24,7 KB · Görüntüleme: 40
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…