2016 Hamile kaldigimiz yil olsun ugur getisin :)))))))

Kızlarrrr canlarımmmm bu liste bu topikler gerçekten ugurlu ınşallah hepimizin bebekleri kucaklarımızda olacak Allahın izniyle..hepımize dua ediyorum. Tüm lıste kalplerle dolucak :))) bu kadar dua birleşmesi birbirimize iyi niyetlerle yaklaşımlarımız duyulucak yukarda bı yerde. Allahın lutufları bulucak hepımızı. Mutlu güzel yuvalarımız olucak. Allah çok büyük... Çok çok büyük...dualarım sizinle hepimizle canlarım.. İyiki bu sıte var ve bu topikte toplanmısız gerçekten güzel içten samımı grubumuz öyle oldugunu düşünüyorum ben :) sabrın sonu selamet olucak kızlar bebeklerimiz bızlere gelıcek:)

Canim ben kullaniyorum inofolic sabah aksam 2 sase ac kanina.yumurta gelistirici ve insulin dengeleyici tereddut etmeden kullan hem adetide duzenliyo ayni zamanda folic asitte var icinde.

Canim ben kullaniyorum inofolic sabah aksam 2 sase ac kanina.yumurta gelistirici ve insulin dengeleyici tereddut etmeden kullan hem adetide duzenliyo ayni zamanda folic asitte var icinde.
Adetim cok duzenlidir zaten 28 gunde bir ama yumurtalar tirt sanirim köy yumurtasi kivaminda degil kullanicaz artik yapacak bisey yok yeterki faydasini gorelim folic kullaniyodum zaten buda nasilsa folic digerini biraktim icelim guzelleselim

Adetim cok duzenlidir zaten 28 gunde bir ama yumurtalar tirt sanirim köy yumurtasi kivaminda degil kullanicaz artik yapacak bisey yok yeterki faydasini gorelim folic kullaniyodum zaten buda nasilsa folic digerini biraktim icelim guzelleselim
Benimde duzenliydi 28de birdi 25te bire dusurdu.aynen canim insallah faydasini goruruz.bence diger folic asiti birak kullaniyorsan.inofolic+folio bende 2 ayda tuylenmeyi arttirdi.sadece inofolic kullaniyorum simdi.

ebruserkan kuuzm listede ocakta kaldi bati kiz.marta giriox sen hala adet olmadin var bu iste bi isss benceerr ilacta kullandin coktan olman getekirdi. bir daha mi kan versen acabaa cnm

batlari ekledim. yeni yazack.olanlar gozumden kacabilir ben burda oldugm surece ben yazana kadar tkrarlayin batlari

ebruserkan kuuzm listede ocakta kaldi bati kiz.marta giriox sen hala adet olmadin var bu iste bi isss benceerr ilacta kullandin coktan olman getekirdi. bir daha mi kan versen acabaa cnm
Valla bilmiom canım ya ilacı bırakalı 4 gun oldu olmasi gereklimiydi Kı ılk defa kullandım

Benimde duzenliydi 28de birdi 25te bire dusurdu.aynen canim insallah faydasini goruruz.bence diger folic asiti birak kullaniyorsan.inofolic+folio bende 2 ayda tuylenmeyi arttirdi.sadece inofolic kullaniyorum simdi.
Ayy o folic benide tuylendirdi bide ikisini birlikte kullansam postum olur herhalde benimde gecen ay 6 haftalik kimyasal dusugum oldu. Herkesin dusukten sonra uzuyormus adeti benim 26.gun oldu bakalim bu ay kac olur inşallah hic olmaz

Ayy o folic benide tuylendirdi bide ikisini birlikte kullansam postum olur herhalde benimde gecen ay 6 haftalik kimyasal dusugum oldu. Herkesin dusukten sonra uzuyormus adeti benim 26.gun oldu bakalim bu ay kac olur inşallah hic olmaz
Benimde 2 ay önce böyle oldu. Kimyasaldan sonra adet şaşıyor Can'ım ben 35 gün sonra oldum

Benimde 2 ay önce böyle oldu. Kimyasaldan sonra adet şaşıyor Can'ım ben 35 gün sonra oldum
Seninde ilk hamileligin miydi. Bende 35~40 gunu bulur sandim ama şükür 2 gun erken bile oldu. Cabalarimiz artik bu ay icin inşallah gormeyiz kirmizilari

Ben b
normalde birakir birakmaz adet olunuyormus cnm ben oyle duymustum..insallah hamilesindir ama :)))

Ben ilacı bıraktıktan 24 saat sonra adet olmuştum
Belki hamileyse evet ondan adet olmamış da olabilir inşallah öyledir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…