Kızlarrrr canlarımmmm bu liste bu topikler gerçekten ugurlu ınşallah hepimizin bebekleri kucaklarımızda olacak Allahın izniyle..hepımize dua ediyorum. Tüm lıste kalplerle dolucak :))) bu kadar dua birleşmesi birbirimize iyi niyetlerle yaklaşımlarımız duyulucak yukarda bı yerde. Allahın lutufları bulucak hepımızı. Mutlu güzel yuvalarımız olucak. Allah çok büyük... Çok çok büyük...dualarım sizinle hepimizle canlarım.. İyiki bu sıte var ve bu topikte toplanmısız gerçekten güzel içten samımı grubumuz öyle oldugunu düşünüyorum ben :) sabrın sonu selamet olucak kızlar bebeklerimiz bızlere gelıcek:)Merhaba hanimlar subatta hamile kalamadik diger aylar ugur getirsin kimsenin gobegi bos kalmasin. Gelsin bebisler dolsun gobusler
2016 ANNELERI VE ANNE ADAYLARI
[td][/td]
ANNE ADAYI YAŞ BAT SONUÇ
@altaylimm31 hamis(ikizleri olacak @Annesiym 18 hamis @mavis_61 24 hamis @sssedahmettt 27 hamis @ccv95km 26 hamiş @umutsa20 30 hamiş msbebik 25 hamiş @merve_mm 23 hamiş @gvn1907 26 hamiş @fTMNrsRKY 24 19 SUBAT beklemede ebruserkan 26 29 OCAK beklemede Melissa81 33 16 OCAK beklemede @happycouple 27 3 ŞUBAT beklemede @Seida 26 2 ŞUBAT beklemede @Umut yolcusu 23 28 OCAK beklemede mineati 32 5 ŞUBAT beklemede @sofiayse 37 15 OCAK beklemede @merrr 29 19 OCAK beklemede @minesuu 26 14 SUBAT beklemede MissMervee 24 1 MART beklemede MissMervee 33 3 MART beklemede MissMervee 25
15 ŞUBAT beklemede MissMervee 28 6 MART beklemede MissMervee 30 25 SUBAT beklemede @Sonsuz_umut 30 20 SUBAT beklemede
[/td]
CANM MADEM BU KADR SIKNTI OLUYOR... TAm tamaına her testnı yaptr gerekrse bı asılama falan yaparlar... esnlede fzla uzatmayn od uzulmstr ole dedgne sınrle solemstr bnce allah yardmcnz olsun....
Hayirlii cumalar guzel anne adaylariAllahim bu guzel gunde dualarimizi kabul etsin. Gobuslerimiz dolsunn
Evet canim yeni bat 5 mart
Yok tatlım ya halen olmadım sarı akıntım var koyu sarı hic kasık ağrısı karın ağrısı yok test yaptım 2 kere negatif cikıo anlamadım 16 gun gecikti ılk defaebruserkan canm ne yaptinn adet oldun mu ???
Canim ben kullaniyorum inofolic sabah aksam 2 sase ac kanina.yumurta gelistirici ve insulin dengeleyici tereddut etmeden kullan hem adetide duzenliyo ayni zamanda folic asitte var icinde.Kizlar bugun adetin 9.gunudu yumurta takibine gittim yeterli buyuklukte folikul yok dedi sali tekrat gidecegim. Inofolic verdi sabah aksam 2ser toz alicam. Cok degilmi kullanan var ki acaba. Birde kuruluk icin estriol vajinal krem verdi akil edip orada soramadim sperme zarari olurmu hamilelige engelmi kullanan varmi icinizde bilgi verirse sevinirim :)
Adetim cok duzenlidir zaten 28 gunde bir ama yumurtalar tirt sanirim köy yumurtasi kivaminda degilCanim ben kullaniyorum inofolic sabah aksam 2 sase ac kanina.yumurta gelistirici ve insulin dengeleyici tereddut etmeden kullan hem adetide duzenliyo ayni zamanda folic asitte var icinde.
Benimde duzenliydi 28de birdi 25te bire dusurdu.aynen canim insallah faydasini goruruz.bence diger folic asiti birak kullaniyorsan.inofolic+folio bende 2 ayda tuylenmeyi arttirdi.sadece inofolic kullaniyorum simdi.Adetim cok duzenlidir zaten 28 gunde bir ama yumurtalar tirt sanirim köy yumurtasi kivaminda degilkullanicaz artik yapacak bisey yok yeterki faydasini gorelim folic kullaniyodum zaten buda nasilsa folic digerini biraktim icelim guzelleselim
Valla bilmiom canım ya ilacı bırakalı 4 gun oldu olmasi gereklimiydi Kı ılk defa kullandımebruserkan kuuzm listede ocakta kaldi bati kiz.marta giriox sen hala adet olmadin var bu iste bi isss benceerr ilacta kullandin coktan olman getekirdi. bir daha mi kan versen acabaa cnm
Ayy o folic benide tuylendirdi bide ikisini birlikte kullansam postum olur herhaldeBenimde duzenliydi 28de birdi 25te bire dusurdu.aynen canim insallah faydasini goruruz.bence diger folic asiti birak kullaniyorsan.inofolic+folio bende 2 ayda tuylenmeyi arttirdi.sadece inofolic kullaniyorum simdi.
Çok güzel oldu kuzum tek tek kalp almak nasip olsun aminnnnbatlari ekledim. yeni yazack.olanlar gozumden kacabilir ben burda oldugm surece ben yazana kadar tkrarlayin batlari
Benimde 2 ay önce böyle oldu. Kimyasaldan sonra adet şaşıyor Can'ım ben 35 gün sonra oldumAyy o folic benide tuylendirdi bide ikisini birlikte kullansam postum olur herhaldebenimde gecen ay 6 haftalik kimyasal dusugum oldu. Herkesin dusukten sonra uzuyormus adeti benim 26.gun oldu bakalim bu ay kac olur inşallah hic olmaz
Seninde ilk hamileligin miydi. Bende 35~40 gunu bulur sandim ama şükür 2 gun erken bile oldu. Cabalarimiz artik bu ay icin inşallah gormeyiz kirmizilariBenimde 2 ay önce böyle oldu. Kimyasaldan sonra adet şaşıyor Can'ım ben 35 gün sonra oldum
normalde birakir birakmaz adet olunuyormus cnm ben oyle duymustum..insallah hamilesindir ama :)))Valla bilmiom canım ya ilacı bırakalı 4 gun oldu olmasi gereklimiydi Kı ılk defa kullandım
normalde birakir birakmaz adet olunuyormus cnm ben oyle duymustum..insallah hamilesindir ama :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?