- 12 Ekim 2015
- 5.046
- 5.752
- 198
yas kac cnmBirlikte bekleyelim benim de bat 17 Şubat beni de ekler misiniz? Minesuu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yas kac cnmBirlikte bekleyelim benim de bat 17 Şubat beni de ekler misiniz? Minesuu
yas kac cnm
Merhaba hanimlar subatta hamile kalamadik diger aylar ugur getirsin kimsenin gobegi bos kalmasin. Gelsin bebisler dolsun gobusler
2016 ANNELERI VE ANNE ADAYLARI
[td][/td]9
ANNE ADAYI YAŞ BAT SONUÇ
@altaylimm31 hamis(ikizleri olacak) @Annesiym 18 hamis @mavis_61 24 hamis @sssedahmettt 27 hamis @ccv95km 26 hamiş @umutsa20 30 hamiş @msbebik 25 hamiş @merve_mm 23 hamiş @gvn1907 26 hamiş @fTMNrsRKY 24 19 SUBAT beklemede ebruserkan 26 29 OCAK beklemede ebruserkan 28 18 SUBAT beklemede ebruserkan 26 16 SUBAT beklemede Melissa81 33 5 MART beklemede @happycouple 27 3 ŞUBAT beklemede @Seida 26 2 ŞUBAT beklemede @Umut yolcusu 23 28 OCAK beklemede @mineati 32 18 ŞUBAT beklemede @sofiayse 37 15 OCAK beklemede @merrr 29 19 OCAK beklemede @minesuu 26 14 SUBAT beklemede @merveaydin 24 1 MART beklemede @Sabirsiz61 33 3 MART beklemede @edacimm 25
15 ŞUBAT beklemede @sumeyyefatma 28 6 MART beklemede @Martle 30 25 SUBAT beklemede @Sonsuz_umut 30 20 SUBAT beklemede @Anatolya 26 16 SUBAT beklemede
[/td]
[tr][td][/td][td][/td][/tr]
normalde birakir birakmaz adet olunuyormus cnm ben oyle duymustum..insallah hamilesindir ama :)))
Ben b
Ben ilacı bıraktıktan 24 saat sonra adet olmuştum
Belki hamileyse evet ondan adet olmamış da olabilir inşallah öyledir
Burdayım canım tamam inşaallah hamiş yazarsın canım benim ikimizin bat aynı sayılır testi ne zaman yapcan
Maydanozla sutu kaynat otur baharında aman dikkat kucuk minesuyu yakma :)))kizlar yaa maydonozla sutle bisiy yapiliodu ya kim yapmistj onu ben bu ay ay uygulucmdaa bilgi verin hele
Maydanozla sutu kaynat otur baharında aman dikkat kucuk minesuyu yakma :)))
Tuplerde yapısıklık varsa acıo mus dıe duydum canımNe işe yarar ki bu
yaa kuzu arastirdim.ben ama hemen iliskiye girilmeli diolar. yumurtlama dineminde yapilmiyo sonucta yumurta olmassa iliski nasil fayda etck kafamda deli sorular bu ay uygulucm ben adet biter bitmez. kac gun yapilio. kiz bide yanmayim ya ben heycan yaparim simdiKizlar ben gecen sene yapmistim maydonoz sutu..1 lt sutu kaynamaya birakiyorsunuz sicaklasinca 1 demet maydonozu icine dograyin fokurdasin 5 dk kadar dikkatli olun ama minik kus yanmasin tehlikeli biraz.bir kovaya dokup uzerine coker gibi yada iki bacagin arasinda kalacak sekilde 10dk bekliyorsunuz. iyice sarip sarmaliyorsunuz ben polar battaniye sarmistim..buharinin tikaliysa tupleri actigi soyleniyor.zaten onun bugusu ve sicagiyla 10 dk cok terletiyor.sonrasinda sicak tutmak gerekiyor.ben yumurta catlamaya yakin yaptim zarar vermesin diye.2 gun yapmistim
Ayy ozamanda yapan arkadaslarim oyle soylemisti bana zaten 5 gun felan yapiliyoda bana zor geldi iki gun yaptim biraktim.kolay bisi ..alalaala dur biarastirayim dogrusu nasilmisyaa kuzu arastirdim.ben ama hemen iliskiye girilmeli diolar. yumurtlama dineminde yapilmiyo sonucta yumurta olmassa iliski nasil fayda etck kafamda deli sorular bu ay uygulucm ben adet biter bitmez. kac gun yapilio. kiz bide yanmayim ya ben heycan yaparim simdi
kimi 3 gun dio kimin5 gun. hergun hergun ilski mi olur yaa o bana sknti iste puff benim denemedigim bisiy kalmadi sanirim :))))Ayy ozamanda yapan arkadaslarim oyle soylemisti bana zaten 5 gun felan yapiliyoda bana zor geldi iki gun yaptim biraktim.kolay bisi ..alalaala dur biarastirayim dogrusu nasilmis
Canım bi de sarımsak buhari var onada bak kızhadi kizlar hep birlikte sut banyosu yapalim bu ay denemekten ne kaybederiz