• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Hamile kaldigimiz yil olsun ugur getisin :)))))))

Merhaba hanimlar subatta hamile kalamadik diger aylar ugur getirsin kimsenin gobegi bos kalmasin. Gelsin bebisler dolsun gobusler:anneadayı:

2016 ANNELERI VE ANNE ADAYLARI
ANNE ADAYIYAŞBATSONUÇ

@altaylimm
31 hamis(ikizleri olacak):nazar:
@Annesiym18 hamis:nazar:
@mavis_61 24 hamis:nazar:
@sssedahmettt27 hamis:nazar:
@ccv95km26 hamiş:nazar:
@umutsa2030 hamiş:nazar:
@msbebik25 hamiş:nazar:
@merve_mm 23 hamiş:nazar:
@gvn1907 26 hamiş:nazar:
@fTMNrsRKY 24 19 SUBAT beklemede
ebruserkan ebruserkan 26 29 OCAK beklemede
ebruserkan ebruserkan 28 18 SUBAT beklemede
ebruserkan ebruserkan 26 16 SUBAT beklemede
Melissa81 Melissa81 33 5 MART beklemede
@happycouple27 3 ŞUBATbeklemede
@Seida26 2 ŞUBATbeklemede
@Umut yolcusu23 28 OCAKbeklemede
@mineati32 18 ŞUBATbeklemede
@sofiayse37 15 OCAKbeklemede
@merrr29 19 OCAK beklemede
@minesuu 26 14 SUBAT beklemede
@merveaydin24 1 MARTbeklemede
@Sabirsiz61 33 3 MARTbeklemede
@edacimm 25
15 ŞUBATbeklemede
@sumeyyefatma 28 6 MARTbeklemede
@Martle 30 25 SUBATbeklemede
@Sonsuz_umut 30 20 SUBATbeklemede
@Anatolya 26 16 SUBATbeklemede
9

[/td]
[td][/td]

[tr][td][/td][td][/td][/tr]

Burdayım canım tamam inşaallah hamiş yazarsın canım benim ikimizin bat aynı sayılır testi ne zaman yapcan

kizlar yaa maydonozla sutle bisiy yapiliodu ya kim yapmistj onu ben bu ay ay uygulucmdaa bilgi verin hele :KK45:

aynen tupler kapaliysa aciomus. iltihap varsa sokuomus. adetten sonra baslanacakmis hemen iliski olckmis bide bunu demeyim madem :D

Kizlar ben gecen sene yapmistim maydonoz sutu..1 lt sutu kaynamaya birakiyorsunuz sicaklasinca 1 demet maydonozu icine dograyin fokurdasin 5 dk kadar dikkatli olun ama minik kus yanmasin tehlikeli biraz.bir kovaya dokup uzerine coker gibi yada iki bacagin arasinda kalacak sekilde 10dk bekliyorsunuz. iyice sarip sarmaliyorsunuz ben polar battaniye sarmistim..buharinin tikaliysa tupleri actigi soyleniyor.zaten onun bugusu ve sicagiyla 10 dk cok terletiyor.sonrasinda sicak tutmak gerekiyor.ben yumurta catlamaya yakin yaptim zarar vermesin diye.2 gun yapmistim

Kizlar ben gecen sene yapmistim maydonoz sutu..1 lt sutu kaynamaya birakiyorsunuz sicaklasinca 1 demet maydonozu icine dograyin fokurdasin 5 dk kadar dikkatli olun ama minik kus yanmasin tehlikeli biraz.bir kovaya dokup uzerine coker gibi yada iki bacagin arasinda kalacak sekilde 10dk bekliyorsunuz. iyice sarip sarmaliyorsunuz ben polar battaniye sarmistim..buharinin tikaliysa tupleri actigi soyleniyor.zaten onun bugusu ve sicagiyla 10 dk cok terletiyor.sonrasinda sicak tutmak gerekiyor.ben yumurta catlamaya yakin yaptim zarar vermesin diye.2 gun yapmistim
yaa kuzu arastirdim.ben ama hemen iliskiye girilmeli diolar. yumurtlama dineminde yapilmiyo sonucta yumurta olmassa iliski nasil fayda etck kafamda deli sorular :D bu ay uygulucm ben adet biter bitmez. kac gun yapilio. kiz bide yanmayim ya ben heycan yaparim simdi :D

yaa kuzu arastirdim.ben ama hemen iliskiye girilmeli diolar. yumurtlama dineminde yapilmiyo sonucta yumurta olmassa iliski nasil fayda etck kafamda deli sorular :KK70: bu ay uygulucm ben adet biter bitmez. kac gun yapilio. kiz bide yanmayim ya ben heycan yaparim simdi :KK70:
Ayy ozamanda yapan arkadaslarim oyle soylemisti bana zaten 5 gun felan yapiliyoda bana zor geldi iki gun yaptim biraktim.kolay bisi ..alalaala dur biarastirayim dogrusu nasilmis ;)

Ayy ozamanda yapan arkadaslarim oyle soylemisti bana zaten 5 gun felan yapiliyoda bana zor geldi iki gun yaptim biraktim.kolay bisi ..alalaala dur biarastirayim dogrusu nasilmis :KK66:
kimi 3 gun dio kimin5 gun. hergun hergun ilski mi olur yaa o bana sknti iste puff benim denemedigim bisiy kalmadi sanirim :))))

Bende deniyeyim madem :) bi bu kalmisti :-) arkadaşlar bal corekotu kurunu yapanlar kaç ay devam etmeli?kist mi yapiyormus bu kur?korktum biraz.

Back