• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Hamile kaldigimiz yil olsun ugur getisin :)))))))

Yumurtlama dönemin yarın başlıyor haftaya cumaya kadar telefonundaki hesaba göre 17 şubattabebegin tutması çok yüksek görünüyor
Telefonlari pek dikkate alma akintini takip et telefonla ayni olmuyor genelde. Ovulasyon testi yapabiliyosan oda cok faydali olur sana. Bu haftayi degerlendir. Benimde bu hafta bende 3 unde oldum 7 sinde bitti :))

Kızlar cok teşekür ederim minesuu inşallah allah eşime merhamet vicdan versin.. Umudunukaybetme arkadasım, ben 1 yıl korundum ama eşimin ailesine eşim ve ben suan bebek istemiyorum desekte onlar bize inanamadı Çünkü orada (doğuda oturuyor ailesi) herkes ilk gece den korunmuyır ve herkesin cok cocugu var. Neyse ben 1.5 yıllık evliyken eşimin annesi kilo aldı daha olmaz demiş.. Tabi ki susmadım her lafı söyledim o zaman eşim saolsn arkamda durdu ama son bir haftadır evinizin içi cehennem gibi ailesine yardım etmesin bizimde durumumuz süper degil yinede elhamdülillah tabi.. Şimdi konuşmuyorz ve konusmak ta istemiyorum bana geçip allah bilerek cocuk vermiyor mutsuz evlilik dedi. Nasl üzüldüm nasıl kırıldım. Ayrıca tedavi görmüyorm sadece smear testi yapıldı sonuc için gittiğimde hormon testi isticem göğsümden süt geldi doktor yapmadı test rahimde kesecik var belki hamilesin dedi umut ettirdi tabiki sonuc 05 in altında cıktı. O üzüntüyle prolaktin testini unuttum. Yani haftaya isticem testi hastane olarakta hacettepe ve Ankara tip Fakültesi arasında kaldım ama ankara Üniversitesini cok duydum oraya gittim

CANM MADEM BU KADR SIKNTI OLUYOR... TAm tamaına her testnı yaptr gerekrse bı asılama falan yaparlar... esnlede fzla uzatmayn od uzulmstr ole dedgne sınrle solemstr bnce allah yardmcnz olsun....

Kizlar bugun adetin 9.gunudu yumurta takibine gittim yeterli buyuklukte folikul yok dedi sali tekrat gidecegim. Inofolic verdi sabah aksam 2ser toz alicam. Cok degilmi kullanan var ki acaba. Birde kuruluk icin estriol vajinal krem verdi akil edip orada soramadim sperme zarari olurmu hamilelige engelmi kullanan varmi icinizde bilgi verirse sevinirim :)

kizlar fazla bilgiye gerek yok. sadece yas ve bati yazin. listeye ekliyorum ;)

Ben ovulasyon u faln bilmiyorum nasil yapcagimida bilmiyorum arkadaşlar tecrübesiz sim iki haftadır korunmayı bıraktım birbucuk yıllık evliyim artık bebek istiyoruz

Back