- 14 Ocak 2016
- 284
- 209
- 18
- 39
Allah kabul etsin canım arkadaşımHayırlı cumalar canlar, yapabildigim her cuma gibi Kuran okudum ve şimdi kendime, size ve tüm isteyenlere dua edeceğim. Allah dualarımızı kabul etsin inşallah...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Allah kabul etsin canım arkadaşımHayırlı cumalar canlar, yapabildigim her cuma gibi Kuran okudum ve şimdi kendime, size ve tüm isteyenlere dua edeceğim. Allah dualarımızı kabul etsin inşallah...
Kız minesu 1. Sayfada niye beni koymasının kız aşk olsunHayirlii cumalar guzel anne adaylari Allahim bu guzel gunde dualarimizi kabul etsin. Gobuslerimiz dolsunn
kuzum eski topikteki listeyi ekledim cnm. daha liste yapmadim. bikgilerini yaz ekleyim cnmKız minesu 1. Sayfada niye beni koymasının kız aşk olsun
Yaş 28. 6yıllık evliyim 2. Çocuk bat 6martkizlar listeye ekliom bilgilerini yazin ekleyim
Telefonlari pek dikkate alma akintini takip et telefonla ayni olmuyor genelde. Ovulasyon testi yapabiliyosan oda cok faydali olur sana. Bu haftayi degerlendir. Benimde bu hafta bende 3 unde oldum 7 sinde bitti :))Yumurtlama dönemin yarın başlıyor haftaya cumaya kadar telefonundaki hesaba göre 17 şubattabebegin tutması çok yüksek görünüyor
Kızlar cok teşekür ederim minesuu inşallah allah eşime merhamet vicdan versin.. Umudunukaybetme arkadasım, ben 1 yıl korundum ama eşimin ailesine eşim ve ben suan bebek istemiyorum desekte onlar bize inanamadı Çünkü orada (doğuda oturuyor ailesi) herkes ilk gece den korunmuyır ve herkesin cok cocugu var. Neyse ben 1.5 yıllık evliyken eşimin annesi kilo aldı daha olmaz demiş.. Tabi ki susmadım her lafı söyledim o zaman eşim saolsn arkamda durdu ama son bir haftadır evinizin içi cehennem gibi ailesine yardım etmesin bizimde durumumuz süper degil yinede elhamdülillah tabi.. Şimdi konuşmuyorz ve konusmak ta istemiyorum bana geçip allah bilerek cocuk vermiyor mutsuz evlilik dedi. Nasl üzüldüm nasıl kırıldım. Ayrıca tedavi görmüyorm sadece smear testi yapıldı sonuc için gittiğimde hormon testi isticem göğsümden süt geldi doktor yapmadı test rahimde kesecik var belki hamilesin dedi umut ettirdi tabiki sonuc 05 in altında cıktı. O üzüntüyle prolaktin testini unuttum. Yani haftaya isticem testi hastane olarakta hacettepe ve Ankara tip Fakültesi arasında kaldım ama ankara Üniversitesini cok duydum oraya gittim
Yaş 33. 5 aylik evliyim 3 mart bat :)kizlar listeye ekliom bilgilerini yazin ekleyim
kizlar fazla bilgiye gerek yok. sadece yas ve bati yazin. listeye ekliyorum
Sağlık kuzum ama benim bat 6 martay listemde pek guzel oldu :))))
kizlar listeye ekliom bilgilerini yazin ekleyim