• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Hamile kaldigimiz yil olsun ugur getisin :)))))))

hadi kizlar hep birlikte sut banyosu yapalim bu ay denemekten ne kaybederiz :D
Gunaydin yavrum Ben yapmistim bu ay sit maydonuzu. Adet bitince 3 4 gun sonra basladim. 3gun yaptim. Yumurtlamaya Yakin oldu tam o gunler olmadi. Hemen iliski falan olmadi,isten gelince aksam uzeri 5bucuk Gibi yaptim Ben iliski normal gece oldu. Hergun degil gun asiri oldu iliski. Belli mi olur kusum ya deneyin bencede. Bende denemicektim bu ne falan demistim ama belli mi olur belki use yaradi vesile oldu

Bence bunda gülecek birsey yok.Bebek için her yolu deneriz.ki sifamizi nerden bulacağımiz hiç belli olmaz.belki vesile olur.
Ever tatlim bende 5 6 aydir nedensiz olmuyordu yani doktora gitmemistim ama olmuyordu belki yardimci oldu. Yumusatiyordur rahimi damarlari spermlere gecis sagliyordur. Bence dogruluk payi olabilir kuzum

Kızlar benim aklıma deli bir fikir geldi. Benim teyzem her iki gebeliğinde de korunuyordu.sadece bir gün içmemis hapini.enostem birgunden birsey olmaz demis.ama her iki gebeliğinde de aynı şekilde hamile kaldi.dogum kontrol hapları yumurtlamayi,adeti ve hormonları duzenliyor.simdi eski forumlara da baktim.iki kişi hap kullanırken hamile kalmis.denesem mi diye aklımdan geçmiyor degil.yumurtlama günü içmem hapi.kafayi mi yedim acaba :/

Kızlar benim aklıma deli bir fikir geldi. Benim teyzem her iki gebeliğinde de korunuyordu.sadece bir gün içmemis hapini.enostem birgunden birsey olmaz demis.ama her iki gebeliğinde de aynı şekilde hamile kaldi.dogum kontrol hapları yumurtlamayi,adeti ve hormonları duzenliyor.simdi eski forumlara da baktim.iki kişi hap kullanırken hamile kalmis.denesem mi diye aklımdan geçmiyor degil.yumurtlama günü içmem hapi.kafayi mi yedim acaba :/
Canım ama bazıları da dgh dan sonra üç ay korunun falan diyor

kiz sacmalama okadarsa degil :D biz kurlere devam edelim ne dogum kontrol hapi temelli sakat etcen kendini gettt :D

Haklısınız galiba.ne bileyim öyle görünce.bi an olurmu ki acaba diye geçirdim icimden.corekotu kuyu kaç ay uygulanıyor acaba?bir ay yaptim.yakinda yine adet olacam.kasiklarim agriyor.bide kist yapıyor mu corekotu?

Haklısınız galiba.ne bileyim öyle görünce.bi an olurmu ki acaba diye geçirdim icimden.corekotu kuyu kaç ay uygulanıyor acaba?bir ay yaptim.yakinda yine adet olacam.kasiklarim agriyor.bide kist yapıyor mu corekotu?
cnm kac ay degil hamile kalana kadar yap. benim bu ay 3 olck yaoicm. 2 aydir yapiom yokkk :)

Canım ben de senin gibi davranmaya karar verdim.özel hiçbirşey yapmak istemiyorum.böyle başlamaya karar verdim seieda seieda

günaydın herkese mutlu hafta sonları diliyorum.
Minesuu Minesuu tatlım bugün senin bat. gelen giden var mı? test yaptın mı tekrar?:KK24:

Back