2016 Hamile kaldigimiz yil olsun ugur getisin :)))))))

Burdayım canım tamam inşaallah hamiş yazarsın canım benim ikimizin bat aynı sayılır testi ne zaman yapcan

kizlar yaa maydonozla sutle bisiy yapiliodu ya kim yapmistj onu ben bu ay ay uygulucmdaa bilgi verin hele

aynen tupler kapaliysa aciomus. iltihap varsa sokuomus. adetten sonra baslanacakmis hemen iliski olckmis bide bunu demeyim madem

Kizlar ben gecen sene yapmistim maydonoz sutu..1 lt sutu kaynamaya birakiyorsunuz sicaklasinca 1 demet maydonozu icine dograyin fokurdasin 5 dk kadar dikkatli olun ama minik kus yanmasin tehlikeli biraz.bir kovaya dokup uzerine coker gibi yada iki bacagin arasinda kalacak sekilde 10dk bekliyorsunuz. iyice sarip sarmaliyorsunuz ben polar battaniye sarmistim..buharinin tikaliysa tupleri actigi soyleniyor.zaten onun bugusu ve sicagiyla 10 dk cok terletiyor.sonrasinda sicak tutmak gerekiyor.ben yumurta catlamaya yakin yaptim zarar vermesin diye.2 gun yapmistim

yaa kuzu arastirdim.ben ama hemen iliskiye girilmeli diolar. yumurtlama dineminde yapilmiyo sonucta yumurta olmassa iliski nasil fayda etck kafamda deli sorular bu ay uygulucm ben adet biter bitmez. kac gun yapilio. kiz bide yanmayim ya ben heycan yaparim simdi

Ayy ozamanda yapan arkadaslarim oyle soylemisti bana zaten 5 gun felan yapiliyoda bana zor geldi iki gun yaptim biraktim.kolay bisi ..alalaala dur biarastirayim dogrusu nasilmis

Ayy ozamanda yapan arkadaslarim oyle soylemisti bana zaten 5 gun felan yapiliyoda bana zor geldi iki gun yaptim biraktim.kolay bisi ..alalaala dur biarastirayim dogrusu nasilmis
kimi 3 gun dio kimin5 gun. hergun hergun ilski mi olur yaa o bana sknti iste puff benim denemedigim bisiy kalmadi sanirim :))))

Bende deniyeyim madem :) bi bu kalmisti arkadaşlar bal corekotu kurunu yapanlar kaç ay devam etmeli?kist mi yapiyormus bu kur?korktum biraz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…