2016 Hamile kaldigimiz yil olsun ugur getisin :)))))))

Benim yaş 25.bir buçuk yıllık evliyim.bat 15 Şubat :) beni de ekleyin

Yumurtlama dönemin yarın başlıyor haftaya cumaya kadar telefonundaki hesaba göre 17 şubattabebegin tutması çok yüksek görünüyor
Telefonlari pek dikkate alma akintini takip et telefonla ayni olmuyor genelde. Ovulasyon testi yapabiliyosan oda cok faydali olur sana. Bu haftayi degerlendir. Benimde bu hafta bende 3 unde oldum 7 sinde bitti :))

CANM MADEM BU KADR SIKNTI OLUYOR... TAm tamaına her testnı yaptr gerekrse bı asılama falan yaparlar... esnlede fzla uzatmayn od uzulmstr ole dedgne sınrle solemstr bnce allah yardmcnz olsun....

Kizlar bugun adetin 9.gunudu yumurta takibine gittim yeterli buyuklukte folikul yok dedi sali tekrat gidecegim. Inofolic verdi sabah aksam 2ser toz alicam. Cok degilmi kullanan var ki acaba. Birde kuruluk icin estriol vajinal krem verdi akil edip orada soramadim sperme zarari olurmu hamilelige engelmi kullanan varmi icinizde bilgi verirse sevinirim :)

kizlar fazla bilgiye gerek yok. sadece yas ve bati yazin. listeye ekliyorum

Ben ovulasyon u faln bilmiyorum nasil yapcagimida bilmiyorum arkadaşlar tecrübesiz sim iki haftadır korunmayı bıraktım birbucuk yıllık evliyim artık bebek istiyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…