• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Hamile kaldigimiz yil olsun ugur getisin :)))))))

Ailesi canım. Hepsinden nefret ediyorum kısır diye adımı çıkardılar kilo aldın dha cocugun olmaz dediler kilolarım basıma dert iddia edip zayıfladım ama şuan tekrar stres ten yiyorum. Eşim ailesine maddi yardımda bulunuyor bende kavga cıkardm büyük kavga ettik bana küfür etti. Allah bu mutsuz evliliğe cocuk vermez dedi cok üzüldüm çok...

kske dısarıya hıc sızdrmasaydınz canım bız ıkı bucuk yıllk ewlıyız 7 aydr hastaneye gıdıp gelıyorz daha bılen yok... mıllete hesapmı verecem zaten stresım bana yetıyo.. allah ınsaf versn herkesn kalbıne bosbogaz cokkk

Ailesi canım. Hepsinden nefret ediyorum kısır diye adımı çıkardılar kilo aldın dha cocugun olmaz dediler kilolarım basıma dert iddia edip zayıfladım ama şuan tekrar stres ten yiyorum. Eşim ailesine maddi yardımda bulunuyor bende kavga cıkardm büyük kavga ettik bana küfür etti. Allah bu mutsuz evliliğe cocuk vermez dedi cok üzüldüm çok...
Hepsini Allahà havala et cnm o en güzelini yapar,,erkekler kavga esnasinda agzindan cikanlari duymazlar hic,, bir tanenede benim evde var cocukla ilgili onunda bana bikac dangalakca lafi oldu bende Rabbime havale ettim yanliz ben aileyi anlamadim daha destek olucaklarina bu ne bicim laflar böyle yaa RAbbim akil fikir versin

ahh cnm kiyamam yaa :KK43: erkekler iste onlarla bas etmek zor. cocuk meselesine 3. sahizlar neden karisir hic anlam veremiorm sizene ya. insan biraz empati yapar karsindakini dusunur ama yok hep bencillik. hic uzulme rabbimize sigin canm dua edelim sana bugun insallah Allahim yuvana huzur versin. esinede hidayet nasip etsin inaallah. herkes kapinin disinda kalir. sen esinin ailesi yuzunden esinle kotu olma. Rabbim yardimcin olsun insallah cnm benim kiyamam :KK43:

kske dısarıya hıc sızdrmasaydınz canım bız ıkı bucuk yıllk ewlıyız 7 aydr hastaneye gıdıp gelıyorz daha bılen yok... mıllete hesapmı verecem zaten stresım bana yetıyo.. allah ınsaf versn herkesn kalbıne bosbogaz cokkk

Kızlar cok teşekür ederim minesuu inşallah allah eşime merhamet vicdan versin.. Umudunukaybetme arkadasım, ben 1 yıl korundum ama eşimin ailesine eşim ve ben suan bebek istemiyorum desekte onlar bize inanamadı Çünkü orada (doğuda oturuyor ailesi) herkes ilk gece den korunmuyır ve herkesin cok cocugu var. Neyse ben 1.5 yıllık evliyken eşimin annesi kilo aldı daha olmaz demiş.. Tabi ki susmadım her lafı söyledim o zaman eşim saolsn arkamda durdu ama son bir haftadır evinizin içi cehennem gibi ailesine yardım etmesin bizimde durumumuz süper degil yinede elhamdülillah tabi.. Şimdi konuşmuyorz ve konusmak ta istemiyorum bana geçip allah bilerek cocuk vermiyor mutsuz evlilik dedi. Nasl üzüldüm nasıl kırıldım. Ayrıca tedavi görmüyorm sadece smear testi yapıldı sonuc için gittiğimde hormon testi isticem göğsümden süt geldi doktor yapmadı test rahimde kesecik var belki hamilesin dedi umut ettirdi tabiki sonuc 05 in altında cıktı. O üzüntüyle prolaktin testini unuttum. Yani haftaya isticem testi hastane olarakta hacettepe ve Ankara tip Fakültesi arasında kaldım ama ankara Üniversitesini cok duydum oraya gittim

Hepsini Allahà havala et cnm o en güzelini yapar,,erkekler kavga esnasinda agzindan cikanlari duymazlar hic,, bir tanenede benim evde var cocukla ilgili onunda bana bikac dangalakca lafi oldu bende Rabbime havale ettim yanliz ben aileyi anlamadim daha destek olucaklarina bu ne bicim laflar böyle yaa RAbbim akil fikir versin

Hiç sorma canım benim korunduğu zaman inanmadılar o zaman da olmuyor sanmışlar. Eşim e onu sordum bu ne demek acıklama yap dedim allahın vergisi bu dedim. Ben sana demedim bu mutsuz evliliğe allah vermiyor dedim dedi. Bende altta kalamadım doktor a git belki sorun sendedir dedim. Oysaki onda olsa ne bende olsa ne.. Şuam konuşmuyorum Ona en büyük ceza aynı evde susmak

Sen kaç yaşındasın canım kaç yıldır evlisin ne kadar dır istiyorsun.. İnşallah bu topik te birer birer hamile oluruz benim bat 16 Şubat

Sen kaç yaşındasın canım kaç yıldır evlisin ne kadar dır istiyorsun.. İnşallah bu topik te birer birer hamile oluruz benim bat 16 Şubat
28 yasindayim 4,5 yillik evliyim 8 aydir istiyoruz benim batta 18 subat artik buayda olmazsa 9 ay olucak doktora giittim bi sorun yok dedi bir senenin dolmasini bekleyelim dedi bilmiyorum rabbim büyük hayirlisi,, sen nezamadir istiyorsun kac yillik evlisin

28 yasindayim 4,5 yillik evliyim 8 aydir istiyoruz benim batta 18 subat artik buayda olmazsa 9 ay olucak doktora giittim bi sorun yok dedi bir senenin dolmasini bekleyelim dedi bilmiyorum rabbim büyük hayirlisi,, sen nezamadir istiyorsun kac yillik evlisin

Bende 26.. 2 yıl olacak. 3 ay denedik sonra 3 ay verdik kilo sorunum vardı şimdi bu ayla iki ay olacak..

Kızlar bu arada sanırım regl olcam ara ara geliyor sancısı bu ay da hüsran.. Allahım inşaallah hepimize hayırlısı ile nasip eder

Bende 26.. 2 yıl olacak. 3 ay denedik sonra 3 ay verdik kilo sorunum vardı şimdi bu ayla iki ay olacak..
Rabbim hayirli zamanda nasip etsin cnm,,yani doktorluk bi sorun olmadikca dua etmekten ve stres yapmamaktan baska caremiz yok bakalim müjdeli haberi ilk kim vericek Rabbim herkesin gönlüne göre versin

Kızlar bu arada sanırım regl olcam ara ara geliyor sancısı bu ay da hüsran.. Allahım inşaallah hepimize hayırlısı ile nasip eder
cnm hemen kötü düsünme daha regl gününü var genelde regl sancisi bende bir gün önceden felan baslar olur daha zamaninda var senin

günaydın kızlar hayırlı cumalar ben sanırsam adete döndü o kırmızılar o yuzden test yapmadım hiçbugunde gelişine bakıcam gelmezse yapıcam test ama kesin adet bence böyle yerlesme kanaması olmaz heralde :KK24::KK48::KK35:

günaydın kızlar hayırlı cumalar ben sanırsam adete döndü o kırmızılar o yuzden test yapmadım hiçbugunde gelişine bakıcam gelmezse yapıcam test ama kesin adet bence böyle yerlesme kanaması olmaz heralde :KK24::KK48::KK35:
Hayırlısı olsun canım bekleyip görelim

Arkadaslar ben ocağın 28 de korunmayı bıraktım 3 şubatta adet oldum 6 şubatta bitti ve adet öncesi ve sonrası çocuk denemeleri yaptık karnında adet sancısı gibi bişe var ve belimi agriyo birde ilişki sırasında da Karnım agriyo neden olabilir yoksa Hemen hamile mi kaldim acil cevap artı iki gündür akıntı var

Son düzenleme:
Arkadaslar ben ocağın 28 de korunmayı bıraktım 3 şubatta adet oldum 6 şubatta bitti ve adet öncesi ve sonrası çocuk denemeleri yaptık karnında adet sancısı gibi bişe var ve belimi agriyo birde ilişki sırasında da Karnım agriyo neden olabilir yoksa Hemen hamile mi kaldim acil cevap artı iki gündür akıntı var
Yumurtlama donemindesindir bu iki uc gunu degerlendir ovulasyon testi yapiyorsan dahada yardimci olur sana

Yumurtlama dönemin yarın başlıyor haftaya cumaya kadar telefonundaki hesaba göre 17 şubattabebegin tutması çok yüksek görünüyor

Back