- 11 Şubat 2015
- 3.479
- 4.776
- 45
-
- Konu Sahibi Pembeee777
Ben Volkan hocaya oldum geçen senekızlar malesef ücretler hıuzla artıyor bir an önce olmaya çalışın Dr Ferruh Bingül'ün şuanki ücreti 11 bin kışın 7.500 müş aradaki farka bakarmısınız dolar kuru üzerinden fiyat koydukları için giderek artacak bu fiyatlar
Yahu Ramazan'da B behin ferruh beye oldu, 7 500 dü sanırım . Acayip zam yapmış. Olsun iyi Bi Dr. Sonucundan da memnunsan sıkıntı yok.mutluluk2015 her ikisininde fiyatı aynı diye biliyorum ben göğüs altı oldum çünkü 11 bine 4 ay önce (( 2 ay daha önce olsaydım 4 milyar kardaydım anlayacagın 2 ay gecikme bana çok pahalıya patladı
mutluluk2015 her ikisininde fiyatı aynı diye biliyorum ben göğüs altı oldum çünkü 11 bine 4 ay önce (( 2 ay daha önce olsaydım 4 milyar kardaydım anlayacagın 2 ay gecikme bana çok pahalıya patladı
Bi dakka Bi dakka, sen 4 ay önce mi 11 bin e oldun. B behin Ramazan'da oldu. 11000 demedi yaaa.
Can'ım ferruh bey farklı fiyatlar söylemeyecek kadar Profesyoneldir. Belki sağlıkçı indirimi fln yapmıştır.çünkü yüzde on fln indirim yapıyorlar.mutluluk2015 Evet hatta 23 martta ameliyat oldum ve güncel fiyatının bu olduğunu söylemişti şuan şoktayım :O Kendimi kazıklanmışmı saymalıyım :O
Ben de şaşırdım şimdi.Ciddi bir fiyat artışı var...Bir de Ferruh beyin yeri değişmiş,mesaj geldi bana.Next Level a taşınmış...mutluluk2015 her ikisininde fiyatı aynı diye biliyorum ben göğüs altı oldum çünkü 11 bine 4 ay önce (( 2 ay daha önce olsaydım 4 milyar kardaydım anlayacagın 2 ay gecikme bana çok pahalıya patladı
Can'ım demek ki bu fiyat çukurambar fiyatıBen de şaşırdım şimdi.Ciddi bir fiyat artışı var...Bir de Ferruh beyin yeri değişmiş,mesaj geldi bana.Next Level a taşınmış...
Ben 9haziranda oldum ameliyatımı 7,500₺ verdim koltukaltı indirimli bi fiyatta demedi bana. Koru hastanesinde oldum ameliyatımı da anlamdım doğrusumutluluk2015 her ikisininde fiyatı aynı diye biliyorum ben göğüs altı oldum çünkü 11 bine 4 ay önce (( 2 ay daha önce olsaydım 4 milyar kardaydım anlayacagın 2 ay gecikme bana çok pahalıya patladı
Can'ım çok ilginç ya, 7500 nereeeee, 11000 nereBen 9haziranda oldum ameliyatımı 7,500₺ verdim koltukaltı indirimli bi fiyatta demedi bana. Koru hastanesinde oldum ameliyatımı da anlamdım doğrusumutluluk2015
Yaaa bende şaşırdım doğrusu ilginç.ki ben gitmeden telde bu fiyatı almıştım onlardan.Ben iyileştim bile unuttum ameliyat olduğumu işte tek derdim boyutları küçük oldular onun dışında iyi herşey elimdeki uyuşukluk ağrı da geçti çok şükür.ama şimdilik tekrar ameliyatı rafa kaldırdım 1yıl sonra falan tekrar ferruh beye olacam ben daha büyükle değiştirecem onunCan'ım çok ilginç ya, 7500 nereeeee, 11000 neresen nasılsın???
Ben de şaşırdım şimdi.Ciddi bir fiyat artışı var...Bir de Ferruh beyin yeri değişmiş,mesaj geldi bana.Next Level a taşınmış...
Can'ım demek ki bu fiyat çukurambar fiyatıçukurambar Ada'mı bozuyor
3000 civarı yok canım, tek protezin ücreti o kadar nerdeysearkadaşlar ankaradaki devlet hastahanelerinde 3000 tl civarına estetik yaptırmış olan var mı memnun musunuz acil yardımınıza ihtiyacım var