2016 göğüs büyütme ameliyat fiyatlari ve doktor yorumlari (ankara icin)

Ben Volkan hocaya oldum geçen sene 10000 e , ferruh bey 7000 idi. Volkan hoca bu sene 11000, ferruh bey de mi 11000 olmuş zamma bak. Sadece koltukaltı mı, yoksa meme altı da mı 11000?!?!

mutluluk2015 her ikisininde fiyatı aynı diye biliyorum ben göğüs altı oldum çünkü 11 bine 4 ay önce (( 2 ay daha önce olsaydım 4 milyar kardaydım anlayacagın 2 ay gecikme bana çok pahalıya patladı

Yahu Ramazan'da B behin ferruh beye oldu, 7 500 dü sanırım . Acayip zam yapmış. Olsun iyi Bi Dr. Sonucundan da memnunsan sıkıntı yok.

Yahu Ramazan'da B behin ferruh beye oldu, 7 500 dü sanırım . Acayip zam yapmış. Olsun iyi Bi Dr. Sonucundan da memnunsan sıkıntı yok.
Bi dakka Bi dakka, sen 4 ay önce mi 11 bin e oldun. B behin Ramazan'da oldu. 11000 demedi yaaa.

Ben de şaşırdım şimdi.Ciddi bir fiyat artışı var...Bir de Ferruh beyin yeri değişmiş,mesaj geldi bana.Next Level a taşınmış...

Ben 9haziranda oldum ameliyatımı 7,500₺ verdim koltukaltı indirimli bi fiyatta demedi bana. Koru hastanesinde oldum ameliyatımı da anlamdım doğrusu mutluluk2015

Can'ım çok ilginç ya, 7500 nereeeee, 11000 nere sen nasılsın???
Yaaa bende şaşırdım doğrusu ilginç.ki ben gitmeden telde bu fiyatı almıştım onlardan.Ben iyileştim bile unuttum ameliyat olduğumu işte tek derdim boyutları küçük oldular onun dışında iyi herşey elimdeki uyuşukluk ağrı da geçti çok şükür.ama şimdilik tekrar ameliyatı rafa kaldırdım 1yıl sonra falan tekrar ferruh beye olacam ben daha büyükle değiştirecem onun

B behin boyutundan bende memnun değilim küçük olduğunu düşünüyorum ama en azından bizim destekli südyenle fln toparlama sansımız oluyor sadece çıplakken boyutu küçük. Büyük göğüsün çareside yok daha büyültüp pişman olmakta var işin ucunda benimde kafam çok karışık...

Benim ameliyatımı opr.dr muharrem demiroğulları yaptı ve çok memnunum doktorumdan ve inanın adam gibi adam bana 325 cc high profile yuvarlark protez mentor koydu ve çok memnunum yine ameliyat olsam yine aynı dr a giderim hiç gözümü kırpmadan masayada yatarım

Ben de şaşırdım şimdi.Ciddi bir fiyat artışı var...Bir de Ferruh beyin yeri değişmiş,mesaj geldi bana.Next Level a taşınmış...

Can'ım demek ki bu fiyat çukurambar fiyatı çukurambar Ada'mı bozuyor

Next level' a geçince fiyatları yükseltmiştir benim dr umda tepe prime a geçti fiyatı 7000 den 10000 e çıktı, bikaç ayla kaçırdım yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…