- 3 Ocak 2017
- 38
- 10
- 40
-
- Konu Sahibi Pembeee777
BEN ANKARADAYIM PEMBEE CİMLutfeeen ankaradan olan arkadaslar yardimci olun lutfeennn!
CANIM BENİM GÜRCAN ASLANI HİÇ AMA HİÇ ÖNERMEM ABLAMA RİNOPLASTİ YAPTI VE MEMNUN DEĞİLGürcan Aslanin meme protez guncel fiysti bilen varmi arkadaslar
Ben 5 hafta önce ameliyat oldum canım haldun kamburoğlu navallaha ferruh bingül fiyatı çok uçuk önerim opr.dr MUHARREM DEMİROĞULLARI MİRACULOUS CUM
geçmiş olsun hayatım ne ameliyatı oldun birtanemBen 5 hafta önce ameliyat oldum canım haldun kamburoğlu na
Sağol canım meme büyütme ameliyatı oldumgeçmiş olsun hayatım ne ameliyatı oldun birtanem
YENİ MEME İMPLANTI YAPTIRACAKLAR SAKIN HA SAKIN MENTORDAN BAŞKA İMPLANT TAKTIRTMAYIN DİĞERLERİ KANSEROJEN MADDE İÇERİYOR KANSERLİLERE HEP MENTOR TAKIYORLAR DİĞER MARKALAR HEM ÖMÜRLÜK DEĞİL HEMDE KANSEROJEN MADDE İÇERİYOR BİLGİNİZE KIZLAR
çok doğru bir karar almışsın tebrik ederim canım arkadaşım bendede mentor var ve çok ama çok memnunumMerhaba haklisin bende mentor marka taktirdim digerleri hakkinda o derece yorum yapamam ama Mentordan çok memnunum. Bende 7 ay oldu Ankarada meme protezi ve diklestirme yaptirdim
Benimki de mentor.Doktorum mentor ve natrelle için aynı güvenilirlikte demişti ama mentor takıldı.Aslında memnunum ama benden daha sonra natrelle takılan bir arkadaşımın göğüslerine dokunmuştum ve benimkinden daha yumuşaktı.YENİ MEME İMPLANTI YAPTIRACAKLAR SAKIN HA SAKIN MENTORDAN BAŞKA İMPLANT TAKTIRTMAYIN DİĞERLERİ KANSEROJEN MADDE İÇERİYOR KANSERLİLERE HEP MENTOR TAKIYORLAR DİĞER MARKALAR HEM ÖMÜRLÜK DEĞİL HEMDE KANSEROJEN MADDE İÇERİYOR BİLGİNİZE KIZLAR
Veee efsane geri döndüüüüüüBenimki de mentor.Doktorum mentor ve natrelle için aynı güvenilirlikte demişti ama mentor takıldı.Aslında memnunum ama benden daha sonra natrelle takılan bir arkadaşımın göğüslerine dokunmuştum ve benimkinden daha yumuşaktı.
çok doğru bir karar almışsın tebrik ederim canım arkadaşım bendede mentor var ve çok ama çok memnunum
Canım kilo vermen gerekmez senin direk ameliyatını olabilirsin birtanemBende olmak istiyorum ankara da yim boyum 177 kilo 75 acaba kilo vermem mi gerekiyor arkadaslar
Ama suan göğüslerim 80 B dolduruyo kilodan büyüdü.küçük takmazlarmi kiCanım kilo vermen gerekmez senin direk ameliyatını olabilirsin birtanem
Bebeğim sen ozaman bi cerrahınla konuş ama sen sanırım düzgün olsun diye yapacan eğer amaç buysa yaparlar büyük ihtimalleAma suan göğüslerim 80 B dolduruyo kilodan büyüdü.küçük takmazlarmi ki
Hayir ben zayıflamak istiyorum zayiflayinca küçülüyor..en iyisi ben doktorla goruseyim.cevabiniz icin cok tesekkur ederimBebeğim sen ozaman bi cerrahınla konuş ama sen sanırım düzgün olsun diye yapacan eğer amaç buysa yaparlar büyük ihtimalle