- 29 Şubat 2016
- 107
- 20
-
- Konu Sahibi Pembeee777
Hangi sehirde oldugunuzu yazarsaniz yardimci olmak daha kolay olacaktirArkadaşlar 37 yaşındayım ve bu yaşıma kadar minik göğüslerimle çok mutsuz yaşadım şimdi sadece nisan ayı içinde bu ameliyatı yaptırabilicem ve eğer uygun bir fiyat veren başarılı bir dr bulursam burun ucu amelıyatıyla beraber olmasını hayal ediyorum!! Lütfen kendinizi benim yerime koyun ve yardım edin! Yıllarca okudum sizleri ve şimdi üye oldum çünkü artık ameliyat olabilicem inşLütfen güncel bilgilerinizi esirgemeyin
Harikasın aynı durumdayız.Arkadaşlar 37 yaşındayım ve bu yaşıma kadar minik göğüslerimle çok mutsuz yaşadım şimdi sadece nisan ayı içinde bu ameliyatı yaptırabilicem ve eğer uygun bir fiyat veren başarılı bir dr bulursam burun ucu amelıyatıyla beraber olmasını hayal ediyorum!! Lütfen kendinizi benim yerime koyun ve yardım edin! Yıllarca okudum sizleri ve şimdi üye oldum çünkü artık ameliyat olabilicem inşLütfen güncel bilgilerinizi esirgemeyin
Bunlar ne biçim fiyatlar yıllardır istiyoruz gerçekten böyleyse hepten hayalolduDr Volkan Tayfur , koltukaltı kesisi 11000, memealtı 8000 lira. Çok memnun kaldım. 7 ayı bitirdim, tavsiye ederim. Ayrıca, özelde çalışan cerrahların ön görüşmeleri hep ücretsiz. Aklındaki Dr ların hepsiyle görüş, aklına/ bütçene uygun olanı seçersin. Be geçen sene koltukaltı kesisini 10000 liraya olmuştum. Bütçem maksimum 8000 liraydı, ama hocayı çok mantıklı bulduğum ve enerjisini de çok sevdiğim için tercih ettim. Nasip iştedevlet / üniversite hastanelerini de araştır Hacettepe bile en az 6.500 civarı diye duymuştum. Ama daha uygun olan devlet hastaneleri var. Mesela forumda seli54 vardı, o çok uyguna yenimahallede bir devlet hastanesinde olmuştu
Slm tekrar tşekürler cvpladığınız için ama çook uçuk bir rakama yaptırmışsın inş çook güzel ve doğal olmuşlardır. Yani bu rakamlarla ünlülere hitap edilicek rakamlar gibi nasıl olucak bilmiyorum artık nisanda ankaraya gelince bizzat araştırıcam fakat çok zamanım yok aynı zamanda yaptırıp geri dönmem gerekiceği için lütfen farklı doktorlar içinde yardımlarınızı beklıyorum çook saol tekrarDr Volkan Tayfur , koltukaltı kesisi 11000, memealtı 8000 lira. Çok memnun kaldım. 7 ayı bitirdim, tavsiye ederim. Ayrıca, özelde çalışan cerrahların ön görüşmeleri hep ücretsiz. Aklındaki Dr ların hepsiyle görüş, aklına/ bütçene uygun olanı seçersin. Be geçen sene koltukaltı kesisini 10000 liraya olmuştum. Bütçem maksimum 8000 liraydı, ama hocayı çok mantıklı bulduğum ve enerjisini de çok sevdiğim için tercih ettim. Nasip iştedevlet / üniversite hastanelerini de araştır Hacettepe bile en az 6.500 civarı diye duymuştum. Ama daha uygun olan devlet hastaneleri var. Mesela forumda seli54 vardı, o çok uyguna yenimahallede bir devlet hastanesinde olmuştu
Ewet giyatlar şaka gibi yani biz biriktirelim derken sürekli piyasası artıcaksa böle nasıl yakalıycaz bu piyasayı?? Yani artık dünyada en sık yapılan bi operasyon bu ve binlerce dr yapabiliyorlen bunu neden daha makul fiyatlar verilmiyorrr hiç anlamıyorum malesef!Bunlar ne biçim fiyatlar yıllardır istiyoruz gerçekten böyleyse hepten hayaloldu
İzmir fatih uygur beye ameliyat oldm.hem silikon hem dikleştirme 6000 lira.çokta memnunum...Kızlar lütfen yardımcı olun güncel bilgilerinizi doktor ve fiyat bilgilernizi esirgemeyinn niçin kimse bişşy sölrmiyorkiiii
Superr cok sevindim memnun olmana NVLNİzmir fatih uygur beye ameliyat oldm.hem silikon hem dikleştirme 6000 lira.çokta memnunum...
Çok geçmiş olsun,Resim paylaşacak mısınız? Öncesi ve sonrasını görmek isterimMerhabalar ben 21 Ocak'ta Dr. Haldun Kamburoğlu'na ameliyat oldum. 330 cc meme altı kesisi damla protez. Çok memnun kaldım en ufak bir sıkıntı yaşamadım. 7500 tl ödedim kesinlikle tavsiye ederim
Cook tskrederim cvp yazdiginiz icinMerhabalar ben 21 Ocak'ta Dr. Haldun Kamburoğlu'na ameliyat oldum. 330 cc meme altı kesisi damla protez. Çok memnun kaldım en ufak bir sıkıntı yaşamadım. 7500 tl ödedim kesinlikle tavsiye ederim
Ben liv hospital'da oldum ancak bildiğim kadarıyla şu an medicana hastanesiyle çalışıyor doktorum. Fiyat net düşmez daha fazla. henüz 1.5 ay olduğu için tamamen yumuşamadı ama gelişme gösteriyor göğüslerim bikaç ay içinde tamamen yumuşamış olacak böylece doğal görünümüne kavuşcak :) ağrılarım 3 gün sürdü. Hareket kısıtlamamın bitmesi de tam olarak 2 hafta sürdüCook tskrederim cvp yazdiginiz icinBir kac sorum olucak cvplarsaniz cok sevinirim. Hangi hastanede oldunuz ameliyatinizi ve Fiyat konusunda kesin net mi bu rakam yani daha assagisina katiyen inmiyormu ve gogusleriniz silikon silikon degilde dogal duruyormu? birde siddetli agrilar kac gun sonra azaldi ve gunluk hayata donebildiniz acaba?? Ins sorularimla sizi bunaltmamisdirrrr
Cok saol cnm verdigin detayli bilgiler icin yardimlarin icinBen liv hospital'da oldum ancak bildiğim kadarıyla şu an medicana hastanesiyle çalışıyor doktorum. Fiyat net düşmez daha fazla. henüz 1.5 ay olduğu için tamamen yumuşamadı ama gelişme gösteriyor göğüslerim bikaç ay içinde tamamen yumuşamış olacak böylece doğal görünümüne kavuşcak :) ağrılarım 3 gün sürdü. Hareket kısıtlamamın bitmesi de tam olarak 2 hafta sürdü
Cok saol cnm verdigin detayli bilgiler icin yardimlarin icinBenim göğüs yapım tahta gibi düz olduğu için hangi silikon doğal olur tabiki 300 330 civarı büyüklüğü bende çok isterim Haldun beyin fiyati biraz butcemi zorluyor malesef egerki fiyatta yardimci olursa bende kendisine ameliyt olabilirim yada aklimda iki dr ismi daha var Onlara daha uygun fiyata olabilicem ins. Cook gecmis olsun tekrar ameliyatin ve yeni cicişlerinle musmutlu yılların olsun inş. Darısı benim başıma olsun inş
slm siz hangi Dr ye ne kadara olmuştunuz acaba?? Sizde memnunmusunuz?Çok geçmiş olsun,Resim paylaşacak mısınız? Öncesi ve sonrasını görmek isterimdokunuz var mıydı? Benim sıfır dokum vardı ve 325 cc yuvarlak high profil koyuldu. Dr um damla da olabilir demişti ama ben yuvarlak tercih ettim. Bu yüzden bu cc deki damla protezin duruşunu merak ediyorum