- 29 Şubat 2016
- 107
- 20
- Konu Sahibi Pembeee777
Lutfen ankarada olan arkaslar gogus buyutme amlyt. Icin guncel bilgiler verin lutfennnn
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba olculerimiz benziyor. Beni izlermisiniz lutfeenÇok geçmiş olsun,Resim paylaşacak mısınız? Öncesi ve sonrasını görmek isterim dokunuz var mıydı? Benim sıfır dokum vardı ve 325 cc yuvarlak high profil koyuldu. Dr um damla da olabilir demişti ama ben yuvarlak tercih ettim. Bu yüzden bu cc deki damla protezin duruşunu merak ediyorum
İzliyorumMerhaba olculerimiz benziyor. Beni izlermisiniz lutfeen
Arkadaşlar 37 yaşındayım ve bu yaşıma kadar minik göğüslerimle çok mutsuz yaşadım şimdi sadece nisan ayı içinde bu ameliyatı yaptırabilicem ve eğer uygun bir fiyat veren başarılı bir dr bulursam burun ucu amelıyatıyla beraber olmasını hayal ediyorum!! Lütfen kendinizi benim yerime koyun ve yardım edin! Yıllarca okudum sizleri ve şimdi üye oldum çünkü artık ameliyat olabilicem inşLütfen güncel bilgilerinizi esirgemeyin
Devlet hastanelerini tavsiye ederim ben burun ve silikon oldum 4000 tlArkadaşlar 37 yaşındayım ve bu yaşıma kadar minik göğüslerimle çok mutsuz yaşadım şimdi sadece nisan ayı içinde bu ameliyatı yaptırabilicem ve eğer uygun bir fiyat veren başarılı bir dr bulursam burun ucu amelıyatıyla beraber olmasını hayal ediyorum!! Lütfen kendinizi benim yerime koyun ve yardım edin! Yıllarca okudum sizleri ve şimdi üye oldum çünkü artık ameliyat olabilicem inşLütfen güncel bilgilerinizi esirgemeyin
Çok pahalı yaaaMerhabalar ben 21 Ocak'ta Dr. Haldun Kamburoğlu'na ameliyat oldum. 330 cc meme altı kesisi damla protez. Çok memnun kaldım en ufak bir sıkıntı yaşamadım. 7500 tl ödedim kesinlikle tavsiye ederim
Tatlım 15 martta Zühtü Demir hoca ya ameliyat oldum. Lipo+meme büyütme 16000 tl ödedim muayeneleri ücretsizLutfeeen ankaradan olan arkadaslar yardimci olun lutfeennn!
Selam yeni fotograf koydunuz mu.. benimki 1 ay sonra duanki halini koydum sifirsi sizinde benziyormuydu. High profil farkini merak ediyorum. Suanda resimleri goremiyorum,(Merhaba olculerimiz benziyor. Beni izlermisiniz lutfeen
aaa artmış mı fiyat?gerçi bu ücretin içine sutyen dahil her şey dahil die hatırlıorum ben öyle demişti sanki.ben de haldun hocaya ameliyat olcam sen aldın mı tarih?Kızlar bende haldun bey e düşünüyorum hatta eminim fiyat 1 ay önce 7.500 idi şimdi 8.000 olmuş ama nedense bana okuduklarim la güven verdi ama hiç yaptığı göğüsleri görmedim. Bide benim sorumun şu 1.73 boy 53 kilo biraz zayifim göğüs hiç yok zayıf olmam takacagi boyutu çok engeller mi çünkü küçük istemiyorum
ben 3 ay öncesinden almıştım tarih önceden de alabilirsin. boy ve kilon kaç?Evet artmış fiyat daha tarih almadım kilo problemim var çünkü zayifladim beye kilo almam lazım zayıf die küçük yapmalarından korkuyorum
dr ferruh bingül okadar araştırmalarıma göre en kafama yatan hoca koltukaltıda meme altıda aynı 7500..muayne ücreti yokDr Volkan Tayfur , koltukaltı kesisi 11000, memealtı 8000 lira. Çok memnun kaldım. 7 ayı bitirdim, tavsiye ederim. Ayrıca, özelde çalışan cerrahların ön görüşmeleri hep ücretsiz. Aklındaki Dr ların hepsiyle görüş, aklına/ bütçene uygun olanı seçersin. Be geçen sene koltukaltı kesisini 10000 liraya olmuştum. Bütçem maksimum 8000 liraydı, ama hocayı çok mantıklı bulduğum ve enerjisini de çok sevdiğim için tercih ettim. Nasip işte devlet / üniversite hastanelerini de araştır Hacettepe bile en az 6.500 civarı diye duymuştum. Ama daha uygun olan devlet hastaneleri var. Mesela forumda @seli54 vardı, o çok uyguna yenimahallede bir devlet hastanesinde olmuştu
ferruh bingül 7500 koltukaltıda aynı..muayne ücreti yok..Eskidenn çook yorumlarınızı olumuştum ama ozaman benim şartlarım hiçbir anlsmda uygun değildi şimdi uygun ama siz yoksunuz
ayh birimiz vermeye çalışıoz birimiz almaya ben veriyim sana hemencik 7 kilo ben medicanada olcam.tahliller çok tutmaz herhalde bilmiyorum ne isteyceğini gerçi.200 civarı tutuyo demişti yanlış hatırlamıosam1.73 boy kilo 53 ya ozamana kadar alamazsam bundan dolayı küçük olursa die çok korkuyorum ve hedefim 60 ben acıbadem de düşünüyorum ayrıca ameliyatimi doğumda orda olmuştu çok memnun kalmıştım acaba tahlilleri kendimiz yaptirabiliyormuyuz özel karnem var ordan kar edebilirmiyim die dusundumde sizin hangi hastane
Arkadaşlar 37 yaşındayım ve bu yaşıma kadar minik göğüslerimle çok mutsuz yaşadım şimdi sadece nisan ayı içinde bu ameliyatı yaptırabilicem ve eğer uygun bir fiyat veren başarılı bir dr bulursam burun ucu amelıyatıyla beraber olmasını hayal ediyorum!! Lütfen kendinizi benim yerime koyun ve yardım edin! Yıllarca okudum sizleri ve şimdi üye oldum çünkü artık ameliyat olabilicem inşLütfen güncel bilgilerinizi esirgemeyin