2016 göğüs büyütme ameliyat fiyatlari ve doktor yorumlari (ankara icin)

Çok geçmiş olsun,Resim paylaşacak mısınız? Öncesi ve sonrasını görmek isterim :KK66: dokunuz var mıydı? Benim sıfır dokum vardı ve 325 cc yuvarlak high profil koyuldu. Dr um damla da olabilir demişti ama ben yuvarlak tercih ettim. Bu yüzden bu cc deki damla protezin duruşunu merak ediyorum :KK66:
Merhaba olculerimiz benziyor. Beni izlermisiniz lutfeen

Arkadaşlar 37 yaşındayım ve bu yaşıma kadar minik göğüslerimle çok mutsuz yaşadım şimdi sadece nisan ayı içinde bu ameliyatı yaptırabilicem ve eğer uygun bir fiyat veren başarılı bir dr bulursam burun ucu amelıyatıyla beraber olmasını hayal ediyorum!! Lütfen kendinizi benim yerime koyun ve yardım edin! Yıllarca okudum sizleri ve şimdi üye oldum çünkü artık ameliyat olabilicem inş☺️Lütfen güncel bilgilerinizi esirgemeyin

Arkadaşlar 37 yaşındayım ve bu yaşıma kadar minik göğüslerimle çok mutsuz yaşadım şimdi sadece nisan ayı içinde bu ameliyatı yaptırabilicem ve eğer uygun bir fiyat veren başarılı bir dr bulursam burun ucu amelıyatıyla beraber olmasını hayal ediyorum!! Lütfen kendinizi benim yerime koyun ve yardım edin! Yıllarca okudum sizleri ve şimdi üye oldum çünkü artık ameliyat olabilicem inş☺️Lütfen güncel bilgilerinizi esirgemeyin
Devlet hastanelerini tavsiye ederim ben burun ve silikon oldum 4000 tl

Kızlar bende haldun bey e düşünüyorum hatta eminim fiyat 1 ay önce 7.500 idi şimdi 8.000 olmuş ama nedense bana okuduklarim la güven verdi ama hiç yaptığı göğüsleri görmedim. Bide benim sorumun şu 1.73 boy 53 kilo biraz zayifim göğüs hiç yok zayıf olmam takacagi boyutu çok engeller mi çünkü küçük istemiyorum

Kızlar bende haldun bey e düşünüyorum hatta eminim fiyat 1 ay önce 7.500 idi şimdi 8.000 olmuş ama nedense bana okuduklarim la güven verdi ama hiç yaptığı göğüsleri görmedim. Bide benim sorumun şu 1.73 boy 53 kilo biraz zayifim göğüs hiç yok zayıf olmam takacagi boyutu çok engeller mi çünkü küçük istemiyorum
aaa artmış mı fiyat?gerçi bu ücretin içine sutyen dahil her şey dahil die hatırlıorum ben öyle demişti sanki.ben de haldun hocaya ameliyat olcam sen aldın mı tarih?

Evet artmış fiyat daha tarih almadım kilo problemim var çünkü zayifladim beye kilo almam lazım zayıf die küçük yapmalarından korkuyorum

1.73 boy kilo 53 ya ozamana kadar alamazsam bundan dolayı küçük olursa die çok korkuyorum ve hedefim 60 ben acıbadem de düşünüyorum ayrıca ameliyatimi doğumda orda olmuştu çok memnun kalmıştım acaba tahlilleri kendimiz yaptirabiliyormuyuz özel karnem var ordan kar edebilirmiyim die dusundumde sizin hangi hastane

Dr Volkan Tayfur , koltukaltı kesisi 11000, memealtı 8000 lira. Çok memnun kaldım. 7 ayı bitirdim, tavsiye ederim. Ayrıca, özelde çalışan cerrahların ön görüşmeleri hep ücretsiz. Aklındaki Dr ların hepsiyle görüş, aklına/ bütçene uygun olanı seçersin. Be geçen sene koltukaltı kesisini 10000 liraya olmuştum. Bütçem maksimum 8000 liraydı, ama hocayı çok mantıklı bulduğum ve enerjisini de çok sevdiğim için tercih ettim. Nasip işte :KK66: devlet / üniversite hastanelerini de araştır :KK66: Hacettepe bile en az 6.500 civarı diye duymuştum. Ama daha uygun olan devlet hastaneleri var. Mesela forumda @seli54 vardı, o çok uyguna yenimahallede bir devlet hastanesinde olmuştu :KK66:
dr ferruh bingül okadar araştırmalarıma göre en kafama yatan hoca koltukaltıda meme altıda aynı 7500..muayne ücreti yok

1.73 boy kilo 53 ya ozamana kadar alamazsam bundan dolayı küçük olursa die çok korkuyorum ve hedefim 60 ben acıbadem de düşünüyorum ayrıca ameliyatimi doğumda orda olmuştu çok memnun kalmıştım acaba tahlilleri kendimiz yaptirabiliyormuyuz özel karnem var ordan kar edebilirmiyim die dusundumde sizin hangi hastane
ayh birimiz vermeye çalışıoz birimiz almaya :KK70: ben veriyim sana hemencik 7 kilo :KK53: ben medicanada olcam.tahliller çok tutmaz herhalde bilmiyorum ne isteyceğini gerçi.200 civarı tutuyo demişti yanlış hatırlamıosamo_O

merhaba karar verebildiniz mi? ben de ankarada olmak istiyorum doktor araştırma aşamasındayım.

Haldun kamburoglu 8250 olmuş ücreti aman allahım ben karar vermiştim ona uygun zamanı bekliyordum ben olana kadar çok pahalı olur bu sefer para bulamam ama ocaktan beri 3. Zam ama haldun beye çok güveniyorum tanımadığım halde kızlar ona ameliyat olan varsa fotolari görmeyi çok isterim eklerseniz sevinirim

kızlar malesef ücretler hıuzla artıyor bir an önce olmaya çalışın Dr Ferruh Bingül'ün şuanki ücreti 11 bin kışın 7.500 müş aradaki farka bakarmısınız dolar kuru üzerinden fiyat koydukları için giderek artacak bu fiyatlar :KK43:

X