• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Gelinleri Evlilik Heyecanları Geri sayım Başlasın ;)

Arkadaşlar ben geldimm 14 günlük yeni gelin olarak :KK68:. Sizlere tavsiyem kesinlikle düğün dışında bir günde fotoğraf çekimi yaptırın bizimki balayını yaptığımız ilde oldu çok rahat ve eğlenceliydi.
Hoşgeldin canım hayrlı uğurlu olsun çiçeği burnunda gelinimiz :KK36:

kızlar elektrikli süpürgelerinizi aldınız mı?
anneler günü indirimlerinden yararlanarak bu ay elektronik aletlerle ilgili eksiklerimi tamamlamak istiyorum. hemen hepsi ile ilgili kararımı verdim ama elektrik süpürgesi konusunda muallaktayım hala :KK43:

canım ben profilo flooris almayı düşünüyorum, aklında olsun ;)

http://www.profilo.com.tr/ürünler/e...trikli-süpürgeler/PSU745AP.html?source=browse

MCSA01477285_gora_def.jpg

toz torbasız almayı düşünüyorum sanırım ben hatta bi model de beğendim ama Tefal'in süpürgeleri nasıldır kestiremiyorum :110:
düşündüğüm model de şu model o_O
http://www.tefalshop.com.tr/Elektrikli-Süpürgeler/Toz-Torbasız-Elektrikli-Süpürgeler/Ergo-Force-Cyclonic-RO6722-Toz-Torbasız-Elektrikli-Süpürge/p/2210765223

ben uzun araştırmalarım sonucu toz torbalıların daha hijyenik olduğu kanısına vardım. toz torbasızların temizleme kısmı çok uğraştırıcı kuzum aklında olsun, sadece hazneyi temizlemekle bitmiyormuş işi.

ben uzun araştırmalarım sonucu toz torbalıların daha hijyenik olduğu kanısına vardım. toz torbasızların temizleme kısmı çok uğraştırıcı kuzum aklında olsun, sadece hazneyi temizlemekle bitmiyormuş işi.

ben de tersini okumuştum kuzum araştırırken, her ikisinin de avantajları ve dezavantajları var demek ki o_O
biraz daha araştırayım bari daha en az 2 hafta var almamıza :KK51:

ben de tersini okumuştum kuzum araştırırken, her ikisinin de avantajları ve dezavantajları var demek ki o_O
Benim kardeşiminde toz torbasızdı 1 sene kullandı sonra hemen verdi toz torbalı aldı kendine sen iyice düşün derim.

torbalılarda torbayı çıkarıp atıyorsun, işin bitiyor. zaten torbalar da değişmiş artık, eskisi gibi kese kağıdına benzer torba yok :D

torbasızlarda hazneyi önce boşaltman, sonra yıkaman ve kurulaman gerekiyor takmadan önce, bir de bikaç temizlikte bir içinde de temizlemen gereken parçalar varmış :)

torbalılarda torbayı çıkarıp atıyorsun, işin bitiyor. zaten torbalar da değişmiş artık, eskisi gibi kese kağıdına benzer torba yok :KK70:

torbasızlarda hazneyi önce boşaltman, sonra yıkaman ve kurulaman gerekiyor takmadan önce, bir de bikaç temizlikte bir içinde de temizlemen gereken parçalar varmış :)
Evet bez torba canım.

Benim kardeşiminde toz torbasızdı 1 sene kullandı sonra hemen verdi toz torbalı aldı kendine sen iyice düşün derim.

hadi yaa o_O benim çevremdeki herkes de uzun zamandır toz torbasız kullanıyor hiç de bi sıkıntı yaşamadılar, kafa karıştı şimdi :KK64:
torbalılarda torbayı çıkarıp atıyorsun, işin bitiyor. zaten torbalar da değişmiş artık, eskisi gibi kese kağıdına benzer torba yok :KK70:

toz torbalıların özelliklerini biliyorum canım, torbalarının eskisi gibi olmadığını da biliyorum.
torbasızların temizliği daha zor ama performans düşüklüğü yaşanmıyormuş, bide yıkanır filtre olanların kullanımı daha uzun ömürlü ve daha kolaymış.
bizde de toz torbalı olanlardan vardı bikaç sene önceye kadar, torbaları da kese kağıdı gibi değil bezdi ama annem çok zorlanıyordu, bikaç süpürmeden sonra süpürmesi çok zorlaşıyordu ve kötü bi marka da değildi yani, o zamanların piyasada bulunan en iyi makinelerindendi, ondan tereddüt ediyorum açıkçası.
philipsin su filtreli bi süpürgesi var bi onu düşünüyorum bide boschta yine filtresi yıkanan bi model var. şuan için en ağır basan ikisi ama bakalım alacağımız zaman mağazada görmek de farklı olacak tabi.

hadi yaa o_O benim çevremdeki herkes de uzun zamandır toz torbasız kullanıyor hiç de bi sıkıntı yaşamadılar, kafa karıştı şimdi :KK64:

toz torbalıların özelliklerini biliyorum canım, torbalarının eskisi gibi olmadığını da biliyorum.
torbasızların temizliği daha zor ama performans düşüklüğü yaşanmıyormuş, bide yıkanır filtre olanların kullanımı daha uzun ömürlü ve daha kolaymış.
bizde de toz torbalı olanlardan vardı bikaç sene önceye kadar, torbaları da kese kağıdı gibi değil bezdi ama annem çok zorlanıyordu, bikaç süpürmeden sonra süpürmesi çok zorlaşıyordu ve kötü bi marka da değildi yani, o zamanların piyasada bulunan en iyi makinelerindendi, ondan tereddüt ediyorum açıkçası.
philipsin su filtreli bi süpürgesi var bi onu düşünüyorum bide boschta yine filtresi yıkanan bi model var. şuan için en ağır basan ikisi ama bakalım alacağımız zaman mağazada görmek de farklı olacak tabi.
Sen en iyisini bilirsin tabii.Ev hergün süpurulmek ister mutfagi bazen günde 2 kere 3 kere supuruyoruz.Düşünsene sürekli parcalarini cikarip yikiyorsun.Kardeşime bikkinlik gelmişti. Bi baktik bize geliyor supurgeyi arabayi koyup götürüyordu simdi o makinayla hic ugrasamiycam dedi bide kendisi çok titizdir hic bir isten kaçmaz yani canım.Sen hangisini istiyorsan onu al iyi günlerde mutlu huzurla kullan.Omurluk değil ya sonra olmadimi değiştirirsin...

Sen en iyisini bilirsin tabii.Ev hergün süpurulmek ister mutfagi bazen günde 2 kere 3 kere supuruyoruz.Düşünsene sürekli parcalarini cikarip yikiyorsun.Kardeşime bikkinlik gelmişti. Bi baktik bize geliyor supurgeyi arabayi koyup götürüyordu simdi o makinayla hic ugrasamiycam dedi bide kendisi çok titizdir hic bir isten kaçmaz yani canım.Sen hangisini istiyorsan onu al iyi günlerde mutlu huzurla kullan.Omurluk değil ya sonra olmadimi değiştirirken.

tabi canım alınacak herşeyin değiştirilme ihtimali var hiç sorun değil o.
çalışan insan olduğum için günde bikaç kere çalışma durumu olmaz, tam tersine bikaç günde bir süpürülür :KK53: ama dediğinde haklısın tabi, her temizlikte bide bunlarla uğraşılır mı şüpheli durum?
gerçi benim süpürge seçiminde önceliğim sessiz çalışması, süpürge işini akşamları yapabilirim ancak gürültülü olmasın ki kimse rahatsız olmasın :-) philipsin bi modeli de şimdi bakınca hoşuma gitti o da toz torbalı olanlardan, sonunda hangisini alacağımı bilemeyip bu kararı da anneme bırakacak kesin :KK45:

Back