- 14 Ağustos 2013
- 3.268
- 918
- 198
- Konu Sahibi CadiKelebek
- #1.881
Hayırlı uğurlu olsun canım benimpazar günü sözüm kesildi, 28 Mayısta'da nişan var tarih kesinleşti
biraz geriden geliyorum ama yetişecem yakında size az kaldı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayırlı uğurlu olsun canım benimpazar günü sözüm kesildi, 28 Mayısta'da nişan var tarih kesinleşti
nişan var önce bizim canım, onu da konuşmuş annemle kayınvalidecim 28 mayısta olacakmış
bohça da yapılacakmış sadece damatla bana, bide takı meselesini de açmış kayınvalidem ama annem siz nasıl istiyorsanız öyle yapın demiş. inşallah bu ılımlı haller sürekli devam eder de sorunsuz gider hep böyle
oyy hadi gözün aydın. bizim de daha zaman var ama hafta sonu davetiye bakmaya gidicez. şimdiden seçelim de basım işini az zaman kala başlatcaz.Kızlar cuma günü davetiyem geliyomuş ki
hayırlı olsun canım :) Allah tamamına erdirsin inşallah :)pazar günü sözüm kesildi, 28 Mayısta'da nişan var tarih kesinleşti
Saol canimm tabiki unutmam kosusturmadan vakit bulup takip edemiyorum ama su gibi geciyo zaman safaklar nasi atiyo boyle anlamadim halada inanamiyorum sanki yarin baskasinin kinasina gitcem
MUTLULUKLAR TATLIM :) HİÇ BİŞEYİ KAFANA TAKMA VE EĞLENMENE BAK YARIN VE DÜĞÜN GÜNÜN SENİN HAYATININ BAŞROLÜ UNUTMA BİR DAHA OLMAYACAK :)Saol canimm tabiki unutmam kosusturmadan vakit bulup takip edemiyorum ama su gibi geciyo zaman safaklar nasi atiyo boyle anlamadim halada inanamiyorum sanki yarin baskasinin kinasina gitcem
Sağol bebeğim bizde dedik erken olsun liste işini halledip isimleri yazalım gittikçe veririz biilerine yükü azaltırızoyy hadi gözün aydın. bizim de daha zaman var ama hafta sonu davetiye bakmaya gidicez. şimdiden seçelim de basım işini az zaman kala başlatcaz.
hayırlı olsun canım :) Allah tamamına erdirsin inşallah :)
Ankara weltew mobilya canım siz ?Ayy ne tesadüf bizde aynen yatak odası yemek odası koltuk takımı için 11 bin fiyat verdi
haftasonu alacağız inşallah
Siz nerden aldınız canım
Biz İstanbul Maskoda bir mobilyacıdan baktık canım adını hatırlamıyorumHa
Ankara weltew mobilya canım siz ?
nasıl ayaksız ? yerden yüksek mi değil canım yani. tercihine kalmış ne sorun olacak ki. sadece altını temizlemek istediğinde sileceksin oturma grubu için. baza ise çekilmez zaten dolu olunca.Ya kizlar mobilyalari begendik ama ayaklari olmadigindan dolayi supheye dustum. Cokta begendm aslinda nisanlim da almakta israrli. Sizce ayaksiz olmasi cok sorun olur mu?
İnşallah bizde bir gün o şafakların nasıl attığını anlamayızSaol canimm tabiki unutmam kosusturmadan vakit bulup takip edemiyorum ama su gibi geciyo zaman safaklar nasi atiyo boyle anlamadim halada inanamiyorum sanki yarin baskasinin kinasina gitcem
Canım fakir veyron turbo kum rengini aldık biz. Şu an evimde kullanıyoruz gayet memnunum çok güzel bir süpürge.kızlar elektrikli süpürgelerinizi aldınız mı?
anneler günü indirimlerinden yararlanarak bu ay elektronik aletlerle ilgili eksiklerimi tamamlamak istiyorum. hemen hepsi ile ilgili kararımı verdim ama elektrik süpürgesi konusunda muallaktayım hala
nasıl ayaksız ? yerden yüksek mi değil canım yani. tercihine kalmış ne sorun olacak ki. sadece altını temizlemek istediğinde sileceksin oturma grubu için. baza ise çekilmez zaten dolu olunca.
Canım fakir veyron turbo kum rengini aldık biz. Şu an evimde kullanıyoruz gayet memnunum çok güzel bir süpürge.
Bu süpürge öyle canım ama yinede araştır sen süpürge önemli çünküküçük ev aletlerinin birçoğunu tefaldan aldık, kalan eksikleri de oradan alayım diyorum da süpürge konusunda kararsız kaldım. dediğin süpürgenin özelliklerine de bakayım bi o zaman.
mümkün olduğu kadar sessiz çalışmasını ve toz torbasız olmasını istiyorum. başka da hiç bir fikrim yok süpürgeler konusunda