• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Gelinleri Evlilik Heyecanları Geri sayım Başlasın ;)

hadi yaa o_O benim çevremdeki herkes de uzun zamandır toz torbasız kullanıyor hiç de bi sıkıntı yaşamadılar, kafa karıştı şimdi :KK64:

toz torbalıların özelliklerini biliyorum canım, torbalarının eskisi gibi olmadığını da biliyorum.
torbasızların temizliği daha zor ama performans düşüklüğü yaşanmıyormuş, bide yıkanır filtre olanların kullanımı daha uzun ömürlü ve daha kolaymış.
bizde de toz torbalı olanlardan vardı bikaç sene önceye kadar, torbaları da kese kağıdı gibi değil bezdi ama annem çok zorlanıyordu, bikaç süpürmeden sonra süpürmesi çok zorlaşıyordu ve kötü bi marka da değildi yani, o zamanların piyasada bulunan en iyi makinelerindendi, ondan tereddüt ediyorum açıkçası.
philipsin su filtreli bi süpürgesi var bi onu düşünüyorum bide boschta yine filtresi yıkanan bi model var. şuan için en ağır basan ikisi ama bakalım alacağımız zaman mağazada görmek de farklı olacak tabi.

ceşmi nazcım :KK70:

yıkanır filtreleri hiçbir yer tavsiye etmedi bana. çünkü yıkanınca ilk günkü özelliği ister istemez gidiyormuş, ve performans düşüklüğü başlıyormuş. değişir filtreli (filtresi uygun fiyatlı) düşün dediler bana hep. değişim de kullanım sıklığına bağlı olarak 1-3 yıl arasında oluyormuş. yıkanan filtreler daha hesaplı ve kullanışlı gibi gözükse de sen ne kadar güzel yıkadım sansan da aralarında tozcuklar kalıyormuş ve bunlar da gittikçe filtrenin işlevini bozuyor makinenin dışarıya toz püskürtmesine neden oluyormuş.

normalde ben de toz torbasız isterken araştırmalarım esnasında bunları duyunca torbalıya yöneldim yeniden.

su filtreli süpürge ise asla ama asla almayı aklından bile geçirme, onu kullanması eziyet. her süpürme sonrası suyunu boşaltman yıkaman temizlemen kurutman gerekiyor. içinde su kalmaması gerekiyor çünkü. yani her süpürmede önce makineye bi su koyup hazırlayacaksın, işin bitince bir de onu boşaltıp yıkayacaksın. sakın diyorum sakınnn :KK70: annemde bi ara heves edip almışlardı, 5 kez ancak kullanıldı. geçen de bi yere bağışladık gitti :KK70:

bi de sessiz olmasını istiyorsan 60 küsürlü db olmasına dikkat et. 60-65 db arası iyidir. 60 altında uygun fiyat bulursan o daha da iyidir :D mesela senin o attığın rowenta, 79 db. yazıyor gürültülü bir makine.

tabi canım alınacak herşeyin değiştirilme ihtimali var hiç sorun değil o.
çalışan insan olduğum için günde bikaç kere çalışma durumu olmaz, tam tersine bikaç günde bir süpürülür :KK53: ama dediğinde haklısın tabi, her temizlikte bide bunlarla uğraşılır mı şüpheli durum?
gerçi benim süpürge seçiminde önceliğim sessiz çalışması, süpürge işini akşamları yapabilirim ancak gürültülü olmasın ki kimse rahatsız olmasın :-) philipsin bi modeli de şimdi bakınca hoşuma gitti o da toz torbalı olanlardan, sonunda hangisini alacağımı bilemeyip bu kararı da anneme bırakacak kesin :KK45:

ben bi de şu modeli düşünüyorum kuzum.Vestel A9000.

profiloyu da vesteli de yakından inceleme fırsatım oldu. Tüm özellikleri ve başlıkları aynı, tek fark vestel profiloya göre epey sessiz :D profilo 72 db, vestel 62 db. ya profilo ya vestel ikisinden birini seçeceğim :)

33054374-b5bd-40f7-9426-6e626a3792d8-vestel-a9000-elektrikli-supurge_stretch_600X315.jpg

Kızlaar koltuk takımımızı aldık bugün Merinos'tan pembiş pembiş çok şükür :KK36:
3+3+1+1 bi de küçük odamıza aldık 3 lü Allah hayırkısyla kullanmak nasip etsin inşallah :KK60:

2016-05-01-16-35-14-695.jpg

2016-05-01-16-35-31-577.jpg

Süper görünüyor emeğinize sağlık :KK200:
kaç adet yaptınız ne kadara maloldu bende düşünüyorum böyle yapmak
Canım benim nikahım aile içi bir kaç yakınımız dostumuz olucak.Şişeleri 60 tane aldık eminönünden.tanesi 1,5lira.Kolonyolar 1 litresi 7 lira.3 lt.aldık değişik renklerde.1lt.kolonya 20 şişeyi doldurdu.Annemde kurdale ve çiçeklerine 100 lira verdi ama kurdalelerimiz kaldı.belki onlarıda eminönünden alsak daha ucuza alırdık.210 lira tuttu.bide yüzük kutularım var.onlarından tanesi 80 kuruş onlarıda 60 tane aldık.48 lirada onlara verdiM.son 3 gün kala şeker konulup onlarda süslenicek canım.Sanada kolay gelsin.Fotoğraf bekliyorum yaptıklarının.

Kızlaar koltuk takımımızı aldık bugün Merinos'tan pembiş pembiş çok şükür :KK36:
3+3+1+1 bi de küçük odamıza aldık 3 lü Allah hayırkısyla kullanmak nasip etsin inşallah :KK60:

Eki Görüntüle 1824467
Eki Görüntüle 1824468
Çok güzeller.Rabbim hayırla huzurla sağlıkla kullanmayı nasip etsin.Bende oturma odamı merinosda beğendim.nikahtan sonra eşyalarımız alıncak o zaman bende merinosa bakıcam bakalım

profiloyu da vesteli de yakından inceleme fırsatım oldu. Tüm özellikleri ve başlıkları aynı, tek fark vestel profiloya göre epey sessiz :D profilo 72 db, vestel 62 db. ya profilo ya vestel ikisinden birini seçeceğim :)

33054374-b5bd-40f7-9426-6e626a3792d8-vestel-a9000-elektrikli-supurge_stretch_600X315.jpg

Ben beyaz eşyalarımı Vestelden siyah cam seri aldım.Bu süpürge sessizse onuda o zaman Vestel alıyım bari .Güzelmiş hemde siyah.

koşturmaca başladı bende. mesai bitiminden sonra yeni eve gidiyorum temizlik yapmaya. mobilyalarım gelecek 15 güne .bu hafta beyaz eşyalarım kurulacak hareketlilik başladı yaniiii . senin nasıl gidiyor canım hazırlıklar ?

Ben çok sıkıldım yaaa bitsin artık şu yoğunluukk :mad: Her günüm dolu ve yorgunluktan içim çıktı artık. Herşey bitince rahat rahat yayılabileceğim günlerin hayalini kuruyorum :uykucu:

koşturmaca başladı bende. mesai bitiminden sonra yeni eve gidiyorum temizlik yapmaya. mobilyalarım gelecek 15 güne .bu hafta beyaz eşyalarım kurulacak hareketlilik başladı yaniiii . senin nasıl gidiyor canım hazırlıklar ?

Ben çok sıkıldım yaaa bitsin artık şu yoğunluukk :mad: Her günüm dolu ve yorgunluktan içim çıktı artık. Herşey bitince rahat rahat yayılabileceğim günlerin hayalini kuruyorum :uykucu:

allah kolaylık versin kızlar sayılı gün çabuk geçer tatlı koşturmacalar bunlar:KK15:

Merhabalar.
Benim düğün tarihim belli fakat kına konusunda aklıma takılanlar var yardımcı olurmusunuz
O tarihte okullar açık, öğrencisi olan yakınlarım ikisine birden gelemez, kardeşim öğretmen daha fazla izin alması gerekir. Ama onlarda cuma akşamı git ctesi sabah gel çok zor olacak diyorlar. Haklılar. Bir hafta öncesinden alıp izin ziyan etmek istemiyorum düğüne kadar çok izin kullanıcam ztn . İki şehir arası mesafe trafik yoksa özel araçla en fazla 1,5 saat otobüsle 2 saat.

Canım benim nikahım aile içi bir kaç yakınımız dostumuz olucak.Şişeleri 60 tane aldık eminönünden.tanesi 1,5lira.Kolonyolar 1 litresi 7 lira.3 lt.aldık değişik renklerde.1lt.kolonya 20 şişeyi doldurdu.Annemde kurdale ve çiçeklerine 100 lira verdi ama kurdalelerimiz kaldı.belki onlarıda eminönünden alsak daha ucuza alırdık.210 lira tuttu.bide yüzük kutularım var.onlarından tanesi 80 kuruş onlarıda 60 tane aldık.48 lirada onlara verdiM.son 3 gün kala şeker konulup onlarda süslenicek canım.Sanada kolay gelsin.Fotoğraf bekliyorum yaptıklarının.

Anladım canım çok güzeller ama gerçekten bende İzmirdeyim bi bakınayım çarşıya yaptığm zaman muhakkak yükliycem.. nişanımda da kendim yaptım yaptım herşeyi bakabilirsin konuma :21:
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/3o-o5-2o15-tugba-volkanin-nisanii.829086/

Çok güzeller.Rabbim hayırla huzurla sağlıkla kullanmayı nasip etsin.Bende oturma odamı merinosda beğendim.nikahtan sonra eşyalarımız alıncak o zaman bende merinosa bakıcam bakalım

Sağol canım benim. Allah sizinde karşınıza içine en çok sincek modeli çıkarsın inş :KK37:

Back