- Konu Sahibi CadiKelebek
- #1.861
Kızlar Mayıs ayında olucak nikahımız için seçtiğimiz davetiyemiz.Bugün geldi basılmış nasıl arkadaşlar.Eki Görüntüle 1818579
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok güzel canımEki Görüntüle 1818580 Kızlar Mayıs ayında olucak nikahımız için seçtiğimiz davetiyemiz.Bugün geldi basılmış nasıl arkadaşlar.Eki Görüntüle 1818579
çok zarif canım :)Eki Görüntüle 1818580 Kızlar Mayıs ayında olucak nikahımız için seçtiğimiz davetiyemiz.Bugün geldi basılmış nasıl arkadaşlar.Eki Görüntüle 1818579
Aa hayrli olsun caniimmbizde tuttuk ki evimizi :)))
Öncelikle hayırlı olsun Can'ım mobilyaların yatak odası hariç benim takımımın aynısı fiyat olarak bilgi verirse belki daha uyguna almış olabilirim yardımcı olmaya çalışırım. Bu arada benim mobilyamı eke yüklüyorum . :)Kızlar selaaamm :)
Vakit daralıyor son 3 ayım kaldıı
Ev de tutulduğuna göre mobilya almanın zamanı geldi diye düşünüyoruz
Biz bu takımı çok çok çok beğendik sanırım haftaya siparişini vereceğiz
Sizce nasıl?
Eki Görüntüle 1820880 Eki Görüntüle 1820881 Eki Görüntüle 1820882 Eki Görüntüle 1820883
Eki Görüntüle 1820884
hayırlı olsun canım :))
Biz şubat ayında aldık canım balayımızı Ets turdan Kıbrıs Elaxus otel 26 temmuzda gidicez Allah nasip ederse.Kızlar balayı araştırması içindeyim nereye gideceksiniz nereye gitmeli ne yapmalı bilemiyorum yaaa
Gözün aydın.Benimde nikah davetiyelerim geldi :)Kızlar cuma günü davetiyem geliyomuş ki
pazar günü sözüm kesildi, 28 Mayısta'da nişan var tarih kesinleşti
biraz geriden geliyorum ama yetişecem yakında size az kaldı
Öncelikle hayırlı olsun Can'ım mobilyaların yatak odası hariç benim takımımın aynısı fiyat olarak bilgi verirse belki daha uyguna almış olabilirim yardımcı olmaya çalışırım. Bu arada benim mobilyamı eke yüklüyorum . :)
Yatak odası yemek odası ve koltuk takımı total fiyat 11 bincik :)
nişan var önce bizim canım, onu da konuşmuş annemle kayınvalidecim 28 mayısta olacakmışaaa maşallah , hayırlı ugurlu olsun inş :) ee dügün konusuldu mu tarihi vs. ?