• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Gelinleri Evlilik Heyecanları Geri sayım Başlasın ;)

Anladım canım çok güzeller ama gerçekten bende İzmirdeyim bi bakınayım çarşıya yaptığm zaman muhakkak yükliycem.. nişanımda da kendim yaptım yaptım herşeyi bakabilirsin konuma :21:
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/3o-o5-2o15-tugba-volkanin-nisanii.829086/

Sağol canım benim. Allah sizinde karşınıza içine en çok sincek modeli çıkarsın inş :KK37:
Canım benim gördüm hepsi çok güzeller yaptıklarınin.Benimde nisanimda gene canım annem sağolsun harika kokulu taslar yapti dagittik.Bu arada ayni isimleri tasiyoruz.Demekki 2 de çok susluyuz çünkü benimde evde nisanim oldu ve harikaydı herşey aynı seninkiler gibi.Su nikahı atlatayım kınada dagitilcaklar yapilicak.

Arkadaşlar bizde günler böyle hep yoğun her gün kostur kostur sokaklarda eksikleri al .Nikah elbisemi ayakkabımı aldık,sapkacida nikah sapkam ve cicegim sipariş verildi haftaya salı günü alıcam.Evdeki zamanda da annem sağolsun böyle ciciler güzel seyler yapiyor banaa

Eklentiler

• IMG-20160430-WA0003.jpg
    IMG-20160430-WA0003.jpg
    50,3 KB · Görüntüleme: 49
Canım benim gördüm hepsi çok güzeller yaptıklarınin.Benimde nisanimda gene canım annem sağolsun harika kokulu taslar yapti dagittik.Bu arada ayni isimleri tasiyoruz.Demekki 2 de çok susluyuz çünkü benimde evde nisanim oldu ve harikaydı herşey aynı seninkiler gibi.Su nikahı atlatayım kınada dagitilcaklar yapilicak.

Aaa adaşmıymışız :KK66: Evet canım her şeye çok özendim evde olmasına rağmen çok içime sindi nişanım :KK37:işte ince düşünceden geçiyor beni herkes tebrik etmişti kendim bu kadar özendim diye inşallah nikah ve kınamız da içimize siner :KK36:

Kızlaar selam
Hazırlıklarınız nasıl gidiiyorr
Biz evi temizledik, mobilyaları tamamladık, haziran ortasında gelecek
1,5 ay falan boştayız yani diğer eksikler tamamlanacak :) 86 günümüz kalmış :KK200:

Siz neler yapıyorsunuz?

Kızlaar selam
Hazırlıklarınız nasıl gidiiyorr
Biz evi temizledik, mobilyaları tamamladık, haziran ortasında gelecek
1,5 ay falan boştayız yani diğer eksikler tamamlanacak :) 86 günümüz kalmış :KK200:

Siz neler yapıyorsunuz?

bizim şuan tüm öncelik nişan için, ama bir yandan süpürge, ütü, tost makinesi falan onlara bakıyorum belki bu arada alırız onları diye.
bide herkes neye ihtiyacın var nasıl olsa hediye alacağız bari ihtiyaç olan bişeyi alalım diyor, onlara ne cevap vereceğim diye düşünüyorum :KK45:
sizin herşey erkenden tamamlanmış ne güzel. eğer tabak çanak konusunda da eksiğin yoka şimdi boşluğun tadını çıkar :-)

bizim şuan tüm öncelik nişan için, ama bir yandan süpürge, ütü, tost makinesi falan onlara bakıyorum belki bu arada alırız onları diye.
bide herkes neye ihtiyacın var nasıl olsa hediye alacağız bari ihtiyaç olan bişeyi alalım diyor, onlara ne cevap vereceğim diye düşünüyorum :KK45:
sizin herşey erkenden tamamlanmış ne güzel. eğer tabak çanak konusunda da eksiğin yoka şimdi boşluğun tadını çıkar :-)

Bana da çoğu kişi öyle demişti
herşeyini alma hediye de gelir falan demişti ama ben herşeyi kendi istediğim gibi aldım
Eksiğim büyük eşyalarda yok gibi.
Ütü masası, mutfak plastik eşyalar, banyo takımı vs. var işte
Diğer tabak çanak işleri bitti çok şükür
Eşyalar eve geldikten sonra halı ve perdeler halledilecek o kadar, tabi inşallah paramız yeterse o_O
Çok şükür Allahım cidden evlenene yardım ediyormuş, herşeyimiz oldu çoook şükür :nazar:

Bana da çoğu kişi öyle demişti
herşeyini alma hediye de gelir falan demişti ama ben herşeyi kendi istediğim gibi aldım
Eksiğim büyük eşyalarda yok gibi.
Ütü masası, mutfak plastik eşyalar, banyo takımı vs. var işte
Diğer tabak çanak işleri bitti çok şükür
Eşyalar eve geldikten sonra halı ve perdeler halledilecek o kadar, tabi inşallah paramız yeterse o_O
Çok şükür Allahım cidden evlenene yardım ediyormuş, herşeyimiz oldu çoook şükür :nazar:

ben zaten hediye olarak maksimum neskafe bardağı, kahve fincanı bide borcam bekliyorum çok yakın olmayanlardan. onları almıyorum o yüzden. ama yakınlarım benim istediğim gibi almak istiyorlar, yardım etmek maksatlı.
bulaşık makinesini ananem alacakmış işte ona bakacağım bu ara, ütü veya süpürgeyi de manevi ablama söyleyeceğim sanırım karar verdikten sonra alsın diye. çok yakın iki arkadaşım da nişana gelirken hediye almak istiyorlarmış ama onlara kıyamıyorum şunu alın diyemiyorum, ben de tüm eksiklerimi yazdığım bir liste vardı onu attım onlara, hepsini alın gelin yoksa gelmeyin dedim :KK70:
ben sözlüme hep dedim karamsar zamanlarında evlenene Allah yardım eder, herşey hallolacak. sanki evlenen herkes çok mu zengin bizim gibiler evlenemiyor mu diye de o zaman dinlememişti beni, şimdiden sonra hak verir inşallah :KK51:

ben zaten hediye olarak maksimum neskafe bardağı, kahve fincanı bide borcam bekliyorum çok yakın olmayanlardan. onları almıyorum o yüzden. ama yakınlarım benim istediğim gibi almak istiyorlar, yardım etmek maksatlı.
bulaşık makinesini ananem alacakmış işte ona bakacağım bu ara, ütü veya süpürgeyi de manevi ablama söyleyeceğim sanırım karar verdikten sonra alsın diye. çok yakın iki arkadaşım da nişana gelirken hediye almak istiyorlarmış ama onlara kıyamıyorum şunu alın diyemiyorum, ben de tüm eksiklerimi yazdığım bir liste vardı onu attım onlara, hepsini alın gelin yoksa gelmeyin dedim :KK70:
ben sözlüme hep dedim karamsar zamanlarında evlenene Allah yardım eder, herşey hallolacak. sanki evlenen herkes çok mu zengin bizim gibiler evlenemiyor mu diye de o zaman dinlememişti beni, şimdiden sonra hak verir inşallah :KK51:

Ah canım öyle olmaz mı hiç
Biz de bu yola ilk girdiğimizde kredi çektik
oturup geliri gideri karşılaştırdık ve yaklaşık 5 bin aşmıştı yetmiyordu
Ama mobilyalarımız hesapladığımın yaklaşık 5 bini kadar daha ucuza geldi
Bulaşık makinesi ve süpürgemi babam aldı
Öyle böyle derken herşeyimiz oldu
Bende şimdi nişanlıma diyorum bak ne karamsarlıklarla başlamıştık şimdi herşey tıkırında gidiyor
Allahıma çok şükür :nazar:
Sizinde öyle olur canım emin ol, Allah yardım ediyor
Yeterki yürekten ise...

Ah canım öyle olmaz mı hiç
Biz de bu yola ilk girdiğimizde kredi çektik
oturup geliri gideri karşılaştırdık ve yaklaşık 5 bin aşmıştı yetmiyordu
Ama mobilyalarımız hesapladığımın yaklaşık 5 bini kadar daha ucuza geldi
Bulaşık makinesi ve süpürgemi babam aldı
Öyle böyle derken herşeyimiz oldu
Bende şimdi nişanlıma diyorum bak ne karamsarlıklarla başlamıştık şimdi herşey tıkırında gidiyor
Allahıma çok şükür :nazar:
Sizinde öyle olur canım emin ol, Allah yardım ediyor
Yeterki yürekten ise...

demek ki aynı durumdayız şuan.
kredi çekerek başladık bizde. benim avantajım yatak odasını ailem alacak ve ev tekstili ve mutfaga dair çoğu şeyim hazır. ama çekebildiğimiz kredi miktarı düşük biraz. öyle olunca da tabi düğün, balayı ev masrafı o bu derken nakit para yetecek mi yetmeyecek mi diye kara kara düşünüyoruz tabi.
Rabbim yardım edecek inşallah ben inanıyorum ve :KK37:güveniyorum

demek ki aynı durumdayız şuan.
kredi çekerek başladık bizde. benim avantajım yatak odasını ailem alacak ve ev tekstili ve mutfaga dair çoğu şeyim hazır. ama çekebildiğimiz kredi miktarı düşük biraz. öyle olunca da tabi düğün, balayı ev masrafı o bu derken nakit para yetecek mi yetmeyecek mi diye kara kara düşünüyoruz tabi.
Rabbim yardım edecek inşallah ben inanıyorum ve :KK37:güveniyorum

Bizde mobilya, beyaz eşya, balayı için krediyi kullandık
Kalan miktarla da eksikleri almaya çalışıcaz ama eksiğimiz var yine :( Umarım yeter
Çünkü maaşın tamamı kira ve krediye gidiyor o_O

Bizde mobilya, beyaz eşya, balayı için krediyi kullandık
Kalan miktarla da eksikleri almaya çalışıcaz ama eksiğimiz var yine :KK43: Umarım yeter
Çünkü maaşın tamamı kira ve krediye gidiyor o_O

biz yerden toplu para gelme ihtimali var eğer o gelirse rahatız ama gelmezse mobilyaları mecbur taksitle alacağız.
balayı, gelinlik, düğün salonu nakit olacak tabi. ekstra da masraflar çıkıyor bu arada. neyse ki ikimiz de çalışıyoruz, altından kalkarız inşallah :dua:
eksik illaki olur zaten, onlar ufak ufak evlendikten sonra da tamamlanır :KK51:

biz yerden toplu para gelme ihtimali var eğer o gelirse rahatız ama gelmezse mobilyaları mecbur taksitle alacağız.
balayı, gelinlik, düğün salonu nakit olacak tabi. ekstra da masraflar çıkıyor bu arada. neyse ki ikimiz de çalışıyoruz, altından kalkarız inşallah :dua:
eksik illaki olur zaten, onlar ufak ufak evlendikten sonra da tamamlanır :KK51:

İnşallah gelir o zaman, valla ilaç gibi gelir size
Çünkü parayı denk getirmek çook zor canım
İkinizde çalışıyorsanız daha kolay olur tabiki, tek başına olacak iş değil

İnşallah gelir o zaman, valla ilaç gibi gelir size
Çünkü parayı denk getirmek çook zor canım
İkinizde çalışıyorsanız daha kolay olur tabiki, tek başına olacak iş değil

tahmin edebiliyorum canım işin maddi kısmının zor olduğunu.
sırf tanışma ve söz bile tahmin ettiğimizden daha yüksek çıktı. daha bir de nişan var. ondan sonra da düğün hazırlıkları, mobilyalar başlayacak işte :KK51:

Nikah için nikah kalemimiz ve anı defterimizde hazır.Nasıllar

Eklentiler

• IMG_20160505_133009~2.jpg
    IMG_20160505_133009~2.jpg
    26,5 KB · Görüntüleme: 73
  • IMG-20160411-WA0002.jpg
    IMG-20160411-WA0002.jpg
    56,1 KB · Görüntüleme: 51
selam şekerler nasıl gidiyor hazırlıklarınız :KK60:
selam canım. tekrar hayırlı, uğurlu mutluluğunuz daim olsun inşallah.
düğünüme 88 gün kaldı çok heyecanlıyımmmm:KK28: nişanlım askerde hala geçtiğimiz hafta sonu yanıma gelmişti, gelmişken evimizi tuttuk çok mutlu oldum :KK68: ama gönderirken de çok kötüydüm :KK42:çünkü diyarbakır'da asker ve geçtiğimiz pazar onun olduğu yerde patlama oldu. Çok şükür ki yanımdaydı :cry::KK42::KK35::KK1: bir de orada olsaydı ne yapardım bilmiyorum. Allah tüm askerlerimizi korusun inşallah:KK42:. Gönderirken o kdar kötü oldum ki... hatta göndermeyeyim eve hapsedeyim falan diye bile düşündüm .:KK17: Hala çok korkuyorum uyuyamıyorum günlerdir. Haziranın ilk haftası bitecek askerliği inşallah ama zaman nasıl geçecek bilmiyorum.
:cry:

Günaydınlar mutlu pazarlar olsun hepinize :KK25:
Ben de 8 Eylülde evleniyorum :KK36: Herkesin işi rast gitsin inşaallah Hoppa

ne güzel hepiniz düğün gününüzü heycanla beklyrsunuz ama ben malesef o gün yaklaştıkça çok üzülüyorum sürekli düşünceler sarıyo kafamı hiç akrabam olmadığı için düğünüme şuan katılcak tek 30 kişi var keşke sadece nikah yapsaymışım diyorum bomboş salonda düğün yapmaya ne gerek vardı ki :KK42::KK42::KK42::KK42::KK42:

selam canım. tekrar hayırlı, uğurlu mutluluğunuz daim olsun inşallah.
düğünüme 88 gün kaldı çok heyecanlıyımmmm:KK28: nişanlım askerde hala geçtiğimiz hafta sonu yanıma gelmişti, gelmişken evimizi tuttuk çok mutlu oldum :KK68: ama gönderirken de çok kötüydüm :KK42:çünkü diyarbakır'da asker ve geçtiğimiz pazar onun olduğu yerde patlama oldu. Çok şükür ki yanımdaydı :cry::KK42::KK35::KK1: bir de orada olsaydı ne yapardım bilmiyorum. Allah tüm askerlerimizi korusun inşallah:KK42:. Gönderirken o kdar kötü oldum ki... hatta göndermeyeyim eve hapsedeyim falan diye bile düşündüm .:KK17: Hala çok korkuyorum uyuyamıyorum günlerdir. Haziranın ilk haftası bitecek askerliği inşallah ama zaman nasıl geçecek bilmiyorum.
:cry:
şimdiden hayırlı olsun askerimiz allaha emanet sağ salim kavuşursunuz inşallah tatlım:KK15:

Back