- 14 Kasım 2013
- 3.656
- 1.903
- 198
- 34
- Konu Sahibi CadiKelebek
-
Beyaz eşya konusunda bosh nasıl acaba bizde ocak ve bulaşık makinası var.. ocaktan çok memnun kalmadıkAynen canım kira için bende aynı şeyi düşünüyorum, parayı çöpe atacağız resmen
Umarım rabbim isteyen herkese ev almayı nasip eder, aynı şekilde bana da
Canım nişanlım Buzdolabı ve çamaşır makinesini aldı, babam da Süpürge ile Bulaşık makinesini aldı, beyaz eşyalarım Bosch'dan.
Çeyiz konusunda da pek bi şeyim olduğu söylenemez yavaş yavaş almaya çalışıyorum
Bi paketle 12 kişilik yemek takımı, 12 kişilik çatal kaşık takımı, 6 kişilik kahvaltı takımı, Çelik tencere ve granit tencere seti, tost makinesi, blender seti, çay+kahve makinesi aldım.
Nevresim takımlarım epey bi var yaklaşık 10 tane falan.
Havlularım 20-30 tane var
Plastik mutfak eşyalarını evi tuttuktan sonra toplu almayı düşünüyorum
Öyle yani daha çok başındayım ben :)
Senin nasıl gidiyor hazırlıklar?
yok canım ya en iyisi öyle hepsi bi arada bi kere stres yaşıyosun :)dimiii ben de öyle düşünüyorum da, sanki hepsini aynı güne sıkıştırdık diye sıokıntı olur mu ki acaba dedim
Merhaba.. nerde yaşıyorsunuz.. birde benimde mayısta olacak ve daha hiç hazırlığım yok ... bindallıyı aldım deyince telaş yaptım yaKızlar şimdi ben bindallıyı aldım şöyle ki kaftan gibi içindeki askılı elbiseyi de ayriyeten giyeyim daha sonra kaftanı giyerim diye düşündüm. Bunun dışında birde abiye mi alsam ilk başta giymek için ne diyorsunuz.
Gelinlik için mi buldun instagram dan banada yazabilir misin özelden:)Merhaba kızlar ben kına kıyafeti almayı düşünmüyorum arkadaşlardan bulurum kafasındayım.Ama bulamasaydım kiralardım. 400 tl kira ücreti ama çok havalı kına kıyafetleri var. Bu haftasonu gelinlik bakıcam 4 yerden randevu aldım. Bi yandan davetiye bakıyorum. İnstagramdan buldum bikaç uygun fiyatlı firma.
Gelinlik için mi buldun instagram dan banada yazabilir misin özelden:)
Hadi ya iyiymiş benim yakın zamanda evlenen öyle arkadaşım yok sanırımHayır canım instagramdan bulduğum davetiye firmaları. Gelinlik için randevu aldım birkaç yerden gidip bakıcam. Bindallıyı da arkadaşlardan buldum bikaç tane; biri gayet hoş; onu giyicem, almadım yani.
Hadi ya iyiymiş benim yakın zamanda evlenen öyle arkadaşım yok sanırım
Canım kayseride yaşıyorum nisanda düğünüm ama ben aklımda büyük sorun oluşturan şeyleri bitirmeye çalışıyorum ondan gelinlik bindallı hallettim bide bu dönem daha ucuzlaryok canım ya en iyisi öyle hepsi bi arada bi kere stres yaşıyosun :)
Tabiki eklerim canım panodaki bilgileri göndermen yeterliBu arada beni de ekler misniz?
Canım hoşgeldiin senide ekleyim mi panoya istermisinKızlar merhabalar, herkese günaydın ♥
21 yaşındayım Bursada yaşıyorumm, düğün tarihim 21 Ağustos♥ son 244 günn :)) herkes için hayırlı olsun bu tarihler huzurlu yuvalarımız olsun♥♥
Merhaba cesminaz sanki seninle bir dua topiğinde karşılaşmıştık diye kalmış aklımda yanılıyor muyum
evet bebeğimm çok seviniriim hoşbuldukk :))Canım hoşgeldiin senide ekleyim mi panoya istermisin
28 mayıs düşünüyoruz cnm kısmetse... gelinlik bakarken bakayım diyorum bakalımDaha önceden evlenenler vardır, konu komşu bi sor mutlaka bişi çıkar. Ben 4 tane buldum ama biri iyi değildi, diğerinin bedeni olmadı vs. Ama hiç ummadığım yerden bi kıyafet buldum gayet güzel bi bindalıı. Annen sorsun felan. Düğünün ne zaman?
nişan 29 ekimTabiki eklerim canım panodaki bilgileri göndermen yeterli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?