2016 Gelinleri Evlilik Heyecanları Geri sayım Başlasın ;)

Selam kızlar , hazırlıklar nasıl gidiyor

bizimki ağustosta. daha var yani..

kayınpeder istediğimiz fotoğrafçıya kaporayı bıraktı. bende kına organizasyonu ayarladım. şimdilik yaptığımız bu bizim :)

tabi çeyiz almaya devaam, mutfak eşyalarımı tamamlamaya calısıyorum :)

8 ay kala da bu kadarı yapılır heralde :)

ha bide spor ve diyet yapıyorum

diyet demiyim de az yiyorum , yememi düzene oturtuyorum inş o gelinlik içinde kuğu gibi süzülcem

inş 8 ay sonrasına 36 beden olurum

ha bide spor ve diyet yapıyorum

diyet demiyim de az yiyorum , yememi düzene oturtuyorum inş o gelinlik içinde kuğu gibi süzülcem

inş 8 ay sonrasına 36 beden olurum

Bak benden erkencisin , bizim düğüne 5 ay kaldı ama daha fotoğrafcı yok ortada , zaman su gibi akıp gidiyor nası yetiştircez bilmiyorum

Şuan kaç bedensin bilmiyorm ama 38 de ideal bence gelinlik için , türk kızı biraz etli butlu olur ama biraz

Çok çirozlukta iyi değil vallahi , ben 56 kiloyum mesela , zayıflamak değilde sıkılaşsam güzel olur aslnda

Selam :) bende 2016 geliniyim Allah nasip ederse.. Temmuz sonu düşünüyorduk fakat bizde fındık işleri olduğundan eylül 17 ye ertelendi 15 eylül de kına düşünüyoruz yarın salon bakmaya çıkacağız.. Beni de listeye eklermisiniz ? :)
20.07.2015 Söz törenimiz
29.10.2015 Nişanımız
15.09.2016 Kınamızz
17.09.2016 Düğünümüz İnşallahh :)

40 bedenim ama gelinlik içinde zarif olabilmek için ince bel gerek

bizimde aynı fındık nedeniyle 16 eylül kına 17 eylül düğün olacak bayram sonuna geliyo (

Ekledim canım hoş geldin

YApacak bisey yok canim gec olsun guc olmasin bizimde kina 15i bayramin son gunu :/ temmuz diye istiyoduk bizde hep..ceyizlerin ne durumda?
benim nişanlım askerde izine gelicek yılbaşında beyaz eşya işini halletcez kısmetse diğer eşyalarıda teskerede inşallah ben o gelene kadar ufak tefek şeyleri alıyorum senin ne durumda canım

Kızlar panomuz nasıl omuş ben renk düzenlerini ayarlamya çalşyrum ama düzen konusu falan önerilere açığım
Birde maşallah ilk gelinimiz ocak ta . S sarihperi ayağını sürüyerek evlen canım bizimkilerde hemen olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…