- 26 Mayıs 2014
- 1.709
- 1.689
- 333
- Konu Sahibi CadiKelebek
-
Selam kızlar , hazırlıklar nasıl gidiyor
ha bide spor ve diyet yapıyorum
diyet demiyim de az yiyorum , yememi düzene oturtuyorum inş o gelinlik içinde kuğu gibi süzülcem
inş 8 ay sonrasına 36 beden olurum
Bak benden erkencisin , bizim düğüne 5 ay kaldı ama daha fotoğrafcı yok ortada , zaman su gibi akıp gidiyor nası yetiştircez bilmiyorum
Şuan kaç bedensin bilmiyorm ama 38 de ideal bence gelinlik için , türk kızı biraz etli butlu olur ama biraz
Çok çirozlukta iyi değil vallahi , ben 56 kiloyum mesela , zayıflamak değilde sıkılaşsam güzel olur aslnda
bizimde aynı fındık nedeniyle 16 eylül kına 17 eylül düğün olacak bayram sonuna geliyoSelam :) bende 2016 geliniyim Allah nasip ederse.. Temmuz sonu düşünüyorduk fakat bizde fındık işleri olduğundan eylül 17 ye ertelendi 15 eylül de kına düşünüyoruz yarın salon bakmaya çıkacağız.. Beni de listeye eklermisiniz ? :)
20.07.2015 Söz törenimiz
29.10.2015 Nişanımız
15.09.2016 Kınamızz
17.09.2016 Düğünümüz İnşallahh :)
Hazırlık olarak bu hafta damatlık bakıcaz. Şu sıralar her yerde indirim var daha uyguna alırız istediğimizi en azından. Sizlerde ne var ne yok.
Tmmdır ttlm ekledimnişan 29 ekim
düğün 28 mayıs
isteme 28 ekim
nikah belli değil
merhaba beni de ekleyebilir misiniz panoya? düğünümüz 22 ekim 2016
Kızlar hoşgeldinizMerhaba benimde düğünüm 16 eylül
Selam :) bende 2016 geliniyim Allah nasip ederse.. Temmuz sonu düşünüyorduk fakat bizde fındık işleri olduğundan eylül 17 ye ertelendi 15 eylül de kına düşünüyoruz yarın salon bakmaya çıkacağız.. Beni de listeye eklermisiniz ? :)
20.07.2015 Söz törenimiz
29.10.2015 Nişanımız
15.09.2016 Kınamızz
17.09.2016 Düğünümüz İnşallahh :)
YApacak bisey yok canim gec olsun guc olmasin bizimde kina 15i bayramin son gunu :/ temmuz diye istiyoduk bizde hep..ceyizlerin ne durumda?bizimde aynı fındık nedeniyle 16 eylül kına 17 eylül düğün olacak bayram sonuna geliyo(
Hosbuldum canim t.ederim :)Ekledim canım hoş geldin
hoşbulduk canım :) tabiki bilgilerim şu şekilKızlar hoşgeldiniz
Biraz daha bilgi alabilrmiyim acabaa
benim nişanlım askerde izine gelicek yılbaşında beyaz eşya işini halletcez kısmetse diğer eşyalarıda teskerede inşallah ben o gelene kadar ufak tefek şeyleri alıyorum senin ne durumda canımYApacak bisey yok canim gec olsun guc olmasin bizimde kina 15i bayramin son gunu :/ temmuz diye istiyoduk bizde hep..ceyizlerin ne durumda?
Ekledim canımhoşbulduk canım :) tabiki bilgilerim şu şekil
nişanımız 05.09.2015
kına 16.09.2016
düğün 17.09.2016
benide panoya eklersen sevinirim :)
çok teşekkür ederim :)Ekledim canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?