• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Gelinleri Evlilik Heyecanları Geri sayım Başlasın ;)

Kızlar hazır aklıma gelmişken nişanlınıza sevgilinize hediye düşündünüzmü yılbaşı için ne alıcaksınız. Benim aklıma hiç bir şey gelmiyor 10 yıllık ilişki olunca tükendi hediyelerde :KK75:

Vallahi kızlar ben kına gecesi için , kına organizasyonucusu tuttum , bindallımda paketin içinde yani ayrı almıycam , o yüzden masraf olmıcak. Diğer taraftanda benden sonra tam 3 yakın arkadaşımın düğünü daha var , onların düğününde de abiye giymem gerekecek , o yüzden kına gecemin başında giymek için abiye alıcam , 2 saat sonra falan bindallı ve iç abiyesini giyicem , satın aldığım abiyemi ise arkadaşlarımın düğününde giyicem yeniden. Yani boşa gitmemiş olcak iyi olcak.

Bence bindallıların içindeki abiyeler çok düz sade oluyor , durumunuzu bilemem ama imkan varsa başta giymek için başka abiye alın , zaten soyunup giyinmek için zaman olcak , kına yakılırken etrafta dönen kız arkadaşlar mumlarla başlarına takcakları şeylerle uğraşıp dururrken bizlerde hazırlanırız :21:

Vallahi kızlar ben kına gecesi için , kına organizasyonucusu tuttum , bindallımda paketin içinde yani ayrı almıycam , o yüzden masraf olmıcak. Diğer taraftanda benden sonra tam 3 yakın arkadaşımın düğünü daha var , onların düğününde de abiye giymem gerekecek , o yüzden kına gecemin başında giymek için abiye alıcam , 2 saat sonra falan bindallı ve iç abiyesini giyicem , satın aldığım abiyemi ise arkadaşlarımın düğününde giyicem yeniden. Yani boşa gitmemiş olcak iyi olcak.

Bence bindallıların içindeki abiyeler çok düz sade oluyor , durumunuzu bilemem ama imkan varsa başta giymek için başka abiye alın , zaten soyunup giyinmek için zaman olcak , kına yakılırken etrafta dönen kız arkadaşlar mumlarla başlarına takcakları şeylerle uğraşıp dururrken bizlerde hazırlanırız :21:
Güzel düşünmüşsün canım. Bende giymek istiyorum bakalım nasıl yapıcaz :)

katılıyorum :)

ben de kesinlikle organizasyon şirketi ile anlaşacağım kına için, her şey onlara ait olacak yani. :)

Kına organizsyonyla kaça anlaştnz canım çok iyi fikir :KK68:
Canım haklısın içleri çok sade ama eğer şalvarlı yada düz kınalık alırsam kesnlikle öncesine abiye alıcam ben ama eğer ki bu tarz olursa abiyeye gerek yok diye düşünüyorum
:21:

Ekran Alıntısı.PNG
en-güzel-bindallılar.jpg

Merhaba kızlar ben kına kıyafeti almayı düşünmüyorum arkadaşlardan bulurum kafasındayım.Ama bulamasaydım kiralardım. 400 tl kira ücreti ama çok havalı kına kıyafetleri var. Bu haftasonu gelinlik bakıcam 4 yerden randevu aldım. Bi yandan davetiye bakıyorum. İnstagramdan buldum bikaç uygun fiyatlı firma.

Canım haklısın içleri çok sade ama eğer şalvarlı yada düz kınalık alırsam kesnlikle öncesine abiye alıcam ben ama eğer ki bu tarz olursa abiyeye gerek yok diye düşünüyorum

Eki Görüntüle 1720437 Eki Görüntüle 1720438

aaaayyy o üsttekine baaaaaayıllldıııııımmmmm.. rengi fuşya mı ne ?
bende böyle bişi istiyom işte aaiiiyyy :21:
nerden baktın buna hangi site

3600 canım , aklına gelebilcek herşey dahil , hatta birazdan tam liseyi yazarım buraya :)

Merhaba kızlar ben kına kıyafeti almayı düşünmüyorum arkadaşlardan bulurum kafasındayım.Ama bulamasaydım kiralardım. 400 tl kira ücreti ama çok havalı kına kıyafetleri var. Bu haftasonu gelinlik bakıcam 4 yerden randevu aldım. Bi yandan davetiye bakıyorum. İnstagramdan buldum bikaç uygun fiyatlı firma.

Ben daha hiç gelinlik bakmadım o kısma gelmedim , nasıl oluyor hiç bilmiyorum , tüm gelinlikçiler randevu ile mi çalışıyor , kafama göre gidip giremezmiyim :KK70::KK70:

Ayrıca kırmızı olanı tercih edersen abiyeye gerek yok gibi ama , ama bence pembeyi alırsan abiye ye ihtiyaç var gibi geldi bana ama tercih senin tabi :KK52:

3600 canım , aklına gelebilcek herşey dahil , hatta birazdan tam liseyi yazarım buraya :)

Ben daha hiç gelinlik bakmadım o kısma gelmedim , nasıl oluyor hiç bilmiyorum , tüm gelinlikçiler randevu ile mi çalışıyor , kafama göre gidip giremezmiyim :KK70::KK70:
3600 çokmuş ama herşey dahilse gayet iyi çünkü ben kına mekanını 2000'e tuttum kaftan bindallıya 1000 verdik aynı şeye denk geliyor. Canım yaşadığın şehre göre değişir bence biz çat diye girdik yani randevu almadan :)

Kızlar benim kaftan aynı böyle yeşil renk üsttekine daha çok benziyor taşlı falan. Alttaki gibide tacım var nasıl sizce?

Eklentiler

• pr_01_81319_max.jpg
    pr_01_81319_max.jpg
    60,2 KB · Görüntüleme: 393
  • pr_01_81324_max.jpg
    pr_01_81324_max.jpg
    63,5 KB · Görüntüleme: 525
3600 çokmuş ama herşey dahilse gayet iyi çünkü ben kına mekanını 2000'e tuttum kaftan bindallıya 1000 verdik aynı şeye denk geliyor. Canım yaşadığın şehre göre değişir bence biz çat diye girdik yani randevu almadan :)

Ben kına mekanını 6000 e tuttum , kokteyl olarak...

3600 sadece organizasyon , yani içindekiler şunlar oluyor.

• 3 kişilik Nedime ekibi (Karşılama, Kına yakma, İkram ve Hediye dağıtımı)
  • 1 Kına yönetimi için Profesyonel yönetici
  • 4 kişilik Dans grubu (Harem, Roman, Bayan Zeybek ve Üsküp potpuri dans gösterileri)
  • Dansöz eğlencesi (Tek gösteri)
  • Gelin çıkışı Harem Dans gösterisi
  • Altın varaklı Sultan kına tahtı veya Kuş kafesi model taht ve 2 adet büyük Nedime minderi ve Osmanlı süslemeleri
  • Testi ve Şeker kırma gösterisi
  • Kına basma gösterisi
  • Damadın arkadaşları için 6 adet Fes
  • Gelin için Bursa elişi özel Bindallı (Abiye ve İşlemeli kaftan, iki parça) *50 Farklı model!
  • Gelin için Taşlı başlık, kolye ve kemer
  • Damat için Padişah Kaftanı ve Sarığı (Kırmızı ve Lacivert renk seçeneği)
  • Gelinin arkadaşları için 6 adet Kaftan (Bordo veya Mor renk seçeneği)
  • 1 adet Gelin ve Damat yüz örtüsü
  • 2 adet Gelin kına el çiçeği
  • 30 adet Kırmızı taçlı duvak
  • 30 adet Çayda çıra (Normal veya Ledli mum seçeneği)
  • 30 adet Şal
  • Sultan model 3 katlı Kına tepsisi (Kırmızı, Mor ve Fuşya renk seçenekleri)
  • Kuru kına, 4 adet Mum ve 2 adet Maytap
  • Kına sepeti ve İkram tepsisi
  • 100 adet hediye Kına paketi
  • 10 adet Tef ve Shakira kemeri
  • 30 adet Halay mendili
  • İkram edilecek özel paketli Çerezler (200 adet)
  • Lokum ve Gül suyu ikramı (200 kişilik)
  • Hint kınası uygulaması
  • Osmanlı şerbeti ikramı (Özel güğümü ile, 200 kişilik)
  • Kahveci güzeli standı ve Türk kahvesi ikramı (200 kişilik)
  • Gece sonunda Kına yıkama merasimi (Özel ibriği ile)
  • Özel giriş Tagı ve 2 adet giriş Sütunu
  • Dilek ağacı ve süslemeleri
  • Kına hatıra Fotoğraf panosu (Kafa sokmalı model, konuşma balonları dahildir)

Ben kına mekanını 6000 e tuttum , kokteyl olarak...

3600 sadece organizasyon , yani içindekiler şunlar oluyor.

• 3 kişilik Nedime ekibi (Karşılama, Kına yakma, İkram ve Hediye dağıtımı)
  • 1 Kına yönetimi için Profesyonel yönetici
  • 4 kişilik Dans grubu (Harem, Roman, Bayan Zeybek ve Üsküp potpuri dans gösterileri)
  • Dansöz eğlencesi (Tek gösteri)
  • Gelin çıkışı Harem Dans gösterisi
  • Altın varaklı Sultan kına tahtı veya Kuş kafesi model taht ve 2 adet büyük Nedime minderi ve Osmanlı süslemeleri
  • Testi ve Şeker kırma gösterisi
  • Kına basma gösterisi
  • Damadın arkadaşları için 6 adet Fes
  • Gelin için Bursa elişi özel Bindallı (Abiye ve İşlemeli kaftan, iki parça) *50 Farklı model!
  • Gelin için Taşlı başlık, kolye ve kemer
  • Damat için Padişah Kaftanı ve Sarığı (Kırmızı ve Lacivert renk seçeneği)
  • Gelinin arkadaşları için 6 adet Kaftan (Bordo veya Mor renk seçeneği)
  • 1 adet Gelin ve Damat yüz örtüsü
  • 2 adet Gelin kına el çiçeği
  • 30 adet Kırmızı taçlı duvak
  • 30 adet Çayda çıra (Normal veya Ledli mum seçeneği)
  • 30 adet Şal
  • Sultan model 3 katlı Kına tepsisi (Kırmızı, Mor ve Fuşya renk seçenekleri)
  • Kuru kına, 4 adet Mum ve 2 adet Maytap
  • Kına sepeti ve İkram tepsisi
  • 100 adet hediye Kına paketi
  • 10 adet Tef ve Shakira kemeri
  • 30 adet Halay mendili
  • İkram edilecek özel paketli Çerezler (200 adet)
  • Lokum ve Gül suyu ikramı (200 kişilik)
  • Hint kınası uygulaması
  • Osmanlı şerbeti ikramı (Özel güğümü ile, 200 kişilik)
  • Kahveci güzeli standı ve Türk kahvesi ikramı (200 kişilik)
  • Gece sonunda Kına yıkama merasimi (Özel ibriği ile)
  • Özel giriş Tagı ve 2 adet giriş Sütunu
  • Dilek ağacı ve süslemeleri
  • Kına hatıra Fotoğraf panosu (Kafa sokmalı model, konuşma balonları dahildir)
Hay maşallah diyorum herşey süper bence değer verdiğin paraya.

ayyy kınalar konuşulmaya başlamış, benim daha aklımda hiçbişey yok :KK45:

kızlar ya bizim nişan evde olacak, isteme ile aynı gün olsa sorun olur mu acaba o_O

Back