• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Gelinleri Evlilik Heyecanları Geri sayım Başlasın ;)

Selam kızlar , hazırlıklar nasıl gidiyor :KK76:

bizimki ağustosta. daha var yani..

kayınpeder istediğimiz fotoğrafçıya kaporayı bıraktı. bende kına organizasyonu ayarladım. şimdilik yaptığımız bu bizim :)

tabi çeyiz almaya devaam, mutfak eşyalarımı tamamlamaya calısıyorum :)

8 ay kala da bu kadarı yapılır heralde :)

ha bide spor ve diyet yapıyorum :D

diyet demiyim de az yiyorum , yememi düzene oturtuyorum inş o gelinlik içinde kuğu gibi süzülcem :D

inş 8 ay sonrasına 36 beden olurum :rolleyes:

ha bide spor ve diyet yapıyorum :KK70:

diyet demiyim de az yiyorum , yememi düzene oturtuyorum inş o gelinlik içinde kuğu gibi süzülcem :KK70:

inş 8 ay sonrasına 36 beden olurum :rolleyes:

Bak benden erkencisin , bizim düğüne 5 ay kaldı ama daha fotoğrafcı yok ortada , zaman su gibi akıp gidiyor nası yetiştircez bilmiyorum :confused:

Şuan kaç bedensin bilmiyorm ama 38 de ideal bence gelinlik için , türk kızı biraz etli butlu olur ama biraz :KK39:

Çok çirozlukta iyi değil vallahi , ben 56 kiloyum mesela , zayıflamak değilde sıkılaşsam güzel olur aslnda :KK17:

Selam :) bende 2016 geliniyim Allah nasip ederse.. Temmuz sonu düşünüyorduk fakat bizde fındık işleri olduğundan eylül 17 ye ertelendi 15 eylül de kına düşünüyoruz yarın salon bakmaya çıkacağız.. Beni de listeye eklermisiniz ? :)
20.07.2015 Söz törenimiz
29.10.2015 Nişanımız
15.09.2016 Kınamızz
17.09.2016 Düğünümüz İnşallahh :)

Bak benden erkencisin , bizim düğüne 5 ay kaldı ama daha fotoğrafcı yok ortada , zaman su gibi akıp gidiyor nası yetiştircez bilmiyorum :confused:

Şuan kaç bedensin bilmiyorm ama 38 de ideal bence gelinlik için , türk kızı biraz etli butlu olur ama biraz :KK39:

Çok çirozlukta iyi değil vallahi , ben 56 kiloyum mesela , zayıflamak değilde sıkılaşsam güzel olur aslnda :KK17:

40 bedenim ama gelinlik içinde zarif olabilmek için ince bel gerek :(

Selam :) bende 2016 geliniyim Allah nasip ederse.. Temmuz sonu düşünüyorduk fakat bizde fındık işleri olduğundan eylül 17 ye ertelendi 15 eylül de kına düşünüyoruz yarın salon bakmaya çıkacağız.. Beni de listeye eklermisiniz ? :)
20.07.2015 Söz törenimiz
29.10.2015 Nişanımız
15.09.2016 Kınamızz
bizimde aynı fındık nedeniyle 16 eylül kına 17 eylül düğün olacak bayram sonuna geliyo :((

20.07.2015 Söz törenimiz
29.10.2015 Nişanımız
15.09.2016 Kınamızz

Ekledim canım hoş geldin :KK50:

YApacak bisey yok canim gec olsun guc olmasin bizimde kina 15i bayramin son gunu :/ temmuz diye istiyoduk bizde hep..ceyizlerin ne durumda?
benim nişanlım askerde izine gelicek yılbaşında beyaz eşya işini halletcez kısmetse diğer eşyalarıda teskerede inşallah ben o gelene kadar ufak tefek şeyleri alıyorum senin ne durumda canım

Kızlar panomuz nasıl omuş ben renk düzenlerini ayarlamya çalşyrum ama düzen konusu falan önerilere açığım:KK73:
Birde maşallah ilk gelinimiz ocak ta . S sarihperi ayağını sürüyerek evlen canım bizimkilerde hemen olsun
:-):-)

Back