2016 Gelinleri Evlilik Heyecanları Geri sayım Başlasın ;)

merhaba kızlarr
bende 2016 nisan gelini olacağım kısmetse :)

ve ben sanki nisan ayı hiç gelmiyecekmiş gibi daha hiç bir hazırlığa başlamadım diyebilirim
burdan feyz alıp kendime bi program yapmak istiyorum
birbirimizi teşvik edelim yönlendirelim , eksiksiz bir şekilde bu süreci atlatalım birlikte :***

ben de kına organizasyon şirketlerini araştırıp seçeneklerimi 4 e indirdim. şu an hepsi 2bin civarında seçtiğim paketlerin :) mekanı tutar tutmaz organizasyonu da ayarlayacağım :)

dimiii ben de öyle düşünüyorum da, sanki hepsini aynı güne sıkıştırdık diye sıokıntı olur mu ki acaba dedim

merhaba canım
eğer nişanı evde düşünüyorsan bence isteme+söz+nişan üçlemesini bi arada çıkartman en mantıkısı olur.
düşünsene bunların herbiri için ayrı ayrı strese girmene gerek kalmayacak :)

Benimde nisan canım aynen dediğin gibi birbirimizi doğru şekilde yönlendirmek güzel olucak bu süreç içinde

ayyy kınalar konuşulmaya başlamış, benim daha aklımda hiçbişey yok

kızlar ya bizim nişan evde olacak, isteme ile aynı gün olsa sorun olur mu acaba

Canım benim öyle oldu sayılır ,

Aslında isteme-söz aynı anda oldu , ama kalabalıktık büyük bir organizasyondu , ikramlarımız vs baya nişandan farksız bi gece yaşadık ,ancak sözden bir süre sonra etrafımızdaki büyükler "nişanlılar - nişanlısı-nişanda böyle oldu" diye konuşmaya başlayınca bizimde kafamıza nişanlıyız diye empoze edildi. Sonuç olarak bidaha nişan yapmadık ve bu yazda evleniyoruz

Vaooov paket süper canım

Bende Bakırköy'de kına için bir mekan arıyorum, organizasyonu da dahil edip üç bin liradan aşağıda bir fiyat vermiyorlar. Bakırköy de mekan bakan canlar var mı

Bende Bakırköy'de kına için bir mekan arıyorum, organizasyonu da dahil edip üç bin liradan aşağıda bir fiyat vermiyorlar. Bakırköy de mekan bakan canlar var mı

mekan artı organizasyon 3 bin ise iyi bence

bizim orda sadece mekan 2500, 2000 de organizasyon olacak ayrıca, bi de tüm gece kamera çekimi istiyorum o da artı 400 yani kına gecesi bize 5000 e gelecek toplam

Merhaba bende bir başlık açayım istiyordum burda yen açılmış görünce yazayım dedim...

Merhaba cesminaz sanki seninle bir dua topiğinde karşılaşmıştık diye kalmış aklımda yanılıyor muyum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…