- 14 Ağustos 2013
- 3.268
- 918
- 198
- Konu Sahibi CadiKelebek
Hosbuldum canim t.ederim :)
Yaşınız kaç kızlar ve nerede otrysunuz :)çok teşekkür ederim :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hosbuldum canim t.ederim :)
Yaşınız kaç kızlar ve nerede otrysunuz :)çok teşekkür ederim :)
yaş 26 istanbul canımmYaşınız kaç kızlar ve nerede otrysunuz :)
Tmm canım onlarıda yazayım ben :)yaş 26 istanbul canımm
Kızlar hoşgeldiniz
Biraz daha bilgi alabilrmiyim acabaa
Hoşgeldin canım oh gelinlerimiz artıyo burası dolup taşıcakMerhaba.. Bende varım.. :) Henüz salonu tutmadık o yüzden net değil ama 16.04.2015 olarak planladık hemen hemen herşeyi. Zaten eşyalar falan hazır bir gelinlik , damatlık ve salon işleri kaldı :)
tmm canım ellerine sağlık süper görünüyor :)Tmm canım onlarıda yazayım ben :)
Merhaba.. Bende varım.. :) Henüz salonu tutmadık o yüzden net değil ama 16.04.2015 olarak planladık hemen hemen herşeyi. Zaten eşyalar falan hazır bir gelinlik , damatlık ve salon işleri kaldı :)
Yaşım 28, şehir balıkesir,
isteme , 13.07.2015
nişan+söz, 18.07.2015
kına, 15.04.2015
düğün , 16.04.2015 :))) <3 <3 <3
Nagehan & Levent
Ay ne güzel heycan o Allah düğün heycanlarmızıda yaşatsın inşallahmerhaba büyük tesadüf ama bizim de fındıktan dolayı kaldı 22 ekime
nişanımız 2 ocak az kaldı heycan bastı beni
Sağol canım İsmin Filiz sanırm dimi :)tmm canım ellerine sağlık süper görünüyor :)
filiz canım :)Ay ne güzel heycan o Allah düğün heycanlarmızıda yaşatsın inşallah
Sağol canım İsmin Filiz sanırm dimi :)
Memnun oldum canım Bende Tuğba :)filiz canım :)
bende memnun oldum canım :) çalışıyorum şuan işteyim fırsat buldukça giriyorum sen neler yapıyorsun...nereden katılıyorsun tuğbacımMemnun oldum canım Bende Tuğba :)
Tümm kızlar kalablklaştık ama herkes tabiki herkesi aklnda tutamaz ama Hepinzle tanşmayı isterim neler yapıyrsnz çalşymsnz evdemsnz okuyormusunz
Ben İzmirdeyim canım.. ;Çalışmıyorum şuan evdeyim. Anaokulnda çalşyrdm ama çok yordu beni bırakmştm bir yıldır falan da olmuyo ya yine giricem şubat gibi okullar kapanana kadar devam . Arıyetten aöf Tıbbi sekreterlk okyrum bu yıl başladm bakalm ilerdene olcak görcez :) Sen ne iş yapyrsun canımbende memnun oldum canım :) çalışıyorum şuan işteyim fırsat buldukça giriyorum sen neler yapıyorsun...nereden katılıyorsun tuğbacım
bende ön muhasebe yapıyorum canım bir şirkette ayrıca aöf de işletme bölümünde okuyorum senin için herşeyin hayırlısı olsun bakalım bnde düğüne kadar burdayım ev nerde olacak belli değil uzak olursa işyerinden ayrılmayı düşünüyorum.Ben İzmirdeyim canım.. ;Çalışmıyorum şuan evdeyim. Anaokulnda çalşyrdm ama çok yordu beni bırakmştm bir yıldır falan da olmuyo ya yine giricem şubat gibi okullar kapanana kadar devam . Arıyetten aöf Tıbbi sekreterlk okyrum bu yıl başladm bakalm ilerdene olcak görcez :) Sen ne iş yapyrsun canım
bende ön muhasebe yapıyorum canım bir şirkette ayrıca aöf de işletme bölümünde okuyorum senin için herşeyin hayırlısı olsun bakalım bnde düğüne kadar burdayım ev nerde olacak belli değil uzak olursa işyerinden ayrılmayı düşünüyorum.
aynen canım peki kayınvalidenle çok yakın olmak iyi olucak mı senin içinAnladım canım hayrlısı olsn bizim evimz belli kayınvalidemle alt üst oturcaz . Zaten ev yapılıyor diye biz net tarih belirlemdk dediğin gibi herşeyin hayrlısı canım saglık hzur olsnda diğer herşey oluyor
aynen canım peki kayınvalidenle çok yakın olmak iyi olucak mı senin için
İnanır mısın benimde kayınvalimde aynısını yaptı bizde nişanlımla birlikte gittik hiç kimse karışmadı gelmedi ben bu durumdan çok memnun kaldım inşallah dediğin gibi hep böyle devam eder