• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Gelinleri Evlilik Heyecanları Geri sayım Başlasın ;)

Aynen canım kira için bende aynı şeyi düşünüyorum, parayı çöpe atacağız resmen
Umarım rabbim isteyen herkese ev almayı nasip eder, aynı şekilde bana da :KK22:

Canım nişanlım Buzdolabı ve çamaşır makinesini aldı, babam da Süpürge ile Bulaşık makinesini aldı, beyaz eşyalarım Bosch'dan.
Çeyiz konusunda da pek bi şeyim olduğu söylenemez yavaş yavaş almaya çalışıyorum
Bi paketle 12 kişilik yemek takımı, 12 kişilik çatal kaşık takımı, 6 kişilik kahvaltı takımı, Çelik tencere ve granit tencere seti, tost makinesi, blender seti, çay+kahve makinesi aldım.
Nevresim takımlarım epey bi var yaklaşık 10 tane falan.
Havlularım 20-30 tane var
Plastik mutfak eşyalarını evi tuttuktan sonra toplu almayı düşünüyorum
Öyle yani daha çok başındayım ben :)
Senin nasıl gidiyor hazırlıklar?
Beyaz eşya konusunda bosh nasıl acaba bizde ocak ve bulaşık makinası var.. ocaktan çok memnun kalmadık

Kızlar şimdi ben bindallıyı aldım şöyle ki kaftan gibi içindeki askılı elbiseyi de ayriyeten giyeyim daha sonra kaftanı giyerim diye düşündüm. Bunun dışında birde abiye mi alsam ilk başta giymek için ne diyorsunuz.
Merhaba.. nerde yaşıyorsunuz.. birde benimde mayısta olacak ve daha hiç hazırlığım yok ... bindallıyı aldım deyince telaş yaptım ya

Merhaba kızlar ben kına kıyafeti almayı düşünmüyorum arkadaşlardan bulurum kafasındayım.Ama bulamasaydım kiralardım. 400 tl kira ücreti ama çok havalı kına kıyafetleri var. Bu haftasonu gelinlik bakıcam 4 yerden randevu aldım. Bi yandan davetiye bakıyorum. İnstagramdan buldum bikaç uygun fiyatlı firma.
Gelinlik için mi buldun instagram dan banada yazabilir misin özelden:)

Hayır canım instagramdan bulduğum davetiye firmaları. Gelinlik için randevu aldım birkaç yerden gidip bakıcam. Bindallıyı da arkadaşlardan buldum bikaç tane; biri gayet hoş; onu giyicem, almadım yani.
Hadi ya iyiymiş benim yakın zamanda evlenen öyle arkadaşım yok sanırım

Hadi ya iyiymiş benim yakın zamanda evlenen öyle arkadaşım yok sanırım

Daha önceden evlenenler vardır, konu komşu bi sor mutlaka bişi çıkar. Ben 4 tane buldum ama biri iyi değildi, diğerinin bedeni olmadı vs. Ama hiç ummadığım yerden bi kıyafet buldum gayet güzel bi bindalıı. Annen sorsun felan. Düğünün ne zaman?

Kızlar merhabalar, herkese günaydın ♥
21 yaşındayım Bursada yaşıyorumm, düğün tarihim 21 Ağustos♥ son 244 günn :)) herkes için hayırlı olsun bu tarihler huzurlu yuvalarımız olsun♥♥

Kızlar merhabalar, herkese günaydın ♥
21 yaşındayım Bursada yaşıyorumm, düğün tarihim 21 Ağustos♥ son 244 günn :)) herkes için hayırlı olsun bu tarihler huzurlu yuvalarımız olsun♥♥
Canım hoşgeldiin senide ekleyim mi panoya istermisin :KK24:

İsteme tarihimiz 22.02.2015
7. senemizin girdiğimiz gün nişan yaptık 23.05.2015
Nikahım 31 Aralık 2015
Düğünüm de nasipse 8. senemize girdiğimizde 28.05.2016

Daha önceden evlenenler vardır, konu komşu bi sor mutlaka bişi çıkar. Ben 4 tane buldum ama biri iyi değildi, diğerinin bedeni olmadı vs. Ama hiç ummadığım yerden bi kıyafet buldum gayet güzel bi bindalıı. Annen sorsun felan. Düğünün ne zaman?
28 mayıs düşünüyoruz cnm kısmetse... gelinlik bakarken bakayım diyorum bakalım

Back