2016 Gelinleri Evlilik Heyecanları Geri sayım Başlasın ;)

Canım senin için sorun olmayacaksa kuaförü sorabilirmisin arkadaşına fiyat olarak uygun güzel yapabilecek bir kuaför biliyormuymuş

Canım senin için sorun olmayacaksa kuaförü sorabilirmisin arkadaşına fiyat olarak uygun güzel yapabilecek bir kuaför biliyormuymuş

tamamdır canım ben şimdi faceten güzel bir giriş yapıp soruyorum ona. yalnız her zaman aktif olmuyor facete, cevap biraz gecikebilir

Kızlar son 5 gün Darısı tüm isteyenlerin başına inşallah evimiz herşeyiyle bitti herşey içime çok sindi. İnşallah sizler içinde böyle olur. Şimdi sadece kına ve düğünü beklemek kaldı.

Ayyy me güzellll allahm ne buyuk heycan benim 7 ay var valla simdiden bile heycan başladı diyebilirim :)) insallah hersey cok güzel gecer

Günaydın canlar
Düğünden önce (tabi ki hemen öncesinde değil en az 15-20 gün önce) güzel bir cilt bakımı yaptırmak istiyorum. Gelin makyajıma cildimi de biraz hazırlayayım diye düşündüm.
Ankara'da cilt bakımı yaptırıp memnun kalan var mı kızlar? Nereleri önerirsiniz?

Yaaa kızlar çok tatlısınıızz bu hafta düğünü olanlar varmış
Allahım yar ve yardımcısı olsun güzel gelinlerimizin
Darısı bizim başımızaaa
Benimde 3,5 ayım kaldı Allahın izniyle bir bitseee bende son 1 yazısını görsem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…