- 9 Aralık 2014
- 4.215
- 7.876
- 158
- Konu Sahibi CadiKelebek
-
- #1.341
Bende saymıyrum canım daha çok var biter inşallah
Evlenen 1 kişi var ama o daha yazmadı
2. gelinimizn az kaldı ondan duyguları bekliyoruz inşallah
Merhaba bende katılabilir miyimYaş 29, söz nişan 12.12.2015, düğün 4 - 6 ağustos 2016 Nikah 6 ağustos 2016
Merhaba bende katılabilir miyimYaş 29, söz nişan 12.12.2015, düğün 4 - 6 ağustos 2016 Nikah 6 ağustos 2016
hoş geldin benim düğünüm de 4 ağustosta inşallah :)
bu arada Allah mesut etsin inşallah :)
Organizasyon yok işte bende kuzum
Yalnızca mekan, ses sistemi ve 1 adet garson verecekler.
Ama yine de çok beğendim. Büyük bir cafenin içinde ayrı bir yapı.
Çok ferahtı
Eki Görüntüle 1787902 Eki Görüntüle 1787901
hahaha :))) tahmin edebiliyorum ben 4 yıl kavga ettiğimi bilmezken nişanlımla.. yüzükleri keserken küstük fotolarda hep suratsız bir şekilde çıkmışız :))) Düğünde de bundan korkuyorum.. çok çok stresli dönemler bir an önce bitse de kurtulsak
iyi şükür koşturma dediğin gibi spor ama diyeti feci bozdumiyiyim canım çok şükür iş güç spor devammm senin nasıl gidiyorr :)
Daha tamamlamadım ayyy panik haldeyim eksikler var hala tam delirmelikeve eşyalar gelmedi iki hafta sonra gelecek evi temizleyemedik daha.
200 falan canımMekan güzelmiş cidden. Kaç kişilik?
200 falan canım
Zaten perşembe günü olacağı için yeterli diye düşünüyorum
Şu anda araştırma sürecindeyiz, eğer başka bir yer bulamazsak tutucaz burayı
Benimki de 250 kişilik. Ama tabi istanbuldaysan fiyat normal ama. Arkadaşlarım var onlar da ort öyle rakamlar ödedi hep.
Aynen canım İstanbuldayım
Ve bulunduğum ilçe de oldukça pahalı
Şu dertler bir bitse yahu ne zor işler
Allah yardımcın olsun bebeğim. Bizde kına kız tarafına aittir o yüzden babam git beğen dedi bende düğünle aynı salonun daha küçük olan tarafını istedim. 200-250 kişiliik dendi ama galiba 400 ü bulacak bizim eşraf kalabalık. beni de bunun tasası ara ara sarıyor.
salonu kaça tuttunuz?
Amin kuzum hepimize inşallahhh
Aynen bizde de kına gecesi kıza aittir, ama babam beyaz eşyalarıma yardım ettiği için bunu ona ödetmek istemiyorum. Kendim yapıcam o yüzden
Nereliydin canım sen? 400 kişi çok değil mi ya sadece kadınlar olmayacak mı?
Düğün salonunu 6 bin e tuttuk
Evet dugun guzel her sey:) darisi size olsun:)merhaba siz düğünü atlattınız galiba nasıl geçti? yolundamı herşey?
yapma yaa ben de zor tutuyorum kendimi valla bir kere bıraksam ipin ucu kaçacakiyi şükür koşturma dediğin gibi spor ama diyeti feci bozdum
selam şekerim nasılsınselam gelincikleeeer
ben biraz kaçırdım ama toparlamam lazım çok az kaldıyapma yaa ben de zor tutuyorum kendimi valla bir kere bıraksam ipin ucu kaçacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?