- 20 Ocak 2014
- 14.815
- 13.544
- 298
- Konu Sahibi CadiKelebek
- #1.301
günaydın tatlım nasılsınevet canım şuan baya uğraştırıyorlar yaa
inşallah canım benimm
günaydın kızlarrrr
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
günaydın tatlım nasılsınevet canım şuan baya uğraştırıyorlar yaa
inşallah canım benimm
günaydın kızlarrrr
bizde film istemedi ailede verem olan biri var mı diye sordu sadece.. yok deyince gerek yok dedi doktor.2 tüp kan verdik, sonrasında verem savaşa gidip film çektirdik, nüfus müdürlüğünden evlilik ehliyet belgesi aldık bu kadar canım diğerleri kimlik fotokobisi vesikalık resim falan kuzum :)
evet gerçekten bizim arkadasta makina bozukmuş kan testi pozitif çıktı nikah falan ertelendi arkadas çok ağladı neyse ki tekrar yapılınca iyi çıktı..Bizde bugün kan verdik verem savaştan akciğer grafiğini aldık
Kısmetse pazartesi gidip teslim edeceğiz ve işlemlere başlayacağız.
Çok stresli işlermiş yahu
evet gerçekten bizim arkadasta makina bozukmuş kan testi pozitif çıktı nikah falan ertelendi arkadas çok ağladı neyse ki tekrar yapılınca iyi çıktı..
Ayy yazık ya
Bizde çok şükür bugün gün aldık
Darısı isteyenlerin başına
30 temmuzda düğünde olacak canımhayırlı olsun :) ne zaman ne zaman
aa ne güzel canım telaşe olmamış boşunabizde film istemedi ailede verem olan biri var mı diye sordu sadece.. yok deyince gerek yok dedi doktor.
iyiyim canım çok şükür sağoll sen nasılsınngünaydın tatlım nasılsın
bende iyiyim şükür tatlım nasıl gidiyor bakalımiyiyim canım çok şükür sağoll sen nasılsınn
aynen 45 kaldı napcaz bilmemKızlaar ses soluk yok pek herkes hazırlıklarla mı uğraşıyor 45 gün kaldı heyecanlanmaya başladım ya
Kızlaar ses soluk yok pek herkes hazırlıklarla mı uğraşıyor 45 gün kaldı heyecanlanmaya başladım ya
teşekkür ederim canım=)and çarşısı gamze ayakkabıda yaptırıyorum canım ben.
Daha tamamlamadım ayyy panik haldeyim eksikler var hala tam delirmelik eve eşyalar gelmedi iki hafta sonra gelecek evi temizleyemedik daha.45 nedir yaaaa aiiiyy cok heycanlııı
tamamladınmı hazırlıklarını?
Daha tamamlamadım ayyy panik haldeyim eksikler var hala tam delirmelik eve eşyalar gelmedi iki hafta sonra gelecek evi temizleyemedik daha.
O günlerde gelecek canım en stresli dönemi şuanki sen nişanlınla gezmene güzel vakit geçirmene bak şimdi.eviniz hazırsa ne güzel. eşyalar bi gelsin . sonra 1 haftada evi güzelcene temizler yerleştirirsiniz bile :) emin ol. panik yapma. hallolur inş :)
bende böyle telaşlanmak istiyom yaaa ama daha cok var
O günlerde gelecek canım en stresli dönemi şuanki sen nişanlınla gezmene güzel vakit geçirmene bak şimdi.
Hayırlı tezkereler canım az kalmış şükür. Hemen geçsin sana bu günler.ay askerde 48 gün sonra gelcek.
senin düğün olur ondan sonra yavaş yavaş benim hazırlıklarım başlar artık :)
Hayırlı tezkereler canım az kalmış şükür. Hemen geçsin sana bu günler.