• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Gelinleri Evlilik Heyecanları Geri sayım Başlasın ;)

Bende saymıyrum canım daha çok var biter inşallah:KK55:
Evlenen 1 kişi var ama o daha yazmadı :-)
2. gelinimizn az kaldı ondan duyguları bekliyoruz inşallah :KK28:

Şu an cicim ayında girmez bir süre buralara .. bir kaç ay sonra da bdv de takılır artık :)))
inşallah bizim içinde ikili rakamların geleceği günler olur :))

hahaha :))) tahmin edebiliyorum ben 4 yıl kavga ettiğimi bilmezken nişanlımla.. yüzükleri keserken küstük fotolarda hep suratsız bir şekilde çıkmışız :))) Düğünde de bundan korkuyorum.. çok çok stresli dönemler bir an önce bitse de kurtulsak

İnşallah kazasız belasız atlatılır kuzucum. Vallahi çok aşırı gerilimli işler... :KK17: birde aile ilişkilerini denge de tutmak da çiftlere bakan bir iş. O da ilave gerilim. :oops::KK70:

Daha tamamlamadım ayyy panik haldeyim eksikler var hala tam delirmelik :KK17: eve eşyalar gelmedi iki hafta sonra gelecek evi temizleyemedik daha.

Kuzumm merak etme herşey oluyor. Panikleyip kendi kendini yeme.. Bizim 21 gün var hala eksikler var ama ben pek önemsemiyorum. damat tam gerisi de olur mantığını benimsedim kafam raat. :cool:

200 falan canım
Zaten perşembe günü olacağı için yeterli diye düşünüyorum
Şu anda araştırma sürecindeyiz, eğer başka bir yer bulamazsak tutucaz burayı :KK76:

Benimki de 250 kişilik. Ama tabi istanbuldaysan fiyat normal ama. Arkadaşlarım var onlar da ort öyle rakamlar ödedi hep.

Aynen canım İstanbuldayım
Ve bulunduğum ilçe de oldukça pahalı :KK43:
Şu dertler bir bitse yahu ne zor işler :KK51:

Allah yardımcın olsun bebeğim. Bizde kına kız tarafına aittir o yüzden babam git beğen dedi bende düğünle aynı salonun daha küçük olan tarafını istedim. 200-250 kişiliik dendi ama galiba 400 ü bulacak bizim eşraf kalabalık. beni de bunun tasası ara ara sarıyor. :KK59::KK14:

salonu kaça tuttunuz?

Allah yardımcın olsun bebeğim. Bizde kına kız tarafına aittir o yüzden babam git beğen dedi bende düğünle aynı salonun daha küçük olan tarafını istedim. 200-250 kişiliik dendi ama galiba 400 ü bulacak bizim eşraf kalabalık. beni de bunun tasası ara ara sarıyor. :KK59::KK14:

salonu kaça tuttunuz?

Amin kuzum hepimize inşallahhh
Aynen bizde de kına gecesi kıza aittir, ama babam beyaz eşyalarıma yardım ettiği için bunu ona ödetmek istemiyorum. Kendim yapıcam o yüzden :KK51:
Nereliydin canım sen? 400 kişi çok değil mi ya sadece kadınlar olmayacak mı?

Düğün salonunu 6 bin e tuttuk :KK47:

Amin kuzum hepimize inşallahhh
Aynen bizde de kına gecesi kıza aittir, ama babam beyaz eşyalarıma yardım ettiği için bunu ona ödetmek istemiyorum. Kendim yapıcam o yüzden :KK51:
Nereliydin canım sen? 400 kişi çok değil mi ya sadece kadınlar olmayacak mı?

Düğün salonunu 6 bin e tuttuk :KK47:

Kuzum bende nişanlımda balıkesirli. 1 000 tane davetiye dağıtıyoruz. sadece bizden ortalama gelecek kişiler 250 filan gibi şu an. :KK53::eek: birde iki taraf da esnaf. Onunda etkisi var. Salonu biz 800 kişilik tuttuk 8 000 tl. Araç süslemesi masa çiçeği falan da içinde.

Back