- 14 Ağustos 2013
- 3.268
- 918
- 198
- Konu Sahibi CadiKelebek
-
- #1.361
Eksik var tabi. Naparsan yap tastamam olmuyor.
Mutfak masamı alamadım.Tanıdık birinden alacağız ayırttım, bir türlü denk gelip getirtemedik.
Ama asıl herkesin çığlık attığı eksiği söylüyorum hazır olKına için dağıtılacak hediyelik, el gülü vs leri almadım daha.
Salona provaya gideceğiz, onlar bazı eşyaları veriyor, sayıları falan o gün net öğreneyim diye pek dert etmedim.
Ama şöle diyim. Heycanlanmıyorsun ama ara ara çok gerilip birden parlıyorsun. Şahsen olmadık şeyler için nişanlıma ters yapıyorum sonra ikimizde gülüyoruz.
Şu an cicim ayında girmez bir süre buralara .. bir kaç ay sonra da bdv de takılır artık :)))
inşallah bizim içinde ikili rakamların geleceği günler olur :))
Merhaba bende katılabilir miyimYaş 29, söz nişan 12.12.2015, düğün 4 - 6 ağustos 2016 Nikah 6 ağustos 2016
sonunda geri sayıma bende girdim 25 ağusttos173 gün
Hoşbuldukkkkkkk çok heycanlıyım
sen nişan detaylarını paylaştın mıııı
yok paylaşmadım sanırım o kadar çok yazıyorum ki unutmuşum artıknişanım isteme nişan şeklinde oldu ikisi bir arada 1 kaç gün önce tanışma oldu sonrasında istediler evde oldu aile arasında
eeee fotoğraff isteriz
toparlarsın canım ya biraz dikkat etmek lazım sadecee :) ne kadar kaldıselam şekerim nasılsın
ben biraz kaçırdım ama toparlamam lazım çok az kaldı
gozun aydin canim hayirli ugurlu olsunnKına yerimi de tuttuumm kızlaar
Bi yük daha indi omuzlarımmdaaann
gozun aydin canim hayirli ugurlu olsunn
selam kizlaarr nasilsiniiiz? :))
40 gün kaldıtoparlarsın canım ya biraz dikkat etmek lazım sadecee :) ne kadar kaldı
İyiyim canım sen nasılsınnasılsınız şekerler
Hii kınalıklar için acele et canım valla arkadalım aylar öncesi hazırlayıp kolilemişti bende öyle yapmayı düşünüyorm..
Aman birbirinizi kırmayın canım huzurlu bir başlangıç olsun inşallaah
Kesinlikle cicim ayı giremiyordurAman Allah korusun bdv ye düşmeyelim yaaa
Amiin ikili ve ardından tekli günler gelsin inşallah
Hoşgeldin aramıza canım ekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?